Zaterdag 1 april: NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 1 april: NVM Open Huizen Dag

9-3-2023Pandomo Makelaars

Normaliter organiseert de NVM twee keer per jaar de NVM Open Huizen Dag. Het doel van de NVM Open Huizen Dag is om laagdrempelige en uitnodigende wijze een huis te kunnen bezichtigen. In de laatste edities deden ruim 13.200 woningeigenaren mee. Bijna 1 op de 3 woningen die op 1 oktober 2022 te koop stond, was te bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag. Waarom zou je als verkopend huiseigenaar meedoen?

Lees verder
Belastingaangifte 2022

Belastingaangifte 2022

9-3-2023Klaas Schippers

Maart, de maand waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt. Het begin van de meteorologische lente, maar meer nog de maand waarin de aangifte inkomstenbelasting wordt gedaan. Vanaf 1 maart zet de Belastingdienst de bij hun bekende gegevens klaar in het aangifteprogramma, waarna veel mensen hun aangifte ook zo snel mogelijk willen doen. Elk jaar zien we de nieuwsberichten voorbij komen dat de site van de Belastingdienst overbelast is en DigiD moeite heeft om het tempo bij te houden.

Lees verder
Veranderingen (ver)huurdersmarkt

Veranderingen (ver)huurdersmarkt

9-3-2023Kimberley Gerdes

Om meer mensen met middeninkomens in de stad aan betaalbare huurwoningen te helpen, heeft minister De Jonge een wetsvoorstel met nieuwe puntentellingen voor huurwoningen naar buiten gebracht.

Lees verder
We houden je op de hoogte van alle nieuwbouwontwikkelingen

We houden je op de hoogte van alle nieuwbouwontwikkelingen

9-3-2023Helene Klein

Hoewel het ons - en jouw vast ook - nooit snel genoeg gaat zijn we blij dat we ook deze maand weer nieuwe ontwikkelingen op nieuwbouwgebied met je kunnen delen. Een update van lopende projecten en een vooruitblik op wat gaat komen. Lees je mee?

Lees verder
Ontwikkelingsplannen Winkelcentrum Paddepoel

Ontwikkelingsplannen Winkelcentrum Paddepoel

9-2-2023Pandomo Makelaars

Winkelcentrum Paddepoel is rond 1969 gebouwd en trekt momenteel wekelijks rond de 75.000 bezoekers. In 1992 werd het een overdekt winkelcentrum en sinds 2003 zijn er diverse plannen geweest voor het aanpassen dan wel renoveren van het winkelcentrum, zo ook door MWPO. MWPO is een vastgoedontwikkelaar die is gevestigd in Groningen en ‘s-Hertogenbosch. Wij spraken met Theodor Koenen, ontwikkelingsmanager bij MWPO Groningen. De plannen van MWPO liggen nog niet vast, maar we blikken met Koenen toc...

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.

Pandomo Groningen