Uw hypotheek in 2020

Uw hypotheek in 2020

6-1-2020Klaas Schippers

Op naar een nieuw jaar met volop nieuwe kansen voor het ver- en aankopen van woningen. In het land van hypotheken zijn sinds 1 januari ook een aantal zaken veranderd. In dit artikel neem ik u daar graag in mee!

Lees verder
Woonvisie Groningen

Woonvisie Groningen

6-1-2020Marc Lanting

Eind 2019 presenteerde de ‘nieuwe’ gemeente Groningen een Meerjarenprogramma Wonen voor de periode 2020 - 2023. In het MJP-wonen worden de belangrijkste punten aangehaald waar de gemeente Groningen de komende jaren op wil gaan focussen.

Lees verder
Voorspoedige start verhuur EBBE

Voorspoedige start verhuur EBBE

6-1-2020Diana Tijseling

Bij de eerste presentatie van de 32 huurappartementen van EBBE waren we zelf al positief gestemd. EBBE biedt de huurmarkt in Groningen iets heel moois aan op een aantrekkelijke locatie nabij de binnenstad van Groningen in het populaire Ebbingekwartier.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.