Nieuwbouw Groningen

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in Groningen? Op onze nieuwe website Pandomo Nieuwbouw vindt u het meest actuele en uitgebreide aanbod nieuwbouwprojecten van Groningen en omgeving.


Wonen in Meerstad? Dan heb je de ideale combinatie van het buitenleven en al het goede van de stad. Je woont er middenin de natuur, met het bruisende centrum van Groningen om de hoek. De ontwikkeling van de nieuwbouw in Meerstad gebeurt in verschillende fases en wordt afgestemd op de woonvraag van huidige en toekomstige bewoners.

De nieuwste en tweede nieuwbouwwijk van Meerstad, ‘Tersluis’, begint ook al echt vorm te krijgen. Nieuwbouw Tersluis beloofd een plek te worden met veel unieke mogelijkheden om te wonen, te leven en te recreëren. Je kunt hier niet alleen kiezen uit verschillende woonsferen, maar ook uit een verscheidenheid aan woningtypen. Kortom, Meerstad beloofd een groene en waterrijke omgeving te worden met volop ruimte en vrijheid.

Actuele Nieuwbouwprojecten

Het nieuwbouwproject Watertuin staat momenteel in de verkoop, dit is het allerlaatste beschikbare stuk in Meeroevers. Dit project bestaat uit 30 rij- en half vrijstaande woningen, alle woningen zijn ruim met ligging aan het water of het groen. Nieuwbouwproject Sluispoort is gelegen aan het begin van de wijk Tersluis en neemt hiermee een prominente plek in de wijk in. Hier worden 4 vrijstaande villa’s met garage, 6 hoekwoningen en 4 tussenwoningen gebouwd. De woningen hebben allen een eigen karakter door de diversiteit in gevelopeningen en bijzonder metselwerk. Wonen aan het Woldmeer bestaat uit 24 nieuwbouwwoningen gelegen aan het water. De woningen hebben een moderne en strakke architectuur en zijn allemaal uitgerust met een luchtwarmtepomp systeem en zonnepanelen.

Toekomstige Nieuwbouwprojecten

In de zomer van 2019 start de bouw van 26 woningen aan de Zomerdijk in Meerstad in de wijk Tersluis. Het project bestaat uit 3 vrijstaande woningen, 14 halfvrijstaande woningen en 9 rijwoningen. De nieuwbouwwoningen hebben een grote verscheidenheid in het uiterlijk waardoor er een prachtig afwisselend straatbeeld ontstaat. De Groenewei is momenteel volop ontwikkeling en gaat Meeroevers en Tersluis met elkaar verbinden. Hier worden meer dan 300 woningen ontwikkeld, uiteenlopend van bungalows, patiowoningen en appartementen. Bekijk hieronder alle actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten in Meerstad. 

3 nieuwbouwprojecten Meerstad

Plan nieuwbouwgesprek
Parkrand EstateIn verkoop

Parkrand Estate

29 Woningen - Parkrand Estate: 29 comfortabele en energiezuinige ...
9613 CG Meerstad
van € 329.500 tot € 1.099.500
ParkhovenUitverkocht

Parkhoven

36 Woningen - GOED NIEUWS! Afgelopen najaar is er al gestart met ...
9613 DL Meerstad
van € 435.000 tot € 795.000
Parkrand BLVDUitverkocht

Parkrand BLVD

18 Woningen - Parkrand BLVD: Wonen aan een groene oase in Meersta...
9613 CG Meerstad
van € 450.000 tot € 600.000