Aflossingsvrije hypotheek

3-4-2018Klaas Schippers

De Autoriteit Financiële Markten, AFM, maakt zich zorgen over de vele huiseigenaren met een aflossingsvrije hypotheek die onvoldoende zicht hebben hoe deze hypotheek in de toekomst moet worden afgelost. Of wat de gevolgen voor het besteedbaar inkomen zijn indien de rente (na 30 jaar) niet langer aftrekbaar is. Deze zorgen van de AFM deel ik!

Lees verder

Nieuw wonen in het Ebbingekwartier

3-4-2018Sebastian de Vos

In 1854 werd de Groninger gasfabriek geopend op een stuk grond dat later bekend werd als het Gasterrein. Dit was het enige terrein binnen de vestingwallen waar nog een dergelijk groot gebouw kon worden gehuisvest. Het was de tweede gasfabriek van Nederland, na die van Amsterdam.

Lees verder

Zaterdag 7 april aanstaande: NVM Open Huizen Dag

3-4-2018Verkoopmakelaars Bestaande Bouw

Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op Zaterdag 7 april aanstaande. Op deze dag kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur huizen zonder afspraak en vrijblijvend bezichtigen. Een mooie gelegenheid om u te oriënteren op de Groningse woningmarkt!

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.