Blik vooruit

Blik vooruit

1-9-2020Pandomo Makelaars

Er ligt een bijzondere en erg drukke tijd achter ons en niemand van ons weet precies hoe de komende periode zal gaan verlopen.

Lees verder
Meer kans voor starters

Meer kans voor starters

1-9-2020Team Bestaande Bouw

Starters hebben het al jarenlang moeilijk op de woningmarkt. Opmerkelijk is dan ook dat door de vele onzekerheden op de woningmarkt het juist de starters zijn die hun kans grijpen. Circa een derde van alle hypotheken wordt nu verstrekt aan huizenkopers tot en met 35 jaar. Bij jongeren tot 25 jaar is helemaal een spectaculaire kooptoename te zien. Vanaf maart nam het aantal hypotheekaanvragen met bijna 150 procent toe in vergelijking met een jaar eerder. In de Week van de Starter van 27 septem...

Lees verder
Toekomstig woningaanbod in De Wijert

Toekomstig woningaanbod in De Wijert

1-9-2020Pandomo Makelaars

Uitgangspunt is het verbeteren van de kwaliteit en leefbaarheid in De Wijert door renovatie, investering in duurzaamheid en het plegen van nieuwbouw. De renovatiewerkzaamheden van woonblokken aan de Vondellaan en Spieghelstraat zijn al medio mei van dit jaar van start gegaan. Nieuwbouw volgt later, aldus Woningcorporatie De Huismeesters.

Lees verder
Beschikbare nieuwbouwhuizen

Beschikbare nieuwbouwhuizen

30-8-2020Team nieuwbouw

Juist omdat de tijd zo snel gaat is het zaak bij te blijven. In deze blogpost leest u ons actuele nieuwbouwaanbod in Groningen en omgeving in één overzicht.

Lees verder
Samenwonen en hypotheek

Samenwonen en hypotheek

15-8-2020Klaas Schippers

Net als trouwen heeft samenwonen gevolgen voor uw financiële situatie. Dat geldt zeker als er samen een huis wordt gekocht of als de één bij de ander intrekt. In dit artikel zetten we wat aandachtspunten op een rij.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.