Kortere rentevast periode populair

Kortere rentevast periode populair

4-7-2024Klaas Schippers

Waar de meeste huizenkopers de afgelopen jaren massaal kozen voor een rentevast periode van twintig of zelf dertig jaar, is dat sinds de stijging van de hypotheekrente in 2022 veranderd. Op dit moment kiezen veel mensen voor tien of vijf jaar vast. Dat terwijl het verschil tussen tien en twintig jaar niet eens zo groot is. In maandlasten scheelt het soms maar enkele tientjes.

Lees verder
Nieuwsupdate Nieuwbouw

Nieuwsupdate Nieuwbouw

4-7-2024Celine Kremer

De zomervakantie is in aantocht! Desondanks is er volop nieuws over onze nieuwbouwprojecten en is er veel om naar uit te kijken: Van het succesvolle ‘Huys de Haar’ tot de aanstaande start van de verkoop van ‘NoorderHorizon’ fase II in september. Lees verder voor meer informatie over beschikbare appartementen, nieuwe ontwikkelingen en belangrijke datums die je niet wilt missen, waaronder de start van project ‘URBN 62’ en het verkoop event van ‘De Suikerzijde’.

Lees verder
Betaalbare huur

Betaalbare huur

4-7-2024Pandomo Makelaars

De Wet betaalbare huur zorgt voor regulering van de middenhuur. In deze blog een uiteenzetting in het kort wat de nieuwe Wet inhoudt.

Lees verder
Nieuwbouw in de lift

Nieuwbouw in de lift

11-6-2024Pandomo Makelaars

De zomer staat voor de deur en we zitten boordevol met nieuwbouw nieuws! De afgelopen week hebben we een succesvolle start verkoop van het project ZekerZuid gehad. Er ook komen er verschillende nieuwbouw projecten aan die je niet wilt missen. We geven je ook een update over projecten die al in aanbouw zijn, of zelfs al op korte termijn worden opgeleverd, waaronder een luxe penthouse in het prachtige Meerstad.

Lees verder
Slimme woningverbetering

Slimme woningverbetering

7-6-2024Pandomo Makelaars

In dit blog geven we slimme tips over het verbeteren van je woning. We vertellen je bijvoorbeeld welke mogelijkheden er zijn om je energiekosten te verlagen én de waarde van je woning te laten stijgen. Ook slim en duurzaam investeren? Lees dan even verder.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.