25 jaar Pandomo Makelaars!

25 jaar Pandomo Makelaars!

8-4-2021Pandomo Makelaars

Al 25 jaar levert Pandomo Makelaars een bijdrage aan de Groninger woningmarkt. 25 Jaar lang vervullen wij woonwensen voor veel verschillende mensen, helpen we volgende stappen op de woningmarkt te zetten en ondersteunen we ontwikkelaars bij de verkoop van nieuwbouw. Onafhankelijk hypotheekadvies en geschikte huurders vinden voor onze beleggers: ook dat is Pandomo Makelaars!

Lees verder
We doen het als team!

We doen het als team!

8-4-2021Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars heeft in 25 jaar tijd ruim 60 medewerkers in dienst gehad. Het huidige team bestaat uit 21 betrokken medewerkers met hart voor de zaak. Marc, Klaas, John, Kimberley, Paulien en Jantine halen herinneringen op.

Lees verder
De transformatie van een oude school

De transformatie van een oude school

8-4-2021Pandomo Makelaars

De voormalige School voor Technisch Onderwijs in de Groningse wijk Helpman is een uniek gebouw. Het is een gemeentelijk monument, in 1972 ontworpen door Rijksbouwmeester J.J.M. Vegter. Het is letterlijk een schoolvoorbeeld van modernistische wederopbouwarchitectuur. De school heeft een bijzondere indeling met grote lokalen, hoge gangen en een prachtig trappenhuis. De lokalen hebben grote ramen en hoge plafonds en het gebouw zit vol historische kenmerken. Bij de transformatie naar woningen wor...

Lees verder
Dit is Holt

Dit is Holt

8-4-2021Pandomo Makelaars

Op de hoek van de Van Swietenlaan en de Laan Corpus den Hoorn komt HOLT, een ontwikkeling van MWPO samen met Nijestee en Nijhuis Bouw. HOLT wordt een bruisende groene wijk met internationale allure waar iedereen welkom is. Het ontwerp van HOLT is ontstaan vanuit de samenwerking van de architecten van Powerhouse Company, Houben / Van Mierlo, Vector-i en landschapsarchitect DELVA.

Lees verder
Nieuwe bestemming voor Alo-locatie bekend

Nieuwe bestemming voor Alo-locatie bekend

4-3-2021Pandomo Makelaars

Onder de naam HOLT heeft vastgoedontwikkelaar MWPO een antwoord gegeven op de vraag naar een nieuwe, gezonde en duurzame wijk voor de voormalige Alo-locatie in de wijk Corpus den Hoorn. HOLT biedt honderden Groningers een woonplek in een parkachtige omgeving waar leefbaarheid, duurzaamheid en veel groen een belangrijke rol spelen. MWPO kreeg afgelopen week de voorlopige gunning van de Gemeente Groningen om HOLT uit te gaan voeren. De bouw van de circa 320 woningen kan bovendien spoedig starte...

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.