Overige diensten in Groningen

Bij Pandomo Makelaars kunt u terecht voor alles wat er bij wonen komt kijken. Bij alleen een mooie woning vinden stopt het namelijk niet. Om u op elk gebied te kunnen helpen, bieden wij ook het beheren van uw VvE, het regelen van uw hypotheek en het taxeren van uw woning aan. Verder dan Pandomo Makelaars hoeft u dus niet te zoeken!

VvE-beheer

Onderhoud, financiën, ledenvergaderingen, administratie... Een Vereniging van Eigenaren krijgt heel wat voor de kiezen bij het beheren van een gebouw. Wilt u deze taken - voor een nieuwbouwcomplex of bestaand gebouw - liever uit handen geven? Schakel dan Pandomo Makelaars in. Met Axentrix Vastgoedbeheer hebben wij de expertise, jarenlange ervaring en een groot portfolio in huis om dit vakkundig en op een persoonlijke manier voor uw VvE te regelen. Zodat u meer tijd overhoudt voor waar wij ons voor inzetten: een fijne, goed onderhouden en financieel gezonde woonplek!

Neem contact op Bel mij terug

Taxaties

Wilt u weten wat een huis waard is? Pandomo Makelaars heeft drie NVM-makelaars die gespecialiseerd zijn in taxaties. Wij streven er naar om binnen een week een (door de NWWI en Taxateursunie gevalideerd) taxatierapport voor u te kunnen opleveren. Op die manier bent u er zeker van dat u - vlot en tegen een scherpe prijs - een kwalitatief goed rapport in handen heeft.

Neem contact op Bel mij terug

Hypotheken

De beste hypotheek voor u vinden, die naadloos aansluit bij uw wensen, behoeften en budget: daar gaan we voor bij Pandomo Makelaars. Klop bij ons aan voor een 100% eerlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Hierbij kunnen we u alle (verrassende) mogelijkheden laten zien - niet alleen wat betreft de rente, maar vooral ook de voorwaarden van een hypotheek.

Neem contact op Bel mij terug

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen