Update over de Groninger woningmarkt

Update over de Groninger woningmarkt

2-4-2020Pandomo Makelaars

Het Covid-19 virus heeft invloed op ons allemaal. Het zijn onzekere tijden waar we met elkaar op zo goed mogelijk doorheen moeten. De huidige maatregelen en voorschriften zorgen ervoor dat we onze dienstverlening op sommige punten iets moeten aanpassen. Dat is soms even lastig, maar we werken uiteraard mee. In het belang van uw en onze veiligheid.

Lees verder
Daalders plekje

Daalders plekje

1-4-2020Pandomo Makelaars

Met regelmaat mogen wij woningen van De Frontier namens Nijestee te koop aanbieden. Op dit moment zijn er weer twee huizen beschikbaar voor de kopersmarkt.

Lees verder
Corona en hypotheken

Corona en hypotheken

1-4-2020Klaas Schippers

We merken dat veel van onze klanten door alle actuele onzekerheden prangende vragen hebben over hun financiële zaken. In dit bericht gaan we daar op in.

Lees verder
Er valt wel wat te kiezen voor huurders

Er valt wel wat te kiezen voor huurders

1-4-2020Team Verhuur & Vastgoedbeheer

Een nieuw gebouwd appartement of een met karakteristieke elementen. Een groot penthouse of een charmante hofwoning: er valt momenteel wel wat te kiezen als huurder

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.