Makelaarsdiensten in Groningen

Bij Pandomo Makelaars kunt u terecht voor alles wat er bij wonen komt kijken. Bij alleen een mooie woning vinden stopt het namelijk niet. Om u op elk gebied te kunnen helpen, bieden wij ook het beheren van uw vastgoed, het regelen van uw hypotheek en het taxeren van uw woning aan. Verder dan Pandomo Makelaars hoeft u dus niet te zoeken!

Taxaties

Wilt u weten wat een huis waard is? Pandomo Makelaars heeft drie NVM-makelaars die gespecialiseerd zijn in taxaties. Wij streven er naar om binnen een week een (door de NWWI en Taxateursunie gevalideerd) taxatierapport voor u te kunnen opleveren. Op die manier bent u er zeker van dat u - vlot en tegen een scherpe prijs - een kwalitatief goed rapport in handen heeft.

Neem contact op Bel mij terug

Hypotheken

De beste hypotheek voor u vinden, die naadloos aansluit bij uw wensen, behoeften en budget: daar gaan we voor bij Pandomo Makelaars. Klop bij ons aan voor een 100% eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Hierbij kunnen we u alle (verrassende) mogelijkheden laten zien - niet alleen wat betreft de rente, maar vooral ook de voorwaarden van een hypotheek.

Neem contact op Bel mij terug

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen