Makelaarsdiensten in Groningen

Pandomo Makelaars in Groningen biedt een compleet dienstenpakket op makelaarsgebied. Wij weten namelijk dat er veel komt kijken bij het vinden van een ander huis. Daarom bieden we alles rondom goed en fijn wonen, onder één dak. Of het nu gaat om de aankoop, verkoop, verhuur of de financiering van een huis: Pandomo Makelaars staat met veel plezier en vooral ook boordevol ervaring voor je klaar. Lees hieronder meer over ons complete dienstenaanbod of neem direct contact met ons op via een van de contactbuttons.

aankoopmakelaar Groningen

Aankoopmakelaar Groningen

Verliefd op een woning en hulp nodig bij de vervolgstappen? Of heb je juist hulp nodig bij het vinden van de perfecte match? Pandomo Makelaars staat in de regio Groningen bekend als een uitstekende aankoopmakelaar. We treden op als contactpersoon, onderhandelaar, raadgever en meer. Met ons grote netwerk vinden we ook voor jou een huis dat bij je past. In alle opzichten!

Meer over aankopen Bel mij terug

Verkoopmakelaar Groningen

Een huis verkopen kan een hele opgave zijn en voor veel mensen is begeleiding hierbij meer dan gewenst. Pandomo helpt jou bij alles dat te maken heeft met de verkoop van een huis, zoals:
  • de taxatie
  • onderhandelingen
  • bezichtigingen inplannen en begeleiden
  • de koopovereenkomst opstellen
  • de woningoverdracht begeleiden
Mede door ons uitgebreide netwerk en grote bereik zijn we dé verkoopmakelaar van Groningen.
Meer over verkopen Bel mij terug

Verhuurmakelaar

Schakel de specialisten van Pandomo in voor een succesvolle, vlekkeloze verhuur van jouw woning. Met ons omvangrijke netwerk vinden we geschikte huurders voor ieder pand. Ook stellen we een juridisch kloppend huurcontract op en maken we inspectierapporten in orde. Daarnaast verwerken we de administratie en verzorgen we als je dat wenst ook het beheer van de woning. Lees meer over onze diensten als verhuurmakelaar en ontdek de verschillende pakketten die je bij ons kunt afnemen.

Meer over verhuur Bel mij terug
taxaties Groningen

Taxaties

Wil je weten wat een huis waard is? Pandomo Makelaars heeft twee NVM-makelaars die opgeleid en gespecialiseerd zijn in taxaties die voldoen aan de nieuwste eisen en kennis van zaken hebben. We streven ernaar om binnen een week een (door de NWWI gevalideerd) taxatierapport voor je op te leveren. Op die manier ben je er zeker van dat je vlot en tegen een goede prijs een kwalitatief rapport in handen hebt.

Meer over taxaties Bel mij terug

De makelaar met een persoonlijke touch

Voor Pandomo Makelaars is persoonlijk contact erg belangrijk. We kennen Groningen als onze broekzak en maken gebruik van ons grote netwerk bij het vervullen van jouw woonwens. Vanuit een persoonlijke full-service benadering organiseren we vrijwel alles op het gebied van goed en prettig wonen. En dat doen we met veel inzet en enthousiasme!

✓ Persoonlijke, betrokken benadering
✓ Enorm netwerk en groot bereik
✓ Voor iedere woonwens zetten we ons 100% inaankoop en hypotheek Groningen

Aankoop en hypotheek

De beste hypotheek vinden die naadloos aansluit bij jouw wensen, behoeften en budget? Daar gaan we voor bij Pandomo Makelaars! Klop bij ons aan voor een 100% eerlijk, helder en onafhankelijk hypotheekadvies. Hierbij laten we je alle (verrassende) mogelijkheden zien: want niet alleen een rentepercentage is van belang, maar vooral ook de voorwaarden van een hypotheek. Verzorgen we zowel de aankoop van jouw woning als ook de bijbehorende hypotheek? In veel gevallen levert je dat een financieel voordeel op.
Meer over hypotheekadvies Bel mij terug
financiële diensten Groningen

Financiële diensten

Bij Pandomo Makelaars bieden we onze klanten ook diverse financiële diensten aan. Zo geven we advies over welke hypotheek het beste bij je past, helpen we met het realiseren van een goed rendement op je vermogen bij sparen en beleggen en lichten we je pensioensregeling door. We bieden diverse handvaten waarmee we financieel gezond wonen voor je realiseren én behouden. Lees meer over onze financiële diensten of neem voor vragen contact met ons op.

Meer over financiële diensten Bel mij terug
nieuwbouw Groningen

Nieuwbouw Groningen

Pandomo Makelaars is altijd zeer goed op de hoogte van alle nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen. Als je een interessant project hebt gezien of als je juist je eigen fantasie de vrije loop wilt laten gaan met bouwen op een vrije kavel, aarzel dan niet om van onze kennis en kunde gebruik te maken. Met plezier helpen we je bij het vinden van een prachtig nieuwbouwhuis.

Meer over nieuwbouw in Groningen Bel mij terug

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen