Nieuwbouw in de lift

Nieuwbouw in de lift

11-6-2024Pandomo Makelaars

De zomer staat voor de deur en we zitten boordevol met nieuwbouw nieuws! De afgelopen week hebben we een succesvolle start verkoop van het project ZekerZuid gehad. Er ook komen er verschillende nieuwbouw projecten aan die je niet wilt missen. We geven je ook een update over projecten die al in aanbouw zijn, of zelfs al op korte termijn worden opgeleverd, waaronder een luxe penthouse in het prachtige Meerstad.

Lees verder
Slimme woningverbetering

Slimme woningverbetering

7-6-2024Pandomo Makelaars

In dit blog geven we slimme tips over het verbeteren van je woning. We vertellen je bijvoorbeeld welke mogelijkheden er zijn om je energiekosten te verlagen én de waarde van je woning te laten stijgen. Ook slim en duurzaam investeren? Lees dan even verder.

Lees verder
Voorbereid de woningmarkt op

Voorbereid de woningmarkt op

6-6-2024Klaas Schippers

Als onafhankelijk financieel adviseur begrijp ik dat het kopen en financieren van een huis een grote en lastige stap is, vooral in de huidige woningmarkt. De woningmarkt kenmerkt zich nog altijd als erg krap, waardoor het een ontzettende uitdaging is om een woning te bemachtigen.

Lees verder
Onderzoek 'Samen duurzamer wonen'

Onderzoek 'Samen duurzamer wonen'

6-6-2024Pandomo Makelaars

In de afgelopen vijf maanden heeft Emma Conijn, afstudeerstudent van de studie Vastgoedkunde aan de Hanzehogeschool, onderzoek gedaan naar ‘duurzamer wonen’. Hierbij heeft zij gewerkt aan het vinden van oplossingen waarmee woningkopers gestimuleerd en geadviseerd kunnen worden om rijwoningen in de stad Groningen te verduurzamen. Nu de afronding van het onderzoek nadert, blijkt dat Pandomo via meerdere oplossingen de klant kan informeren en adviseren.

Lees verder
Woningmarkt topprioriteit

Woningmarkt topprioriteit

6-6-2024Pandomo Makelaars

De aanpak van het woningtekort blijkt een van de topprioriteiten te zijn voor het nieuwe kabinet. Het akkoord benadrukt dit met een minister die regie voert op wonen en ruimtelijke ordening. Het hoofdlijnenakkoord biedt de bouwstenen om letterlijk te bouwen aan een beter Nederland, waarin (woon)plek is voor iedereen.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.