Volop nieuwbouw

Volop nieuwbouw

4-4-2024Nico Nijenhuis

Een zeer succesvolle start verkoop van Noorderhorizon, laatste nieuwbouwkansjes en nieuwe projecten die binnenkort in verkoop gaan: het zijn zomaar een paar high lights waarmee ons team Nieuwbouw druk doende is. Via deze nieuwsbrief geven we ook een update over gebiedsontwikkelingen De Held III en De Suikerzijde.

Lees verder
Koopwoningstress? Het Nationaal Koopstartfonds biedt soelaas!

Koopwoningstress? Het Nationaal Koopstartfonds biedt soelaas!

4-4-2024Klaas Schippers

Als onafhankelijk hypotheekadviseur zie ik dagelijks de struggles van starters op de woningmarkt. De prijzen zijn torenhoog, de concurrentie is moordend en de spaarrentes blijven laag. Het is dan ook goed nieuws dat het kabinet met het Nationaal Koopstartfonds (NKF) een nieuw instrument in het leven roept om starters te helpen.

Lees verder
Nieuwbouw lentekriebels

Nieuwbouw lentekriebels

7-3-2024Nico Nijenhuis

De lente is begonnen en met de eerste zonnestralen krijgen we weer helemaal zin om van het buitenleven te genieten. Of dit nu in de tuin, dakterras of op het balkon is, we hebben uiteenlopend aanbod waar je heerlijk kunt genieten van 'buiten' en fantastisch kunt wonen. In of rondom onze stad Groningen. Lees je mee?

Lees verder
Start verkoop Noorderhorizon

Start verkoop Noorderhorizon

7-3-2024Pandomo Makelaars

Aan de rand van het charmante dorp Zuidhorn verrijst NoorderHorizon. In het prachtige Groningse polderlandschap ontwikkelt en bouwt Dura Vermeer de komende jaren aan deze nieuwe, groene en duurzame wijk. In NoorderHorizon vind je alle rust en ruimte om iedere dag opnieuw de wereld te ontdekken.

Lees verder
Kun je een woning kopen met een studieschuld?

Kun je een woning kopen met een studieschuld?

7-3-2024Klaas Schippers

Ben jij die starter op de woningmarkt die graag een huis wil kopen, maar niet goed weet wat je mogelijkheden zijn omdat je een studieschuld hebt? Dan sta je daarin zeker niet alleen. We krijgen daar namelijk regelmatig vragen over. Ons doel is om alle onzekerheid en onduidelijkheid bij je weg te nemen en daarom presenteren we hier drie essentiële feiten voor jou!

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.