Tips voor een duurzame tuin

Tips voor een duurzame tuin

7-9-2023Pandomo Makelaars

Als je een tuin hebt en je wilt graag bijdragen aan een duurzame leefomgeving, dan zijn er verschillende stappen die je kunt nemen. Door bewuste keuzes te maken bij het ontwerpen en onderhouden van je tuin, kun je een positieve impact hebben op het milieu. In dit artikel delen we enkel tips voor het creëren en onderhouden van een duurzame tuin.

Lees verder
Tiny houses hebben de toekomst!?

Tiny houses hebben de toekomst!?

7-9-2023Pandomo Makelaars

Steeds vaker horen we over de relatief nieuwe woonvorm: tiny house. Zeker ook door de krapte op de woningmarkt zijn tiny houses steeds populairder aan het worden. Dit omdat ze eenvoudig te plaatsen (en te verwijderen) zijn, op locaties geplaatst kunnen worden waar normale woningen onvoldoende ruimte hebben én omdat deze betaalbaar zijn in vergelijking met een reguliere koopwoning. Ook hebben mensen met een tiny house meer vrijheid en hebben deze woningen een ‘tijdelijk karakter’

Lees verder
Check je financiële mogelijkheden, nog vóór de Open Huizen Dag

Check je financiële mogelijkheden, nog vóór de Open Huizen Dag

7-9-2023Klaas Schippers

Zaterdag 30 september is de NVM Open Huizen Dag. Een hele leuke manier om ongedwongen huizen te bekijken en misschien wel jouw nieuwe huis te vinden. Als dat het geval is, dan wil je natuurlijk ook snel kunnen schakelen. Om je zoektocht zo specifiek mogelijk op je financiële mogelijkheden aan te laten sluiten is het verstandig om je goed voor te bereiden. Wij bieden je kosteloos en vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan. In deze blog legt Klaas je uit wat je tijdens zo’n gesprek wat mag verwa...

Lees verder
Volop reuring bij nieuwbouw

Volop reuring bij nieuwbouw

7-9-2023Pandomo Makelaars

Na de bouwvak en de zomervakanties draaien de activiteiten rondom onze actuele nieuwbouwprojecten weer op volle kracht. Hieronder geven we je hiervan een overzicht. Ook zijn we in gesprek over vele projecten die in ontwikkeling zijn. We hopen je daarover snel bij te praten.

Lees verder
NHG, hoe werkt dat precies?

NHG, hoe werkt dat precies?

3-8-2023Klaas Schippers

Veel kopers van een eigen woning kiezen voor een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie oftewel NHG. Waarom zou je dat willen, wat kost dat en hoe regel je dat? Een aantal vragen waarop hieronder de antwoorden staan. Een eigen woning in bezit hebben levert je vaak veel wooncomfort op, maar brengt ook financiële risico’s met zich mee.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.