Nieuwsbrief: allemaal nieuwbouw

Nieuwsbrief: allemaal nieuwbouw

19-7-2021Pandomo Makelaars

Met de lancering van onze nieuwe site hebben we ook een mailing verzonden naar al onze relaties. Deze mailing stond geheel in het teken van nieuwbouw. Meer weten? Lees dan snel even verder.

Lees verder
Verwachtingen hypotheekrente

Verwachtingen hypotheekrente

2-6-2021Klaas Schippers

Een veelgevraagde vraag tijdens onze gesprekken is: wat gaat er gebeuren met de hypotheekrente? De afgelopen jaren kenden we een steeds verder dalende hypotheekrente en de afgelopen weken worden we in het nieuws geattendeerd op een trendbreuk: de rente stijgt weer.

Lees verder
Jaarlijkse huurverhoging

Jaarlijkse huurverhoging

2-6-2021Pandomo Makelaars

Een verhuurder mag de huur één keer per jaar verhogen. De verhuurder moet hiervoor in alle gevallen schriftelijk een huurverhogingsvoorstel doen aan de huurder. Verhuurt u uw woning via Pandomo Makelaars? Dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. De huurverhoging is - indien van toepassing - al aan de huurders gemeld en de facturering is hierop al ingericht.

Lees verder
Voorbereiden op nieuwbouw

Voorbereiden op nieuwbouw

2-6-2021Marlies Wierenga

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan verschillende nieuwbouwprojecten zodat wij u hierover binnenkort meer kunnen vertellen. In de tussentijd is het verstandig om u alvast goed te laten voorlichten, zodat u straks goed voorbereid en compleet geïnformeerd kunt handelen. Wij hebben hiervoor een handig stappenplan ontwikkeld dat u hierbij helpt. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alles wat met nieuwbouw kopen te maken h...

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.