Goed verhuurderschap

Goed verhuurderschap

7-6-2023Pandomo Makelaars

Met de Wet goed verhuurderschap komen er landelijke regels die normeren wat goed verhuurderschap minimaal inhoudt. Deze algemene regels gelden voor verhuurders van reguliere woonruimte en ook voor door verhuurders ingeschakelde makelaars (voor ons team Verhuur & Vastgoedbeheer dus).

Lees verder
Veranderingen (ver)huurdersmarkt

Veranderingen (ver)huurdersmarkt

9-3-2023Kimberley Gerdes

Om meer mensen met middeninkomens in de stad aan betaalbare huurwoningen te helpen, heeft minister De Jonge een wetsvoorstel met nieuwe puntentellingen voor huurwoningen naar buiten gebracht.

Lees verder
Stalstraat 67 is te huur

Stalstraat 67 is te huur

9-1-2023Nico Nijenhuis

Luxe wonen met de binnenstad als achtertuin? Direct achter de Grote Markt, aan de historische Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, staat het stoere en eigentijdse Mercado. Het gebouw is nét opgeleverd! In dit project staan enkele appartementen te huur.

Lees verder
Jaarlijkse huurverhoging

Jaarlijkse huurverhoging

2-6-2021Pandomo Makelaars

Een verhuurder mag de huur één keer per jaar verhogen. De verhuurder moet hiervoor in alle gevallen schriftelijk een huurverhogingsvoorstel doen aan de huurder. Verhuurt u uw woning via Pandomo Makelaars? Dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De huurverhoging is - indien van toepassing - al aan de huurders gemeld en de facturering is hierop al ingericht.

Lees verder
Verhuur en Vastgoedbeheer

Verhuur en Vastgoedbeheer

3-12-2020Remco Molenaar

We blikken tevreden terug op het afgelopen jaar. Ons team Verhuur & Vastgoedbeheer heeft in de afgelopen maanden meer dan 120 woningen succesvol verhuurd. Een groot deel daarvan is tevens in beheer genomen. Mooie voorbeelden daarvan zijn nieuwbouwprojecten als Het Ommeland aan de Friesestraatweg, Ebbe in het Ebbingekwartier en The Warehouse aan de Rode Weeshuisstraat in Groningen. Maar ook particuliere verhuurders weten de weg naar ons goed te vinden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteke...

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.