De Frontier; de ruggengraat van Europapark

1-2-2018Reimon de Wit

Het Europapark is een stukje stad dat bij veel Groningers een bijzonder gevoel oproept. Nostalgie bijvoorbeeld, omdat hier ooit de iconische schoorstenen van de Hunzecentrale stonden. Saamhorigheid, dankzij voetbalstadion Euroborg. Het gevoel van thuiskomen als je per trein de stad binnenrijdt. En sinds de komst van woonbuurt De Linie is Europapark voor veel stadjers alleen maar nog aantrekkelijker geworden. Want fijn wonen kun je er ook! En daarom zetten we in deze nieuwsbrief woongebouw De ...

Lees verder

De uitzondering op de 100% regel

1-2-2018Klaas Schippers

Veel mensen die een bestaande woning kopen kijken naar verbouwingen en verbeteringen die ze graag door zouden willen voeren, om er echt hun eigen plek van te maken. Men denkt dan al snel aan de keuken of de badkamer, maar ook het vervangen van een oude CV-ketel levert een belangrijke bijdrage aan het wooncomfort.

Lees verder

Daarom een aankoopmakelaar

1-2-2018Diana Tijseling

Er is momenteel sprake van een marktsituatie met weinig aanbod en veel vraag. Deze markt wordt een ‘verkopersmarkt’ genoemd, omdat verkopers van een huis in deze markt relatief meer ‘macht’ hebben dan kopers. Juist in zo’n markt kan een aankoopmakelaar het verschil voor u maken.

Lees verder

Besparen op energiebelasting

1-2-2018Sebastian de Vos

Als verhuurpartij en beheerder van objecten geven we ook graag advies als het gaat om kostenbesparing. Wist u dat ook u mogelijk flink kunt besparen op de energiebelasting? Verhuurt u woningen inclusief (voorschot) gas en elektra? Dan heeft u mogelijk recht op teruggave van – een deel van – de energiebelasting! Onze verhuurmakelaar kan tot vijf jaar terug de energiebelasting voor u terugvragen. Sebastian de Vos kan dit snel voor u checken en efficiënt voor u regelen.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.