Appartement kopen? Hier moet u rekening mee houden!

15-9-2017Klaas Schippers

Bij de zoektocht naar een eigen woning komt u ook veel leuke appartementen tegen. Het kopen van een appartement is op een aantal vlakken anders, dan het kopen van een ‘gewone’ woning. In dit artikel gaan we in op een aantal bijzondere zaken waar u rekening mee moet houden.

Lees verder

Duurzame woning levert meer op!

15-9-2017Clara de Vries

Als u iets leest over duurzaam wonen, dan gaat het vaak over nieuwbouwwoningen. Door de regels voor nieuwbouwwoningen, voldoen die aan de modernste normen. Dit gaat gepaard met nieuwe technieken, zoals warmteterugwinning, gescheiden watersystemen en optimale isolatie. Echter, ook bij bestaande woningen is er voldoende mogelijk om deze te verduurzamen. In dit artikel leest u hier meer over.

Lees verder

Schenken voor een eigen woning

10-9-2017Klaas Schippers

Er zijn veel situaties, waarbij mensen elkaar financieel willen ondersteunen. Bijvoorbeeld ouders die hun kind willen helpen bij de aankoop van een eigen woning. Ze kunnen dat doen door een bedrag te schenken. In dit artikel leest u meer over de (complexe) regels die hiervoor gelden.

Lees verder

Nieuwe adviestarieven voor hypotheken bij Pandomo Makelaars

27-8-2017Clara de Vries

Wat is de meest geschikte hypotheek voor u? Welke hypotheek past het best bij uw wensen, behoeften en budget? Sinds 1 maart kunt u bij ons aankloppen voor een 100% eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Wij laten u zien wat alle (verrassende) mogelijkheden zijn - niet alleen wat betreft de rente, maar vooral ook wat betreft de voorwaarden van een hypotheek.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.