Financiële diensten in Groningen

Pandomo Makelaars is een full service kantoor, waar je naast de aan- en verkoop van een woning ook terecht kunt voor onafhankelijk advies over hypotheken. Ook kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor advies over je vermogen en voor het regelen van alle financiële zaken omtrent het stoppen met werken.

Hypotheken

Het aanschaffen van een huis is veelal een van de grootste beslissingen in een mensenleven. Daarbij komt ook een hypothecaire financiering kijken, oftewel: een hypotheek. Uiteraard wil je een hypotheek die bij jouw specifieke financiële situatie past. En dat is ook precies waar de hypotheekadviseurs van Pandomo Makelaars voor gaan: een onafhankelijk, duidelijk en eerlijk advies waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen en behoeften.

Er zijn verschillende soorten hypotheken die je kunt afsluiten. Bij welke partij je je hypotheek afsluit en wat voor soort hypotheek het is, kan veel invloed hebben op je maandelijkse lasten. De keuzes die je hierbij moet maken kunnen erg lastig zijn. Wij helpen je graag deze keuzes te maken, door duidelijk uit te leggen wat de keuzes zijn en de consequenties daarvan. Misschien heb je zelf ook al nagedacht over de invulling van je hypotheek. In onze advisering houden we daar uiteraard altijd rekening mee.

Jij hebt de wensen en ideeën, wij hebben de deskundigheid om daar geheel in jouw belang over te adviseren.

Sparen en Beleggen

Op zoek naar een goed rendement op je vermogen?

In dat geval kun je kiezen voor sparen, waarbij je rente op het spaargeld ontvangt. Een relatief veilige manier, maar wel een met een relatief laag rendement.

Wens je een hoger rendement, dan is beleggen een optie. Je kunt zelf kiezen hoeveel risico je hiermee wilt lopen en kiest een daarbij passend rendement.

Wij gaan met plezier met je in gesprek om te inventariseren wat het beste bij je past.

Stoppen met werken

Om het leven na je pensioenleeftijd prettig in te vullen, is voldoende financiële armslag een fijne basis. Uit onderzoek blijkt helaas dat maar liefst driekwart van de Nederlanders een pensioentekort heeft.

Een pensioentekort kan heel veel oorzaken hebben. Er zijn gelukkig ook verschillende mogelijkheden om nu nog te zorgen voor een goed pensioeninkomen. Je kunt hiervoor zelf sparen of beleggen, maar je kunt ook met belastingvoordeel een lijfrente afsluiten of bijvoorbeeld (versneld) je hypotheek aflossen.

Wilt je er zeker van zijn dat je ook in de toekomst je levensstijl te kunnen behouden, laat dan je pensioenregeling doorlichten. Wij vinden altijd mogelijkheden waarmee je jouw inkomen ook na je pensioenleeftijd op peil houdt.

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

*

Geïnteresseerd?

Of bel of whatsapp ons via 050 - 853 37 33