Aankoopmakelaar Groningen

Bent u verliefd geworden op een woning? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van uw droomhuis? Schakel dan Pandomo Makelaars in als doeltreffende aankoopmakelaar uit Groningen. Onze aankoopadviseur en -makelaars zijn zowel uw persoonlijk begeleiders als zakelijke onderhandelaars. Wij voorzien u van deskundig advies, zodat u er zeker van bent dat u de juiste keuzes maakt. Samen werken we naar hetzelfde doel: dat u straks – voor een reële prijs en zonder spijt - kunt genieten van uw eigen droomhuis. Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze aankoopadviseur. Wij bespreken graag uw wensen.

Persoonlijke en betrouwbare aankoopbegeleiding

Het kopen van een huis is veel werk en kan een heleboel stress opleveren. Gelukkig staan de medewerkers van Pandomo Makelaars voor u klaar om uw zorgen weg te nemen. Onze aankoopmakelaar zoekt actief met u mee, zodat u binnen no time uw droomhuis vindt. Heeft u een woning op het oog? Dankzij onze specialistische kennis van de woningmarkt in Groningen kunnen we vaak binnen één dag al een gegrond advies geven, zodat u snel een beslissing kunt nemen. Voordat u het weet, heeft u uw nieuwe huis gevonden!

 • In kaart brengen van woonwensen met uitgebreide uitleg over de aankoop procedures
 • Aankoopbegeleiding van een ervaren en gecertificeerde NVM-aankoopmakelaar
 • Kennis van de huizenmarkt in Groningen
 • Ontzorgend, betrouwbaar en resultaatgericht
 • Een reële blik op het aankoopproces
 • Gespecialiseerd in onderhandelen

Van uw zoektocht een succes maken

Tussen alle woningen die te koop staan (of misschien nog wel niet eens te koop staan) zit ook úw nieuwe woning. Maar waar? Pandomo Makelaars kent de stad Groningen door en door en kan u woningen laten zien die goed in uw plaatje passen - soms op verrassende plekken. Zeker in een tijd waarin woningen snel worden verkocht, kunnen onze aankoopadviseurs en aankoopmakelaars veel voor u betekenen.

Aankoopmakelaars met een reële blik

U heeft – zonder onze hulp – een woning gevonden waar u zichzelf al ziet wonen. Wat heerlijk! Vaak beoordelen mensen een woning echter vooral op hun onderbuikgevoel. Met ons inzicht in de daadwerkelijke waarde van een huis, kennis van de lokale markt, bouwkundig oog en sterke onderhandelingsstrategieën, voegen wij onze helderheid van geest toe aan uw onderbuikgevoel. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt. Dankzij ons realisme, bewezen strategieën en onderhandelingstechnieken zorgen we ervoor dat u snel een woning vindt die perfect bij u past.

Aankoopbegeleiding voor starters

Het kopen van een eerste huis is spannend en leuk, maar er komt ook veel bij kijken. Afspraken plannen, bieden, bezichtigingen, de reële waarde bepalen, het regelen van een hypotheek en meer. Geen zorgen. De aankoopadviseur en aankoopmakelaars van Pandomo helpen u graag tijdens deze spannende periode in uw leven. Wij begeleiden u tijdens het aankoopproces en bieden een volledige ontzorging. Zo kunt u zich volop focussen op uw nieuwe huis. Bent u een starter die op zoek is naar zijn of haar eerste woning? Vraag vrijblijvend een gesprek aan met ons aankoopadviseur via de onderstaande knoppen.

Neem contact opBel mij terug

Hoe gaat de aankoopmakelaar van Pandomo Makelaars te werk?

Met een aankoopmakelaar van Pandomo Makelaars staat u sterker in uw schoenen. Wij begeleiden u stap voor stap in het aankoopproces. Benieuwd naar onze werkwijze? U leest het hieronder.

1. Plan vrijblijvend een gesprek met onze aankoopadviseur.
2. Samen met de adviseur brengen we uw woonwensen in kaart.
3. Welke woningen (die te koop staan) voldoen aan uw wensen? Die kunnen we gaan bezichtigen. De afspraken plannen wij voor u in en een van onze NVM-makelaars gaat met u mee.

4. Wat vond u van de woning(en) die we hebben bekeken? Als u serieus geïnteresseerd bent, gaan we samen de onderhandeling in!
5. Wanneer wij de partij zijn met het beste bod, dan begeleiden we u in de administratieve afhandeling en gaan we mee naar de eindinspectie van de woning.
6. Is alles goed en geregeld? Dan heeft u uw droomhuis succesvol aangekocht! En kunt u de verhuisdozen gaan inpakken (hier kunnen we u helaas niet bij helpen).

Veelgestelde vragen

Wat doet een aankoopmakelaar precies?

Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden van uw droomhuis en begeleidt u tijdens het aankoopproces. Hij behartigt uw belangen en adviseert u bij het maken van belangrijke keuzes. Ook onderhandelt hij voor u en wijst hij u op belangrijke zaken. De taken van een aankoopmakelaar zijn als volgt:

 • Op de hoogte blijven van de woningmarkt
 • Taxatie van woningen
 • Bezichtigingen inplannen en begeleiden
 • De reële waarde van een woning bepalen
 • Onderhandelen
 • De koopovereenkomst controleren
 • Notariële akte laten opmaken
 • Woningoverdracht begeleiden

Kan ik ook een huis kopen zonder aankoopmakelaar?

Dat kan zeker. Het kopen van een huis kan echter heel lastig zijn. Veel mensen schrikken van wat er allemaal komt kijken en vinden het lastig om een reëel bod uit te brengen. Een aankoopmakelaar ontzorgt tijdens het aankoopproces en biedt deskundig advies. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een aankoopmakelaar?

Het kopen van een woning is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Het bepaalt immers waar u de komende jaren woont en tegen welke kosten. Daarom is het belangrijk dat u een aankoopmakelaar kiest die bij u past. Maar waar moet u dan op letten?

 • Vraag een vrijblijvend gesprek aan
 • Stel een lijst op met eisen waar een makelaar aan moet voldoen
 • Zoek online naar reviews en ervaringen van klanten
 • Controleer of de makelaar is aangesloten bij een brancheorganisatie
 • Luister naar uw onderbuikgevoel
 • Bekijk de social-mediakanalen van de makelaardij

Ervaringen van onze klanten

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

*

Contact opnemen

Een huis kopen in Groningen? Met een aankoopmakelaar van Pandomo staat u sterker in uw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag uw ideeën en wensen.