Aankoopmakelaar Groningen  

Bent u verliefd geworden op een woning? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van uw droomhuis in deze tijd waarin de woningverkopers het voor het zeggen lijken te hebben? 

Schakel dan Pandomo Makelaars in als doeltreffende aankoopmakelaar uit Groningen. Onze aankoopadviseur Bea Hakkeling en onze aankoopmakelaars zijn zowel uw persoonlijk begeleiders als zakelijke onderhandelaars. Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze aankoopadviseur.

Persoonlijke aankoopbegeleiding

Het kopen van een huis is veel werk en kan een heleboel stress opleveren, zeker in de huidige woningmarkt waarbij het aanbod beperkt is. Gelukkig staan de makelaars van Pandomo Makelaars voor u klaar om uw zorgen waar mogelijk weg te nemen. Onze aankoopmakelaars zoeken actief met u mee. Heeft u zelf een woning op het oog? Dankzij onze specialistische kennis van de woningmarkt in en rondom Groningen kunnen we vaak binnen één dag al een gegrond advies geven, zodat u snel en toch ook een weloverwogen beslissing kunt nemen. 
 • Aankoopbegeleiding van een ervaren en gecertificeerde NVM-aankoopmakelaar
 • Wij delen met plezier onze kennis van de huizenmarkt in Groningen en omgeving
 • Ontzorgend, betrouwbaar en resultaatgericht
 • Een reële blik op het aankoopproces
 • Gespecialiseerd in onderhandelen
 • No cure no pay!

Tussen alle woningen die te koop staan (of misschien nog wel niet eens te koop staan) zit ook úw nieuwe woning. Maar waar? Pandomo Makelaars kent de stad Groningen en omgeving door en door en kan u woningen laten zien die goed bij uw woonwensen passen. Juist in een tijd waarin woningen snel worden verkocht, kunnen onze aankoopmakelaars veel voor u betekenen.


Aankoopmakelaars met een reële blik

U heeft - zonder onze hulp - een woning gevonden waar u zichzelf al ziet wonen? Wat heerlijk! Vaak beoordelen mensen een woning echter vooral op hun onderbuikgevoel. Met ons inzicht in

 de daadwerkelijke waarde van een huis, kennis van de lokale markt, bouwkundig oog en sterke onderhandelingsstrategieën, voegen wij onze helderheid van geest toe aan uw onderbuikgevoel. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt en zorgen we ervoor dat u snel een woning vindt die perfect bij u past. 

Het kopen van een eerste huis is spannend en leuk, maar er komt ook veel bij kijken. Afspraken plannen, bieden, bezichtigingen, de reële waarde bepalen, het regelen van een hypotheek en nog meer. Geen zorgen! De aankoopmakelaars van Pandomo helpen graag tijdens deze spannende tijd. Wij begeleiden het gehele aankoopproces en bieden volledige ontzorging. Bent jij starter en op zoek is naar een eerste koopwoning? Vraag vrijblijvend een gesprek aan met onze adviseurs via een van de onderstaande knoppen.


Met een aankoopmakelaar van Pandomo Makelaars staat u sterker in uw schoenen. Wij begeleiden u stap voor stap in het aankoopproces. Benieuwd naar onze werkwijze? U leest het hieronder.

1. Plan vrijblijvend een gesprek met onze aankoopadviseur.
2. Samen met de adviseur brengen we uw woonwensen in kaart.
3. Welke woningen (die te koop staan) voldoen aan uw wensen? Die kunnen we gaan bezichtigen. De afspraken plannen wij voor u in en een van onze NVM-makelaars gaat met u mee.
4. Wat vond u van de woning(en) die we hebben bekeken? Als u serieus geïnteresseerd bent, gaan we samen de onderhandeling in!
5. Wanneer wij de partij zijn met het beste bod, dan begeleiden we u in de administratieve afhandeling en gaan we mee naar de eindinspectie van de woning.
6. Is alles goed en geregeld? Dan heeft u uw nieuwe huis succesvol aangekocht! En kunt u de verhuisdozen gaan inpakken (hier kunnen we u helaas niet bij helpen).

Veelgestelde vragen

Wat doet een aankoopmakelaar precies?

Een aankoopmakelaar helpt u bij het vinden van uw droomhuis en begeleidt u tijdens het aankoopproces. Hij behartigt uw belangen en adviseert u bij het maken van belangrijke keuzes. Ook onderhandelt hij voor u en wijst hij u op belangrijke zaken. De taken van een aankoopmakelaar zijn als volgt:

 • Op de hoogte blijven van de woningmarkt
 • Taxatie van woningen
 • Bezichtigingen inplannen
 • De reële waarde van een woning bepalen
 • Onderhandelen
 • De koopovereenkomst controleren
 • Notariële akte laten opmaken
 • Woningoverdracht begeleiden

Kan ik ook een huis kopen zonder aankoopmakelaar?

Dat kan zeker. Het kopen van een huis kan echter best lastig zijn. Veel mensen schrikken van wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis. Een aankoopmakelaar ontzorgt u tijdens het aankoopproces en biedt u deskundig advies. Zo weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een aankoopmakelaar?

Het kopen van een woning is een belangrijke gebeurtenis in uw leven. Het bepaalt immers waar u de komende jaren woont en tegen welke kosten. Daarom is het belangrijk dat u een aankoopmakelaar kiest die bij u past. Maar waar moet u dan op letten?

 • Stel een lijst op met eisen waar een makelaar aan moet voldoen
 • Zoek online naar reviews en ervaringen van anderen
 • Controleer of de makelaar is aangesloten bij een brancheorganisatie
 • Luister naar uw onderbuikgevoel
 • Bekijk de social-mediakanalen van de makelaardij

Contact opnemen

Een huis kopen in Groningen? Met een aankoopmakelaar van Pandomo staat u sterker in uw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag uw ideeën en wensen.