Aankoopmakelaar Groningen

Bent u verliefd geworden op een woning? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van uw droomhuis? Schakel dan Pandomo Makelaars in, als doeltreffende aankoopmakelaar uit Groningen. Onze aankoopadviseur en -makelaars zijn zowel uw persoonlijk begeleiders, als zakelijke onderhandelaars. Wij kunnen u helpen als wegwijzer, klankbord, raadgever en onderhandelaar. Op wat voor manier wij ook toegevoegde waarde voor u gaan hebben, wij streven altijd naar hetzelfde doel: dat u straks- voor een reële prijs en zonder spijtgevoel - kunt genieten van uw eigen droomplek!

Van uw zoektocht een vindtocht maken

Tussen alle woningen die te koop staan (of misschien nog wel niet eens in verkoop zijn) zit ook úw nieuwe huis. Maar waar? Pandomo Makelaars kent de stad Groningen door en door en kan u woningen laten zien die goed in uw plaatje passen - soms op verrassende plekken. Zeker in een tijd waarin woningen snel worden verkocht, kunnen onze aankoopmakelaars van grote betekenis zijn.

Aankoopmakelaar met huiswerk

Wij zoeken actief met u mee. Heeft u uw droomhuis gevonden? Ons ‘huiswerk’ over deze woning ligt al klaar, zodat we vaak binnen één dag al een gegrond advies kunnen geven en u snel een beslissing kunt nemen. Voordat u het weet, heeft u uw nieuwe huis gevonden!

Neem contact op Bel mij terug

Aankoop woning

U heeft - zonder onze hulp - een woning gevonden waar u zichzelf al helemaal ziet zitten. Wat heerlijk! Vaak beoordelen mensen een woning echter vooral op hun onderbuikgevoel, terwijl een aankoop van een huis - wat niet zomaar iets is - ook verstandig moet zijn om écht blij te kunnen zijn en blijven met een nieuwe woning. Met ons inzicht in de daadwerkelijke waarde van een huis, kennis van de lokale markt, bouwkundig oog en sterke onderhandelingsstrategieën, voegen wij onze helderheid van geest toe aan uw onderbuikgevoel.

Stappenplan

Hoe gaan we te werk, als u met hulp van Pandomo Makelaars
een huis wilt vinden en/of aankopen?

  • Plan vrijblijvend een gesprek met onze aankoopadviseur.
  • Samen met de adviseur brengen we uw woonwensen in kaart.
  • Welke woningen (die te koop staan) voldoen aan uw plaatje? Die kunnen we gaan bezichtigen. De afspraken plannen wij voor u in en één van onze NVM-makelaars gaat met u mee.
  • Wat vond u van de woning(en) die we hebben bekeken? Als u serieus geïnteresseerd bent, gaan we samen de onderhandeling in!
  • Wanneer wij de partij zijn met het beste bod, dan begeleiden we u in de administratieve afhandeling en gaan we mee naar de eindinspectie van de woning.
  • Is alles goed en geregeld? Dan heeft u uw droomhuis succesvol aangekocht! En kunt u de verhuisdozen gaan inpakken (hier kunnen we u helaas niet bij helpen).

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

*