Maximaal leenbedrag per 1 januari omlaag?

9-11-2017Clara de Vries

Overweegt u om een huis te kopen? U kunt tot het einde van dit jaar maximaal 101 procent van de waarde van de woning lenen. Per 1 januari 2018 wordt het maximale leenbedrag verlaagd naar 100 procent.

Lees verder

Afbouw hypotheekrenteaftrek? Woning kopen blijft aantrekkelijk!

1-11-2017Klaas Schippers

In het regeerakkoord is de versnelde afbouw van de hypotheekrenteaftrek aangekondigd. Deze maatregel zorgt ervoor dat veel mensen zich afvragen of een woning kopen financieel nog wel aantrekkelijk is. Toch is het kopen van een woning nog steeds verstandig, ondanks de afbouw van de hypotheekrenteaftrek. In dit artikel gaan we in op deze vraag.

Lees verder

De Nieuwbouwbeurs XL komt er weer aan!

1-11-2017

Blok vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 november in uw agenda, het is weer tijd voor de jaarlijkse Nieuwbouw Beurs XL in Martiniplaza! Dit weekend staat volledig in teken van nieuwbouw en verbouw. Pandomo Makelaars is uiteraard prominent aanwezig op de beurs.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.