Nieuwbouw Groningen

Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Groningen? Op onze nieuwe website Pandomo Nieuwbouw vind je het meest actuele en uitgebreide aanbod nieuwbouwprojecten van Groningen en omgeving. We nodigen je uit door te klikken op de oranje button. 

18 nieuwbouwprojecten

Plan nieuwbouwgesprek
Huys de HaarIn verkoop

Huys de Haar

21 Woningen - HUYS DE HAAR Welkom in Huys de Haar, een prachtige ...
9752 BA Haren Gn
van € 565.000 tot € 1.359.000
Zeker ZuidIn verkoop

Zeker Zuid

24 Woningen - 24 moderne appartementen in ZekerZuid Ben je op zoe...
9721 GV Groningen
van € 399.000 tot € 517.500
HilmaarwegBinnenkort in verkoop

Hilmaarweg

6 Woningen - Binnenkort start de verkoop van project 'Hilmaarweg'...
9921 RT Stedum
prijs onbekend
URBN62Binnenkort in verkoop

URBN62

62 Woningen - Project URBN62 | Waar de stad jouw thuis wordt. 62 moderne appartementen in Groningen WONEN IN URBN62 Je wordt wakker met het zonlicht dat schittert op het Van Starkenborghkanaal. De geur van vers...
MussengangIn verkoop

Mussengang

3 Woningen - Project 'Mussengang': 3 unieke stadsvilla's in de binnenstad van Groningen. NOG 1 BESCHIKBAAR. De luxe en duurzame woningen aan de Mussengang zijn rustig en gunstig gelegen aan de rand van het hist...
Buurtschap CoulissenIn verkoop

Buurtschap Coulissen

16 Woningen - Buurtschap Coulissen; méér dan een huis; groen, duu...
9351 ML Leek
van € 359.500 tot € 632.000
Zin in ZuidIn verkoop

Zin in Zuid

76 Woningen - Zin in Zuid: Nog 1 laatste appartement beschikbaar,...
9721 GV Groningen
van € 266.000 tot € 574.000
Villa Oud SuydIn verkoop

Villa Oud Suyd

Villa Oud Suyd! De internationale designer Piet Boon en zijn team, is ve...
9351 PE Leek
€ 1.890.000 v.o.n.
NoorderHorizonIn verkoop

NoorderHorizon

27 Woningen - Ontdek jouw NoorderHorizon! Aan het water van het V...
9801 WV Zuidhorn
van € 375.000 tot € 530.000

Toekomstige nieuwbouw in Groningen

Bij Pandomo Makelaars zijn we niet alleen op de hoogte van actuele nieuwbouwprojecten en de verkoop daarvan, we zijn ook goed op hoogte over toekomstige nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen. Vind je geen passend nieuwbouwhuis tussen ons aanbod, dan kunnen we voor je kijken of de toekomstige nieuwbouwprojecten aan jouw wensen voldoen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bekijken samen welke nieuwbouwwoning het beste bij je past! Je kunt hiervoor bellen of whatsappen naar 050 853 37 33 of mailen naar info@pandomo.nl .

Ook buiten Groningen zijn we jouw partner

Je vindt ons natuurlijk in Groningen, maar ook van de gebieden rondom van onze stad zijn we altijd op de hoogte van wat er op nieuwbouwgebied wordt ontwikkeld. Zo hebben we op dit moment meerdere nieuwbouwprojecten in Meerstad. In Meerstad geniet je van de goede bereikbaarheid van de Groninger binnenstad en het rustige leven van een buitenwijk. Bekijk het actuele aanbod nieuwbouwwoningen in Meerstad of deel je wensen via je persoonlijke woonaccount. Samen kunnen we dan alle actuele en toekomstige mogelijkheden inzichtelijk maken.

Nieuwbouwprojecten en kavels

Ons aanbod omvat, naast nieuwbouwprojecten waarbij de ontwerpen van de woningen in de basis al vastliggen, ook vrije kavels. Dit is de ideale keuze voor wie zelf een nieuwbouwwoning wil ontwerpen en de bouw hiervan zelf wil coördineren. Bij nieuwbouwprojecten kun je natuurlijk ook meerdere elementen, ruimtes en applicaties aanpassen aan je persoonlijke wensen. Door deze combinatie van nieuwbouwprojecten en kavels bieden we voor velen de perfecte nieuwbouwwoning!

Jouw nieuwbouwhuis in Groningen kopen

Wil je naar of binnen Groningen verhuizen en is je oog gevallen op een van de vele mooie nieuwbouwprojecten? Door je gegevens achter te laten bij het project van jouw keuze, ontvang je van ons geheel vrijblijvend alle informatie die op dat moment beschikbaar is. Bovendien brengen we je dan als eerste op de hoogte in geval van nieuwe ontwikkelingen of bij de start verkoop van het project. Neem contact met ons op via WhatsApp of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de nieuwbouwwoning te bespreken en verdere stappen te ondernemen. Nieuwbouw kan vrijwel nooit vooraf bezichtigd worden omdat er nog niets is gebouwd. Het plannen van een nieuwbouwgesprek waarin jouw wensen en mogelijkheden worden besproken is uiteraard wel mogelijk.

Pandomo Makelaars is werkzaam als aankoopmakelaar van nieuwbouwwoningen en bestaande woningen. Ook kunt je ons inschakelen bij de verkoop van je huidige woning en ook wanneer je je woning wilt verhuren. We zijn een full-service makelaar die met alle facetten van de woningmarkt kan helpen, waaronder ook hypotheekadvies en taxatierapporten.

Ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaars je kunnen helpen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur te bereiken via 050 853 37 33 (telefonisch of via whatsapp). Of stuur ons een e-mail sturen naar info@pandomo.nl, dan reageren we ook snel, in elk geval op de eerstvolgende werkdag.

Plan nieuwbouwgesprek