De belangrijkste hypotheekvoorwaarden én gespreksonderwerpen

De belangrijkste hypotheekvoorwaarden én gespreksonderwerpen

3-2-2021Klaas Schippers

Als onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijken we diverse geldverstrekkers met elkaar op het gebied van (uiteraard) de hypotheekrente, maar ook zeker op de voorwaarden bij de hypotheek. Wat zijn nu belangrijke voorwaarden waar mensen op moeten letten bij het afsluiten van een hypotheek? Hieronder staat wat ons betreft de top 5 van de meest populaire voorwaarden. Daarnaast leest u in deze blog over welke onderwerpen nog meer belangrijk zijn om tijdens een hypotheekgesprek te bespreken.

Lees verder
Nieuwbouwnieuws februari 2021

Nieuwbouwnieuws februari 2021

3-2-2021Team Nieuwbouw

In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag meer over kavels in de projecten Schelfhorst en Eilandrijk. Daarnaast zijn er nog woningen beschikbaar in het project Fivelgo en appartementen in De Kroon op het Ebbingekwartier. Ook staan de toekomstplannen niet stil. Meer weten? Lees dan verder.

Lees verder
Van alle (woning)markten thuis

Van alle (woning)markten thuis

3-2-2021Pandomo Makelaars

Al langere tijd hebben we te maken met een woningmarkt waarin de vraag het aanbod (ver) overschrijdt. We zijn dan ook al enige tijd gewend aan het feit dat woningen snel en vaak ook flink boven de vraagprijs worden verkocht. Maar werkt dat ook zo voor woningen in het hogere segment?

Lees verder
Storingsmelder

Storingsmelder

3-2-2021Remco Molenaar

Ons team Verhuur en Vastgoedbeheer werkt In opdracht van diverse particuliere verhuurders en beleggingspartijen. Het onderdeel vastgoedbeheer is een doorlopend proces en wordt op dagelijkse basis door ons team verzorgd. Dit betekent dat wij ook veel contact hebben en onderhouden met huurders. Sinds kort hebben wij voor die huurders een nieuwe oplossing in werking gezet: het digitale storingsmeldingsformulier.

Lees verder
Nieuwbouwnieuws januari 2021

Nieuwbouwnieuws januari 2021

6-1-2021Team Nieuwbouw

Ons allereerste blog van een splinternieuw jaar. En wat een jaar! We borrelen van enthousiasme, maar kunnen nog niet alle informatie met u delen. Wat u kunt doen om niets te missen? Lees onze nieuwsbrief maar volg ons ook via Instagram en/of Facebook! Dan bent u er zeker van dat u als eerste op de hoogte bent en blijft!

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.