Funderings- en energielabel

Funderings- en energielabel

5-11-2020Gerben Cazemier

Alle woningen in Nederland krijgen een funderingslabel waarmee de staat van de fundering wordt aangegeven. Het “nieuwe” label wordt vanaf juli 2021 altijd opgenomen in taxatierapporten van huizen en krijgt elk huis een eigen funderingslabel. Dat heeft het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) bekendgemaakt. Anders dan het energielabel betreft het een initiatief vanuit de makelaarsvereniging en geen verplichting vanuit de overheid of Europa. Pandomo Makelaars is aangesloten bij d...

Lees verder
Het laatste nieuwbouwnieuws

Het laatste nieuwbouwnieuws

3-11-2020Team Nieuwbouw

Via deze maandelijkse blog van ons team Nieuwbouw bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en toekomstige plannen op het gebied van nieuwbouw in Groningen en omgeving.

Lees verder
Verbouwen/verbeteren van de eigen woning

Verbouwen/verbeteren van de eigen woning

3-11-2020Klaas Schippers

Nu we (veel) meer thuis zijn, ervaren we ons eigen huis nog meer dan voorheen en bekijken ons leefcomfort thuis vaak met een andere blik. Bepaalde zaken die we voorheen voor lief namen, worden nu zichtbaar en kunnen ten koste gaan van ons woongenot. Steeds vaker krijg ik de vraag wat de mogelijkheden zijn om hier iets aan te doen zonder dat het erg veel goed kost. Met plezier kom ik daar in dit blog op terug.

Lees verder
Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

3-11-2020Diana Tijseling

Overweegt u uw woning te verkopen? Een waardebepaling van uw huis voeren we gratis uit en geeft een indicatie van de te verwachten verkoopprijs. Bij deze vrijblijvende waardebepaling geven we bovendien altijd uitgebreid advies over de wijze waarop wij uw woning in de markt zetten en succesvol verkopen.

Lees verder
Onze maatregelen rondom het Coronavirus

Onze maatregelen rondom het Coronavirus

16-10-2020Diana Tijseling

Zonder twijfel nemen wij ook onze verantwoordelijkheid en leveren we een bijdrage leveren aan het inperken van de verspreiding van het Coronavirus. Belangrijk daarbij is dat we de juiste balans willen vinden tussen het zo goed mogelijk beschermen van alle medewerkers en het continueren en op peil houden van onze dienstverlening richting onze klanten.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.