Nieuwbouwnieuws!

Nieuwbouwnieuws!

5-8-2019Helene Klein

Ook tijdens de zomervakantie staat de nieuwbouwwereld niet stil! Lees hieronder het laatste nieuws over onze huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten en -woningen.

Lees verder
Samenwonen: wat moet je regelen?

Samenwonen: wat moet je regelen?

5-8-2019Klaas Schippers

Woon je samen of ga je binnenkort samenwonen? Dan is het slim om je relatie officieel vast te leggen in een samenlevingscontract of geregistreerd partnerschap.

Lees verder
Zomervakantie!

Zomervakantie!

5-8-2019Reimon de Wit

Met enige regelmaat krijgen wij de vraag of het wel verstandig is om middenin de zomer of tijdens de zomervakantie een huis te koop aan te bieden. Wij weten dat er in de zomervakantie minder zoekers actief zijn en toch kan uw woning ook in deze periode goed worden verkocht!

Lees verder
Financiering nieuwbouwhuis

Financiering nieuwbouwhuis

1-7-2019Klaas Schippers

De komende periode start de verkoop van een aantal nieuwbouwprojecten in en rond stad Groningen. Veel mensen vinden de nieuwbouwhypotheek lastig te doorgronden. Met het volgende stappenplan help ik je om de aankoop vooral leuk te maken. Oké… misschien nog wel een klein beetje spannend.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.