Verkoopmakelaar Groningen

Een eigen woning verkopen doe je met dé verkoopmakelaar van Groningen! Geef letterlijk en figuurlijk de sleutel uit handen aan onze NVM-makelaars en zij vinden de meest passende koper(s) voor jouw huis. Als grootste makelaarskantoor van Groningen zetten we onze kennis en kunde, uitgebreide presentatie middelen, waaronder een woningwebsite, plus ons uitgebreide netwerk zo optimaal mogelijk in om jouw huis snel en voor een goede prijs te verkopen. Een vrijblijvende en kosteloze kennismaking en woningwaardering met een van onze makelaars is snel gemaakt!

Verkoopbegeleiding met een groot netwerk

Ons netwerk is groot en bestaat onder andere uit een flink aantal woningzoekers die al bij ons staan ingeschreven. Hierdoor bereiken we snel een groot publiek. Dit doen we bijvoorbeeld via onze maandelijkse nieuwsbrief, via de inzet van sociale kanalen (Instagram en Facebook) en onze eigen website. Daarnaast presenteren we jouw huis tot in de puntjes op een woning specifieke website en gaan we altijd voor de beste prijs in combinatie met de meest passende koper voor jouw woning.

 • Verkoopbegeleiding door een ervaren NVM-verkoopmakelaar
 • Uitgebreide kennis van de Groningse huizenmarkt
 • Unieke woningpresentatie met woningwebsite
 • Resultaatgericht en betrouwbaar
 • Thuis in het verkoopproces
 • Scherp in het onderhandelingsproces

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars als jouw verkoopmakelaar?

Grootste netwerk van Groningen

Ervaren, persoonlijke en eerlijke makelaars die scherp kunnen onderhandelen

Nuchtere verkoopmakelaars uit Groningen

Onze verkoopmakelaars kennen de stad Groningen en omgeving van binnen en buiten. We hebben dan ook de meeste huizen in de stad mogen verkopen in de afgelopen jaren, omdat huizenverkopers ons goed weten te vinden. We snappen als geen ander dat er verschillende belangen spelen bij de verkoop van het huis, waar je misschien wel jarenlang met veel plezier hebt gewoond. 

Een huis verkopen doe je waarschijnlijk niet zo vaak. Maar wij wel! Door onze jarenlange ervaring weten we waar we op moeten letten en wat we je uit handen kunnen nemen om het verkooptraject zo optimaal mogelijk te laten verlopen. 

Wist je dat je het gehele verkoopproces online kunt volgen als je jouw woning laat verkopen door Pandomo Makelaars? Via een persoonlijke woningdossier (Move) kun je teksten en foto’s goedkeuren, kun je zien wanneer er bezichtigingen zijn gepland, en ook kun je daar zelf documenten toevoegen! Volgens ons èn onze klanten erg gebruiksvriendelijk en AVG-proof. 

Hoe gaat de verkoopmakelaar van Pandomo Makelaars te werk?


 1. Nadat je contact met ons hebt opgenomen over de verkoop van je woning, komt er allereerst één van onze NVM-makelaars vrijblijvend bij je thuis.
 2. Zij adviseren je over de aanpak en strategie van de verkoop en de vraagprijs van de woning en stemmen de courtage (bemiddelingskosten voor de makelaar) met je af.
 3. Als je je daarin kunt vinden, spreken we de verkoopstrategie in detail met je door en zorgen we er samen voor dat het huis optimaal gepresenteerd wordt; wat is nou écht kenmerkend aan jouw woning? De meest unieke punten van jouw huis lichten we uit in de algehele woningpresentatie (online en offline).
 1. Zodra jouw huis online te koop staat, kunnen geïnteresseerden jouw huis komen bezichtigen. Onze makelaar is daarbij altijd aanwezig.
 2. Is er een kandidaat-koper? Dan gaan we samen de onderhandeling in! We stippelen hierbij een aanpak uit die nodig is om het beste bod te krijgen.
 3. Als je het best passende bod geaccepteerd hebt en jouw woning is verkocht, dan regelen wij het complete administratieve deel - tot aan het tekenen bij de notaris aan toe.
 4. Tot slot mag je voor het laatst en definitief de sleutel uit handen geven, en wel aan de nieuwe bewoner van het huis!

Veelgestelde vragen

Wat doet een verkoopmakelaar precies?

Een verkoopmakelaar helpt bij de verkoop van jouw woning door een omschrijving van de woning met professionele foto’s te verspreiden in het eigen netwerk en op huizensites als Funda. Vragen en bezichtigingsaanvragen van potentiële kopers worden behandeld door de verkoopmakelaar. Bij serieuze interesse voor jouw woning zal de verkoopmakelaar de onderhandelingsgesprekken voeren. Uiteindelijk zal hij de verkoopovereenkomst opstellen met daarin alle voorwaarden voor de verkoop. De taken van de verkoopmakelaar op een rij:

 • Woningtaxatie
 • Bezichtigingen inplannen
 • Onderhandelen
 • De koopovereenkomst opstellen
 • Woningoverdracht begeleiden

Wat kost een waardebepaling van mijn huis?

Een waardebepaling van jouw huis verzorgen wij kosteloos. Het afgeven van een marktwaarde van jouw huis valt onder ons geheel kosteloze verkoopadvies. Deze waardebepaling is echter niet hetzelfde als een woningtaxatie. Een taxatierapport heb je veelal nodig bij de aanvraag van een hypotheek en daaraan zijn wel kosten verbonden. Meer daarover lees je hier

Kan ik ook mijn huis verkopen zonder verkoopmakelaar?

Het is zeker mogelijk om zelf je huis te verkopen. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de promotie van de woning, moet zelf bezichtigingen inplannen en uitvoeren en ook de onderhandelingen en het koopcontract opstellen doe je dan zelfstandig. Het bereik van zelf adverteren is echter veelal veel lager, wat betekent dat er minder potentiële kopers op jouw woning af zullen komen. Er komt veel kijken bij de verkoop van een woning. Een verkoopmakelaar ontzorgt tijdens het gehele verkoopproces en geeft deskundig advies.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een verkoopmakelaar?

De verkoop van jouw woning heeft veel invloed op je leven, het heeft namelijk invloed op je volgende woonmogelijkheden. Het is dan ook belangrijk om een verkoopmakelaar te kiezen waarmee je een persoonlijke klik hebt en bovendien bekend is met zowel de huizenmarkt als het publiek voor woningen in de regio. Ook de verkoopervaring van een makelaar is van belang, je wilt natuurlijk wel een makelaar kiezen die verstand van zaken heeft. Waar moet je op letten bij het maken van de juiste keuze?

 • Is de makelaar aangesloten bij een brancheorganisatie?
 • Bekijk online recensies en ervaringen van andere woningverkopers
 • Kijk naar de sociale kanalen van de makelaardij en bekijk de aangeboden woningenWaarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

*

Geïnteresseerd?

Jouw huis verkopen in Groningen? Met een verkoopmakelaar van Pandomo Makelaars sta je sterker. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. We bespreken graag jouw ideeën en wensen en delen onze kennis en ervaring met plezier.

Of bel of whatsapp ons via 050 - 853 37 33