Makelaarsdiensten in Groningen

Pandomo Makelaars in Groningen biedt u een compleet dienstenpakket op makelaarsgebied. Er komt veel kijken bij het vinden van een mooie woning. Het is ons streven als makelaar om u volledig te ontzorgen, of het nu gaat om de aankoop, verkoop of verhuur van een pand, of om een andere makelaarsdienst: Pandomo Makelaars staat voor u klaar. Lees hieronder meer over ons complete dienstenaanbod of neem direct contact met ons op.

aankoopmakelaar Groningen

Aankoopmakelaar Groningen

Verliefd op een woning en hulp nodig bij de vervolgstappen? Of heeft u juist hulp nodig bij het vinden van de perfecte match? Pandomo Makelaars staat in de regio Groningen bekend als een uitstekende aankoopmakelaar. We treden op als contactpersoon, onderhandelaar, raadgever en meer. Met ons grote netwerk vinden we ook voor u een heerlijk huis.

Meer over aankopen Bel mij terug

Verkoopmakelaar Groningen

Een huis verkopen kan een hele opgave zijn en voor veel mensen is begeleiding hierbij meer dan gewenst. Pandomo helpt u bij alles dat te maken heeft met de verkoop van uw pand of huis, zoals:
  • de taxatie
  • onderhandelingen
  • bezichtigingen inplannen
  • de koopovereenkomst opstellen
  • de woningoverdracht begeleiden
Met ons uitgebreide netwerk zijn we dé verkoopmakelaar van Groningen.
Meer over verkopen Bel mij terug

Verhuurmakelaar

Schakel de specialisten van Pandomo in voor een succesvolle, vlekkeloze verhuur van uw woning. Met ons omvangrijke netwerk vinden we geschikte huurders voor ieder pand. Ook stellen we een juridisch kloppend huurcontract op en maken we inspectierapporten in orde. Daarnaast verwerken we de administratie en verzorgen we als u dat wenst ook het beheer van de woning. Lees meer over onze diensten als verhuurmakelaar en ontdek de verschillende pakketten die u bij ons kunt afnemen.

Meer over verhuur Bel mij terug
taxaties Groningen

Taxaties

Wilt u weten wat een huis waard is? Pandomo Makelaars heeft twee NVM-makelaars die gespecialiseerd zijn in nieuwste stijl taxaties. We streven ernaar om binnen een week een (door de NWWI gevalideerd) taxatierapport voor u op te leveren. Op die manier bent u er zeker van dat u vlot en tegen een goede prijs een kwalitatief rapport in handen heeft.

Meer over taxaties Bel mij terug

De makelaar met een persoonlijke touch

Voor Pandomo Makelaars is persoonlijk contact erg belangrijk. We kennen Groningen als onze broekzak en maken gebruik van ons grote netwerk bij het vervullen van uw woonwens. Ons streven is een full-service benadering van alles omtrent wonen en dat doen we met veel enthousiasme!

✓ Persoonlijke, betrokken benadering
✓ Enorm netwerk en groot bereik
✓ Voor iedere woonwens zetten we ons 100% in


aankoop en hypotheek Groningen

Aankoop en hypotheek

De beste hypotheek voor u vinden die naadloos aansluit bij uw wensen, behoeften en budget? Daar gaan we voor bij Pandomo Makelaars. Klop bij ons aan voor een 100% eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Hierbij laten we u alle (verrassende) mogelijkheden zien: niet alleen wat betreft de rente, maar vooral ook de voorwaarden van een hypotheek. Verzorgen we zowel de aankoop van uw woning als uw hypotheek? In veel gevallen levert u dat een financieel voordeel op.


Meer over hypotheekadvies Bel mij terug
financiële diensten Groningen

Financiële diensten

Bij Pandomo Makelaars bieden we onze klanten ook verscheidene financiële diensten. Zo geven we advies over welke hypotheek het beste bij u past, helpen we met het realiseren van een goed rendement op uw vermogen bij sparen en beleggen en lichten we uw pensioensregeling door. We bieden u diverse handvaten waarmee we financieel gezond wonen voor u realiseren én behouden. Lees meer over onze financiële diensten of neem voor vragen direct contact met ons op.

Meer over financiële diensten Bel mij terug
nieuwbouw Groningen

Nieuwbouw Groningen

Pandomo Makelaars is altijd zeer goed op de hoogte van alle nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen. Als u een interessant project heeft gezien of als u juist uw eigen fantasie de vrije loop wilt laten gaan met een vrije kavel, aarzel dan niet om van onze diensten gebruik te maken. Met onze grote kennis van de regio, ruime ervaring en ons geweldige netwerk helpen we u aan het nieuwbouwproject van uw dromen.

Meer over nieuwbouw in Groningen Bel mij terug

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen