Nieuwbouw Groningen

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in Groningen? Op onze nieuwe website Pandomo Nieuwbouw vindt u het meest actuele en uitgebreide aanbod nieuwbouwprojecten van Groningen en omgeving.

30 nieuwbouwprojecten

Plan nieuwbouwgesprek
Karakter - GroeneweiVerkoop gestart! Inschrijven tot 12 september 21:00 uur!

Karakter - Groenewei

29 Woningen - Maak kennis met Karakter: 29 stoere en karaktervoll...
9613 CG Meerstad
van € 425.000 tot € 585.000
Buurtschap De GastIn verkoop

Buurtschap De Gast

15 Woningen - Buurtschap De Gast - Zuidhorn Buurtschap de Gast is...
9801 AB Zuidhorn
van € 277.500 tot € 354.500
Zin in ZuidBinnenkort in verkoop

Zin in Zuid

75 Woningen - Binnenkort in verkoop! Supermoderne woningen in voormalige schoollokalen, de oude kantine en wonen op het dak: aan de Van Schendelstraat 1 in Groningen Zuid wordt een monumentaal schoolgebouw getr...
Driemaster - De ZeilenIn verkoop

Driemaster - De Zeilen

36 Woningen - 36 Laanwoningen met een eigen karakter in de nieuws...
9613 CG Meerstad
van € 337.500 tot € 420.000
Natuurwonen SchelfhorstIn verkoop, laatste kavel

Natuurwonen Schelfhorst

5 Woningen - NOG 1 kavel beschikbaar (Schelfhorst 44) Landschappe...
9765 TH Paterswolde
van € 750.000 tot € 990.000
De Kroon op het EbbingekwartierIn verkoop, bouw gestart

De Kroon op het Ebbingekwartier

31 Woningen - Het Ebbingekwartier spant De Kroon De Kroon op het ...
9712 GM Groningen
van € 330.000 tot € 1.299.000
FivelgoIn verkoop

Fivelgo

6 Woningen - Dorps wonen in Ten Boer Het plan Fivelgo op de locat...
9791 CH Ten Boer
van € 264.500 tot € 279.500
Eilandrijk BorgmerenIn verkoop

Eilandrijk Borgmeren

29 Woningen - Eilandrijk Borgmeren (fase 3a) te Harkstede Wonen a...
9617 AK Harkstede GN
van € 169.000 tot € 319.500
StadshavensOntwikkelgebied, in voorbereiding

Stadshavens

Langs het Eemskanaal in de stad verrijst de komende jaren een nieuwe wijk aan het water: Stadshavens. Er worden in deze nieuw te ontwikkelen wijk 2400 woningen gebouwd. Het gaat daarbij om zowel koophuizen als huurwon...

Toekomstige nieuwbouw in Groningen

Bij Pandomo Makelaars zijn we niet alleen op de hoogte van actuele nieuwbouwprojecten en de verkoop daarvan, we zijn ook goed op hoogte over toekomstige nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen. Vindt u geen passend nieuwbouwhuis tussen ons aanbod, dan kunnen we voor u kijken of de toekomstige nieuwbouwprojecten wel aan uw wensen voldoen. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bekijken samen welke nieuwbouwwoning het beste bij u past! U kunt hiervoor bellen naar 050 853 37 33 of mailen naar info@pandomo.nl.

Ook buiten Groningen zijn we uw partner

U vindt ons natuurlijk in Groningen, maar ook in de omgeving van onze stad zijn we altijd op de hoogte van wat er op nieuwbouwgebied wordt ontwikkeld. Zo hebben we op dit moment meerdere nieuwbouwprojecten in Meerstad. In deze stad geniet u van de bereikbaarheid van Groningen en het rustige leven van een buitenwijk. Bekijk het actuele aanbod nieuwbouwwoningen in Meerstad of deel uw wensen via uw persoonlijke woonaccount. Samen kunnen we dan alle actuele en toekomstige mogelijkheden inzichtelijk maken.

Nieuwbouwprojecten en kavels

Ons aanbod omvat, naast nieuwbouwprojecten waarbij de ontwerpen van de woningen in de basis al vastliggen, ook vrije kavels. Dit is de ideale keuze voor wie zelf een nieuwbouwwoning wil ontwerpen en de bouw hiervan zelf wil coördineren. Bij nieuwbouwprojecten kunt u natuurlijk ook meerdere elementen, ruimtes en applicaties aanpassen aan uw wensen. Door deze combinatie van nieuwbouwprojecten en kavels bieden we voor iedereen de perfecte woning aan!

Uw nieuwbouwwoning in Groningen kopen

Wilt u naar of binnen Groningen verhuizen en is uw oog gevallen op een van de vele mooie nieuwbouwprojecten? Door uw gegevens achter te laten bij het specifieke project ontvangt u van ons geheel vrijblijvend alle informatie die beschikbaar is. Bovendien brengen we u dan als eerste op de hoogte in geval van nieuwe ontwikkelingen of bij start verkoop. Neem contact met ons op via WhatsApp of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de nieuwbouwwoning te bespreken en verdere stappen te ondernemen. Nieuwbouw kan vrijwel nooit vooraf bezichtigd worden omdat er nog niets is gebouwd. Het maken van een nieuwbouwgesprek waarin wensen en mogelijkheden kunnen worden besproken is uiteraard wel mogelijk.

Pandomo Makelaars is uw aankoopmakelaar

Pandomo Makelaars is werkzaam als aankoopmakelaar van nieuwbouwwoningen en bestaande woningen. Ook kunt u ons inschakelen bij de verkoop van uw huidige woning en wanneer u uw woning wilt verhuren. We zijn een full-service makelaar die u met werkelijk alle facetten van de woningmarkt kan helpen, waaronder ook hypotheekadvies, taxatierapporten en VvE-beheer.

Ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bekijken hoe onze aankoop-, verkoop- en verhuurmakelaars u kunnen helpen. U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken via 050 853 37 33 of een mail sturen naar info@pandomo.nl.

Plan nieuwbouwgesprek