Aankoopmakelaar Groningen en omgeving

Helemaal enthousiast geworden over een woning die je hebt gezien? Dan wil je vast snel schakelen! Onze makelaars helpen je daarbij. Met kennis van zaken en met een zakelijk oog voor alle details. Onze aankoopadviseur en -makelaars zijn zowel je persoonlijk begeleiders als slimme onderhandelaars. Wij geven je deskundig advies, zodat je er zeker van bent dat je de juiste keuzes maakt. Juist als het snel moet! Samen werken we aan hetzelfde doel: dat je straks – voor een reële prijs en zonder spijt – kunt genieten van je eigen huis in of rondom Groningen. Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze aankoopadviseur. We zijn er goed in om woonwensen en mogelijkheden op elkaar af te stemmen.

Persoonlijke en betrouwbare aankoopbegeleiding

Het kopen van een huis kost vaak veel tijd en kan een heleboel stress opleveren. Gelukkig staan de medewerkers van Pandomo Makelaars voor je klaar om eventuele zorgen weg te nemen. Onze aankoopmakelaar zoekt - als je wilt - actief met je mee, zodat je binnen no time jouw droomhuis vindt. Heb je een woning op het oog? Dankzij onze specialistische kennis van de woningmarkt in Groningen kunnen we vaak snel een goed onderbouwd aankoopadvies aan je geven. Zorg jij voor het 'goede gevoel' bij de woning? Dan zorgen wij voor het 'gezonde verstand en kennis van zaken'. 

Wat je van onze aankoopbegeleiding mag verwachten:

 • In kaart brengen van woonwensen met uitgebreide uitleg over de aankoop procedures
 • Aankoopbegeleiding van een ervaren en gecertificeerde NVM-aankoopmakelaar
 • Kennis van de huizenmarkt in Groningen
 • Wij ontzorgen, zijn betrouwbaar en resultaatgericht
 • Een goede dosis gezond verstand op basis waarvan jij een goed gefundeerde keuze kunt maken
 • Uitstekende onderhandelingstechniek die we inzetten voor jouw belang

Van jouw zoektocht een succes maken

Tussen alle woningen die te koop staan (of misschien nog wel niet eens te koop staan) zit ook jouw nieuwe woning. Maar waar? Pandomo Makelaars kent de stad Groningen door en door en kan woningen laten zien die goed in jouw plaatje passen - soms op verrassende plekken. 

Aankoopmakelaars met een reële blik

Je hebt – zonder onze hulp – een woning gevonden waar je jezelf al ziet wonen? Wat heerlijk! Vaak beoordelen mensen een woning echter vooral op hun onderbuikgevoel. Met ons inzicht in de daadwerkelijke waarde van een huis, kennis van de lokale markt, bouwkundig oog en sterke onderhandelingsstrategieën, voegen wij onze helderheid van geest toe aan jouw onderbuikgevoel. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt. Dankzij ons realisme, bewezen strategieën en onderhandelingstechnieken zorgen we ervoor dat je snel een woning vindt die perfect bij je past.

Aankoopbegeleiding voor starters

Het kopen van een eerste huis is extra spannend en bijzonder, maar er komt ook veel bij kijken. Afspraken plannen, bieden, bezichtigingen, de reële waarde bepalen, het regelen van een hypotheek en meer. Geen zorgen! De aankoopadviseur en aankoopmakelaars van Pandomo helpen je graag tijdens deze spannende tijd. Wij begeleiden het gehele aankoopproces en bieden volledige ontzorging. Zo kun jij je volop focussen op het nieuwe huis. 

Ben jij die starter die op zoek is naar een eerste eigen koophuis? Vraag vrijblijvend een gesprek aan met ons aankoopadviseur via de onderstaande knoppen.

Neem contact opBel mij terug

Hoe gaat de aankoopmakelaar van Pandomo Makelaars te werk?

Met een aankoopmakelaar van Pandomo Makelaars sta je simpelweg sterker in je schoenen. Wij begeleiden je stap voor stap tijdens het aankoopproces. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan nog even verder.

 1. Plan vrijblijvend een gesprek met onze aankoopadviseur.
 2. Samen met de adviseur brengen we jouw woonwensen in kaart.
 3. Welke woningen (die te koop staan) voldoen aan jouw wensen? Die kunnen we gaan bezichtigen. De afspraken plannen wij voor je in en een van onze NVM-makelaars gaat met je mee.
 1. Wat vond je van de woning(en) die we hebben bekeken? Als je serieus geïnteresseerd bent, gaan we samen de onderhandeling in!
 2. Wanneer wij de partij zijn met het beste bod, dan begeleiden we jou in de administratieve afhandeling en gaan we mee naar de eindinspectie van de woning.
 3. Is alles goed afgehandeld en geregeld? Dan heb je je eigen huis succesvol aangekocht! Tijd om de verhuisdozen in te pakken gaan inpakken (hier kunnen we je helaas niet bij helpen).


Veelgestelde vragen

Wat doet een aankoopmakelaar precies?

Een goede aankoopmakelaar helpt je bij het in kaart brengen van je woonwensen en (financiële) mogelijkheden en bij het vinden van je nieuwe huis. Vervolgens begeleidt de aankoopmakelaar je tijdens het gehele aankoopproces. Hij behartigt jouw belangen en adviseert bij het maken van belangrijke keuzes. Ook onderhandelt hij en wijst hij je op belangrijke zaken. De taken van een aankoopmakelaar zijn als volgt:

 • Taxatie van woningen
 • Bezichtigingen inplannen en begeleiden
 • De reële waarde van een woning bepalen
 • Onderhandelen
 • De koopovereenkomst controleren
 • Notariële akte laten opmaken
 • Woningoverdracht begeleiden

Kan ik ook een huis kopen zonder aankoopmakelaar?

Dat kan! Het kopen van een huis kan echter lastig zijn. Veel mensen schrikken van wat er allemaal komt kijken en vinden het lastig om een reëel bod uit te brengen. Een aankoopmakelaar ontzorgt tijdens het aankoopproces en biedt deskundig advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een aankoopmakelaar?

Het kopen van een woning is een belangrijke gebeurtenis. Het bepaalt immers waar je de komende jaren woont en tegen welke kosten. Daarom is het belangrijk dat je een aankoopmakelaar kiest die bij je past. Maar waar moet je dan op letten?

 • Check of er een mogelijkheid is om een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan te gaan
 • Stel een persoonlijke wensenlijst op van zaken waaraan een makelaar volgens jou moet voldoen
 • Zoek online naar reviews en ervaringen van klanten van de makelaar van jouw keuze
 • Controleer of de makelaar is aangesloten bij een brancheorganisatie
 • Luister naar je onderbuikgevoel
 • Bekijk de social-mediakanalen van de makelaardij

Heb je bij bovenstaande punten een goed gevoel? Dan kun je er zeker van zijn dat die makelaar jou aan een fijne nieuwe woonplek gaat helpen.

Ervaringen van onze klanten

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

*

Contact opnemen

Een huis kopen in Groningen? Met een aankoopmakelaar van Pandomo sta je sterker in jouw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag jouw ideeën en wensen.