Pensioen en hypotheek

Pensioen en hypotheek

5-1-2022Miriam Bats-Hut

U bent met pensioen of gaat u binnen 10 jaar met pensioen en u wilt graag verhuizen, oversluiten of de overwaarde van uw eigen woning opnemen? Er is wellicht meer mogelijk dan u denkt. Neem contact op met een van onze hypotheekadviseurs. Zij delen hun kennis graag met u.

Lees verder
De eerste nieuwe projecten van 2022!

De eerste nieuwe projecten van 2022!

4-1-2022Team Nieuwbouw

Voor u ligt de allereerste blog van een splinternieuw jaar. Een jaar dat goed begint met de verkoop van twee gloednieuwe projecten! Het is tot 12 januari 12:00 uur nog mogelijk om u in te schrijven voor het project Zin in Zuid en vanaf 12 januari 12:00 uur start de verkoop van fase 3 van De Vossenburglaan! Daarnaast kunt u de laatste kans pakken in de projecten De Kroon op het Ebbingekwartier, Tsjerkepaed en Buurtschap De Gast. Van deze drie projecten is nog slechts één woning beschikbaar. Ni...

Lees verder
De woningmarkt in het regeerakkoord

De woningmarkt in het regeerakkoord

1-1-2021Pandomo Makelaars

Regie op de woningmarkt, prestatieafspraken en bouwen naar behoefte, afschaffing marktverstorende fiscale voordelen. Dat zijn de speerpunten in het nieuwe regeerakkoord voor wat betreft de woningmarkt. Een goed nieuw jaar!

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.