Najaarsnieuws Nieuwbouw

Najaarsnieuws Nieuwbouw

8-10-2024Celine Kremer

In deze nieuwsbrief: Verkoop ‘NoorderHorizon’ fase 2 een groot succes! l Verkoop ‘Hilmaarweg’ in Stedum gestart l Terugkijken op het verkoop Event ‘Suikerzijde’ l 'Huys de Haar’ nog enkele appartementen vrij l ‘Zeker Zuid’ de laatste twee appartementen l Binnenkort in verkoop: ‘URBN62’ l Binnenkort in verkoop: ‘Het Baken van Meerstad’.

Lees verder
Koning, Keijzer, Staten Generaal; een woning willen we allemaal

Koning, Keijzer, Staten Generaal; een woning willen we allemaal

3-10-2024Pandomo Makelaars

Wat Prinsjesdag 2024 heeft opgeleverd voor de woningmarkt? Prinsjesdag is ieder jaar een belangrijk moment voor de Nederlandse politiek en economie. Op deze dag presenteert de regering haar plannen voor het komende jaar, waaronder maatregelen die direct van invloed zijn op de woningmarkt. Ook in 2024 was dit het geval, en de woningconsument kreeg zowel goed als minder goed nieuws te verwerken.

Lees verder
Deelnemers Open Huizen Dag

Deelnemers Open Huizen Dag

3-10-2024Pandomo Makelaars

Op zoek naar een woning in of rondom onze stad? Mis dan de NVM Landelijke Open Huizen Dag van aanstaande zaterdag 5 oktober niet! Dit is dé kans om vrijblijvend meerdere huizen te bekijken, inspiratie op te doen en misschien wel jouw toekomstige woning te ontdekken.

Lees verder
Een dalende rente

Een dalende rente

3-10-2024Klaas Schippers

Ben je van plan om een huis te kopen, dan wil je vast graag weten wat de rente gaat doen en hoe je daar je voordeel mee kunt doen.  Sinds een paar maanden zien we de hypotheekrente gestaag dalen, vooral voor de rentevast periodes tot en met tien jaar.  In een eerder blog hebben we uitgelegd wat de reden van de gestegen hypotheekrente was. Eén van de oorzaken was de rentestijging die de Europese Centrale Bank (ECB) heeft doorgevoerd om de inflatie in Europa tegen te gaan. Die rente was met 4% ...

Lees verder
Geen vast contract, wel een huis kopen?

Geen vast contract, wel een huis kopen?

5-9-2024Pandomo Makelaars

Als je geen vast arbeidscontract hebt, kun je vaak toch een hypotheek afsluiten. De voorwaarden voor het afsluiten van een hypotheek zonder vast contract zijn afhankelijk van het soort arbeidscontract dat je hebt. Zo gelden er voor zzp’ers en ondernemers andere regels dan wanneer je een tijdelijk contract, een uitzend- of oproepcontract hebt. Klaas, onze hypotheekadviseur geeft je inzicht in de mogelijkheden.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.