Verhuur en Vastgoedbeheer

Verhuur en Vastgoedbeheer

3-12-2020Remco Molenaar

We blikken tevreden terug op het afgelopen jaar. Ons team Verhuur & Vastgoedbeheer heeft in de afgelopen maanden meer dan 120 woningen succesvol verhuurd. Een groot deel daarvan is tevens in beheer genomen. Mooie voorbeelden daarvan zijn nieuwbouwprojecten als Het Ommeland aan de Friesestraatweg, Ebbe in het Ebbingekwartier en The Warehouse aan de Rode Weeshuisstraat in Groningen. Maar ook particuliere verhuurders weten de weg naar ons goed te vinden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteke...

Lees verder
Nieuw wonen in het Ebbingekwartier

Nieuw wonen in het Ebbingekwartier

3-4-2018Sebastian de Vos

In 1854 werd de Groninger gasfabriek geopend op een stuk grond dat later bekend werd als het Gasterrein. Dit was het enige terrein binnen de vestingwallen waar nog een dergelijk groot gebouw kon worden gehuisvest. Het was de tweede gasfabriek van Nederland, na die van Amsterdam.

Lees verder
Het energielabel bij huurwoningen, hoe zit het nu precies?

Het energielabel bij huurwoningen, hoe zit het nu precies?

1-11-2017Sebastian de Vos

Inmiddels is het alweer 10 jaar geleden dat het energielabel geïntroduceerd werd. Verhuurders en verkopers zijn vanaf 1 januari 2018 verplicht om bij elke verhuur en verkoop transactie een energielabel te overleggen. Er is een uitzondering voor Rijksmonumenten, waar deze regeling niet voor geldt.

Lees verder
Tips en tricks voor het kopen en verhuren van een beleggingsobject

Tips en tricks voor het kopen en verhuren van een beleggingsobject

31-5-2017Clara de Vries

Overweegt u om een woning te kopen om te verhuren? Dat kan een interessante investering zijn. Wie investeert in vastgoed wil vooral één ding: rendement. Dat lijkt makkelijk, maar dat is het niet. Een goed aankoopbeleid en een efficiënt en doordacht beheerplan bepalen de hoogte van het rendement. In dit artikel geven wij tips waar u rekening mee moet houden als u overweegt een woning te kopen om te verhuren.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.