Paddepoel Groningen

De wijk Paddepoel in Groningen is een ruime wijk waar het stadse gevoel en de natuur samenkomen. U vindt Paddepoel in het noorden van de stad. De wijk is de afgelopen jaren erg vernieuwd, waardoor er nu talloze voorzieningen bij zijn gekomen met veel groen. De meeste woningen zijn opgeknapt en er is veel bij gebouwd. Hierdoor is het aanbod van woningen in Paddepoel Groningen erg divers en vindt u er zowel koop- als huurwoningen. Het actuele woningaanbod in deze wijk presenteren we hieronder:

Contact opnemen

Een huis kopen in Paddepoel? Met Pandomo Makelaars sta je sterker in jouw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag jouw ideeën en wensen.

1 objecten in Paddepoel

Wegalaan 31

Wegalaan 31

Gelegen in woonwijk Paddepoel ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers en...
95 m² | 5 kamers | bouwjaar 1966
9742 NA GRONINGEN
€ 250.000 k.k.

Pluspunten van de wijk Paddepoel

✔ Een Groningse wijk met historie

✔ Prachtige natuurgebieden

✔ Groot overdekt winkelcentrum

✔ Rustige wijk met veel voorzieningen

✔ Zowel huur- als koopwoningen

Elk seizoen wat te doen

Maak een heerlijke wandeling in het Noorderplantsoen, een waterrijk park op historische bodem. Het is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Geniet van een zomerse picknick, barbecue met uw vrienden of schaats in de winter op de bevroren vijver in het park. Heeft u zin om even te winkelen? Het overdekte Winkelcentrum Paddepoel biedt meer dan 80 winkels. Naast winkels zijn er genoeg eetgelegenheden waar u na of tijdens het winkelen kunt vertoeven. Op 10 minuten lopen vindt u de wijk Selwerd, waar u een duik kunt nemen in het overdekte zwembad ‘de Parrel’. In de buurt zijn genoeg basisscholen, eetgelegenheden en sportfaciliteiten.

Meer weten over de wijk Paddepoel?

Heeft u vragen over het woningaanbod in Groningen Paddepoel? Of heeft u interesse in een van de woningen? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

Refresh to make it work.

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

*

Contact opnemen

Een huis kopen in Groningen? Met een aankoopmakelaar van Pandomo staat u sterker in uw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag uw ideeën en wensen.