Financiële diensten in Groningen

Pandomo Makelaars is een full service kantoor, waar u naast de aan- en verkoop van uw woning terecht kunt voor onafhankelijk advies over hypotheken. Ook kunt bij ons terecht voor advies over uw vermogen én over het regelen van de financiële zaken omtrent het stoppen met werken.

Hypotheken

In verschillende situaties kan hypotheekadvies nodig zijn. Het aanschaffen van een huis is waarschijnlijk een van de grootste beslissingen in uw leven. Daarbij komt ook een hypothecaire financiering kijken, oftewel een hypotheek. Uiteraard wenst u een hypotheek die bij uw financiële situatie past. Dat is waar Pandomo Makelaars voor gaat, een onafhankelijk advies waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeften.

Er zijn verschillende soorten hypotheken die u kunt afsluiten. Waar u uw hypotheek afsluit en wat voor soort kan veel invloed hebben op uw maandelijkse lasten. De keuzes die u hierbij moet maken, kunnen erg lastig zijn. Wij helpen u graag deze keuzes te maken, door duidelijk uit te leggen wat uw keuzes zijn en de consequenties daarvan. Misschien heeft u zelf ook al nagedacht over de invulling van uw hypotheek. In onze advisering houden we daar rekening mee.

U heeft de wensen en ideeën, wij hebben de deskundigheid om daar optimaal over te adviseren.

Sparen en Beleggen

U zoekt naar een goed rendement op uw vermogen.

Daarbij kunt u kiezen voor sparen, waarbij u rente op uw spaargeld ontvangt. Een relatief veilige manier, maar wel een met een relatief laag rendement.

Wenst u meer rendement, dan is beleggen een optie. U kunt zelf kiezen hoeveel risico u hiermee wenst te lopen en een daarbij passend rendement.

Wij gaan graag in gesprek om te inventariseren wat het beste bij u past en voorzien daarmee van een passend advies.

Stoppen met werken

Om uw leven na uw pensioenleeftijd prettig in te vullen, heeft u voldoende financiële armslag nodig. Uit onderzoek blijkt helaas dat driekwart van de Nederlanders een pensioentekort heeft.

Een pensioentekort kan heel veel oorzaken hebben. Er zijn gelukkig ook verschillende mogelijkheden om nu nog te zorgen voor een goed pensioeninkomen. U kunt zelf sparen of beleggen, maar u kunt ook met belastingvoordeel een lijfrente afsluiten of (versneld) uw hypotheek aflossen.

Wilt u er zeker van zijn ook in de toekomst uw levensstijl te kunnen behouden, laat dan uw pensioenregeling doorlichten. Wij adviseren u graag over mogelijkheden waarmee u uw inkomen ook na uw pensioenleeftijd op peil houdt.

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

*