Nieuwbouw na de beurs

Nieuwbouw na de beurs

2-6-2022Team Nieuwbouw

In deze nieuwsbrief kunt u meer informatie vinden over Meerstad met fantastische gezinshuizen en appartementen. Natuurlijk staan we ook stil bij de lopende projecten in verkoop als Prelude, Eilandrijk Borgmeren, De Zes van Boekhorst en Zin in Zuid. Kortom, wat kunt u van ons verwachten en waar zijn we nu volop mee bezig? Lees het in onderstaande blogpost.

Lees verder
Bouwen op basis van vraag

Bouwen op basis van vraag

1-6-2022Pandomo Makelaars

De toegevoegde waarde van onze nieuwbouwspecialisten ligt bij uitstek in het geven van advies. Aan potentiële kopers, maar ook - in een veel eerder stadium rondom nieuwbouwontwikkelingen - aan gemeenten en ontwikkelaars. Op die manier zorgen we er samen voor dat het beste product wordt ontwikkeld en gebouwd, op de beste plek. Daardoor nemen risico’s af en de verkoopsnelheid toe. Maar wat gebeurt er als de markt verandert? Hoe ontwikkelt een gebied zich en welke economische invloeden kunnen da...

Lees verder
Kansen voor kopers

Kansen voor kopers

1-6-2022Pandomo Makelaars

De vraag naar koophuizen is onverminderd groot. Combineer dat met een beperkt aanbod, dan is de inschatting voor een blijvend hoge woningprijs snel gemaakt. En toch zien we een aantal lichtpuntjes. Voor alle betrokken partijen en in het bijzonder voor kopers.

Lees verder
Groninger architectuurmaand

Groninger architectuurmaand

1-6-2022Pandomo Makelaars

Voor de Groninger Architectuurprijs 2022 wordt weer gezocht naar de beste nieuwe projecten die zijn gebouwd in de gemeente Groningen. In het uiteindelijke juryrapport wordt niet alleen aandacht geschonken aan de winnaars, maar ook wordt een visie gegeven op de totale oogst en de staat van het Groninger architectuurklimaat. En dat dragen wij met plezier een warm hart toe. Wilt u zelf een specifiek project in de schijnwerpers zetten? U kunt uw bijdrage inzenden t/m dinsdag 20 juli via mail@gron...

Lees verder
Een BKR-registratie, zo zit dat

Een BKR-registratie, zo zit dat

1-6-2022Klaas Schippers

Ongeveer 11 miljoen mensen staan geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Dat werkt in uw voordeel als u altijd netjes op tijd heeft betaald. Dat is bij ongeveer 95% van de mensen het geval. Een aanbieder van kredieten ziet zo dat uw betaalgedrag in orde is. Het kan echter wel gevolgen hebben voor de hoogte van een hypotheek.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.