5 veelgestelde vragen door ZZP’ers

5 veelgestelde vragen door ZZP’ers

4-4-2019Klaas Schippers

De huizenmarkt is al een tijdlang oververhit. Het is daarom niet makkelijk om een huis te vinden wat aan je wensen voldoet. Voor de vele ZZP’ers die er in Nederland zijn, is het soms nog een beetje lastiger om een huis te kopen dan iemand in loondienst. Hieronder de 5 vragen (en mijn antwoorden) die het meest door ZZP’ers worden gesteld.

Lees verder
Huurverhoging met ingang van 1 juli

Huurverhoging met ingang van 1 juli

4-4-2019Sebastian de Vos

Alle huurprijzen mogen vanaf 1 juli 2019 met maximaal 4,1% tot 5,6% verhoogd. De stijging hangt af van het inkomen van de huurder in 2017 en geldt alleen voor sociale-huurwoningen. Huurt u in de vrije sector (huurprijs vanaf € 721,- per maand)? Dan geldt er géén maximum op de toegestane huurverhoging. De meeste verhuurders verhogen de huur per 1 juli.

Lees verder
Fijn Wonen in de Kleine Hortus

Fijn Wonen in de Kleine Hortus

4-4-2019Diana Tijseling

In de jonge woonbuurt De Kleine Hortus in Groningen komen 14 nieuwe rij- en hoekwoningen met het Fijn Wonen-label. Wij zijn er heel blij mee dat we, na de succesvolle verkoop van de eerste fase, binnenkort ook deze huizen mogen presenteren en verkopen.

Lees verder
Het laatste nieuwbouwnieuws

Het laatste nieuwbouwnieuws

4-4-2019Helene Klein

Op 23 maart vond het WoonEvent van NieuwWonen Groningen plaats in de Mediacentrale. Ruim 900 mensen hebben het event bezocht, waar Pandomo ook met een groot aantal projecten stond. Een geslaagde dag dus, met veel primeurs! Heeft u het WoonEvent gemist? Lees dan deze nieuwsbrief om weer helemaal op de hoogte te zijn van alle lopende én toekomstige nieuwbouwprojecten.

Lees verder
Controleer de WOZ waarde van uw woning

Controleer de WOZ waarde van uw woning

4-4-2019Diana Tijseling

Elk jaar maakt de gemeente de WOZ-waarde (Wet waardering Onroerende Zaken) van uw woning bekend op een aanslagbiljet. De WOZ-waarde is de waarde die de Gemeente toekent aan de woning op de waardepeildatum. Dat is altijd 1 januari van het voorgaande jaar. De WOZ-waarde van de aanslag 2019 is dus gebaseerd op de WOZ-waarde van uw woning op 1 januari 2018. Door de stijging van de huizenprijzen, stijgt veelal ook de WOZ-waarde.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.