Zomer in Groningen

Zomer in Groningen

2-7-2020Pandomo Makelaars

In veel opzichten zal de zomer van 2020 de boeken ingaan als historisch en bijzonder ongewoon.

Lees verder
De haalbaarheidscheck

De haalbaarheidscheck

2-7-2020Diana Tijseling

In een krappe woningmarkt merken we dat veel aspirant kopers op zoek zijn naar manieren om de kans op het aankopen een woning te vergroten. Een van die manieren is om een haalbaarheidscheck uit te laten voeren. Deze haalbaarheidscheck geeft u en de ontwikkelende partij (verkoper) zekerheid bij de aankoop van een nieuwbouwhuis.

Lees verder
Woning isoleren: juist nu!

Woning isoleren: juist nu!

2-7-2020Pandomo Makelaars

Een woning (laten) isoleren is altijd een goed idee. Maar wist u dat de zomer de beste tijd van het jaar is om te gaan isoleren? Had u al plannen, stel deze dan niet uit tot het najaar of zelfs de winter, maar begin vandaag nog!

Lees verder
Nieuwbouw huren?

Nieuwbouw huren?

2-7-2020Team Verhuur & Vastgoedbeheer

Momenteel bieden wij relatief veel nieuwbouw huurhuizen aan. Dit betekent veelal een aanvulling op het bestaande huurwoningaanbod, wat betekent dat er meer huurhuizen in Groningen beschikbaar zijn. En dat vinden wij goed nieuws.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.