Verkoopmakelaar Groningen

Uw woning in Groningen verkopen doet u met dé verkoopmakelaar van Groningen! Geef letterlijk en figuurlijk de sleutel uit handen aan de NVM-makelaars van Pandomo en we vinden voor u de meest passende koper voor uw huis. Als grootste makelaarskantoor van Groningen zetten we ons uitgebreide netwerk in om uw huis te verkopen. Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze verkoopadviseurs.

Verkoopbegeleiding met een groot netwerk

Ons netwerk is groot en bestaat onder andere uit een flink aantal woningzoekers die al bij ons staan ingeschreven. Hierdoor kunnen wij snel een groot publiek bereiken. Dit doen we bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief, via de sociale kanalen en onze eigen website. Daarnaast presenteren we uw huis tot in de puntjes en gaan we voor de beste prijs en meest passende koper voor uw woning.

  • Verkoopbegeleiding door een ervaren NVM-verkoopmakelaar
  • Uitgebreide kennis van de Groningse huizenmarkt
  • Resultaatgericht en betrouwbaar
  • Thuis in het verkoopproces
  • Scherp in het onderhandelingsproces

  Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars als uw verkoopmakelaar?  

Grootste netwerk van Groningen

Ervaren, persoonlijke en eerlijke makelaars en scherpe onderhandelaars

Nuchtere verkoopmakelaars uit Groningen

Onze verkoopmakelaars kennen de stad Groningen van binnen en buiten. We hebben dan ook de meeste huizen in de stad mogen verkopen in de afgelopen jaren, omdat huizenverkopers ons goed weten te vinden. We hebben een omvangrijk netwerk en een groot bereik. Pandomo: uw verkoopmakelaar in Groningen!

Wist u dat u het verkoopproces online kunt volgen als u uw woning laat verkopen door Pandomo Makelaars? Via uw persoonlijke woningdossier (Move) kunt u teksten en foto’s goedkeuren, kunt u zien wanneer er bezichtigingen zijn gepland, uw dossier inkijken en nog veel meer!

Hoe gaat de verkoopmakelaar van Pandomo Makelaars te werk?


1. Nadat u contact met ons hebt opgenomen, komt er allereerst één van onze NVM-makelaars vrijblijvend bij u thuis.
2. Daarna adviseren we u over de aanpak van uw woningverkoop en de vraagprijs van de woning en spreken we de courtage (bemiddelingskosten voor de makelaar) met u af.
3. Als u groen licht geeft, spreken we de aanpak in detail met u door en zorgen we er samen voor dat uw huis optimaal gepresenteerd wordt. Wat is nou écht kenmerkend voor uw woning? De drie meest unieke punten van uw huis lichten we uit in de algehele presentatie (online en offline) van uw woning.


4. Zodra uw huis online staat, kunnen geïnteresseerden uw huis komen bezichtigen. Onze makelaar is daarbij altijd aanwezig.
5. Is er een kandidaat-koper? Dan gaan we samen de onderhandeling in! We stippelen hierbij een strategie uit die nodig is om het beste bod te krijgen.
6. Als u het beste bod geaccepteerd heeft en uw woning is verkocht, regelen wij het complete administratieve deel voor u - tot aan het tekenen bij de notaris aan toe.

Tot slot mag u voor het laatst en definitief de sleutel uit handen geven,
en wel aan de nieuwe bewoner van uw huis!

Veelgestelde vragen

Wat doet een verkoopmakelaar precies?

Een verkoopmakelaar helpt bij de verkoop van uw woning door een omschrijving van de woning met professionele foto’s te verspreiden in het eigen netwerk en op huizensites als Funda. Vragen en bezichtigingsaanvragen van potentiële kopers worden behandeld door uw verkoopmakelaar. Bij serieuze interesse in uw woning zal de verkoopmakelaar de onderhandelingsgesprekken voeren. Uiteindelijk zal hij of zij de verkoopovereenkomst opstellen met daarin alle voorwaarden voor de verkoop. De taken van de verkoopmakelaar op een rij:

· Blijft op de hoogte van de woningmarkt
· Woningtaxatie
· Bezichtigingen inplannen
· Onderhandelen
· De koopovereenkomst opstellen
· Woningoverdracht begeleiden

Kan ik ook mijn huis verkopen zonder verkoopmakelaar?

Het is zeker mogelijk om zelf uw huis te verkopen. U bent dan zelf verantwoordelijk voor de promotie van uw woning, moet zelf bezichtigingen inplannen en uitvoeren en ook de onderhandelingen en het koopcontract opstellen doet u dan zelfstandig. Het bereik van zelf adverteren is veel lager, wat betekent dat er minder potentiële kopers op uw woning af komen. Er komt veel kijken bij de verkoop van een woning. Een verkoopmakelaar ontzorgt u tijdens het verkoopproces en geeft deskundig advies.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een verkoopmakelaar?

De verkoop van uw woning heeft veel invloed op uw leven, het heeft namelijk invloed op uw volgende woonmogelijkheden. Het is dan ook belangrijk om een verkoopmakelaar te kiezen die bekend is met zowel de huizenmarkt als het publiek voor woningen in de regio. Ook verkoopervaring is van belang, u wilt natuurlijk wel een makelaar kiezen die verstand van zaken heeft. Waar moet u allemaal op letten?

  • Is de makelaar aangesloten bij een brancheorganisatie?
  • Bekijk online recensies en ervaringen van andere woningverkopers
  • Kijk naar de sociale media van de makelaardij en bekijk de aangeboden woningen


Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

*

Geïnteresseerd?

Contact opnemen

Uw huis verkopen in Groningen? Met een verkoopmakelaar van Pandomo Makelaars staat u sterker in uw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. We bespreken graag uw ideeën en wensen en delen onze kennis en ervaring graag met u.