Wonen in Helpman, Groningen

De bruisende en tikje chique wijk Helpman is één van de meest populaire wijken van de stad Groningen. En dat is niet zonder reden. De wijk staat bekend om haar sfeervolle jaren dertig woningen en authentiek straten met uitgebreide groenvoorziening. Ook staat Helpman bekend als wijk met aantrekkelijke shopmogelijkheden. Naast kledingzaken en supermarkten is er ook een zwembad, keuze uit diverse basisscholen, voortgezet onderwijs en kinderdagverblijven. De knusse restaurants zijn in trek bij vele buurtgenoten, maar ook bekend bij mensen van buiten de stad. 

De geschiedenis van Helpman gaat een lange tijd terug. Helpman was oorspronkelijk een apart dorp en is sinds 1915 een wijk van de stad Groningen. De wijk telt een aantal opmerkelijke gebouwen waarmee de wijk in het geheugen gegrift staat van vele (voormalige) stadjers. Denk hierbij aan het zwembad "Helperbad", het voormalige Rooms Katholieke Ziekenhuis aan de Verlengde Hereweg en het Montessori Lyceum. 

Als grootste verkoopmakelaar van Groningen kennen we de wijk Helpman op ons duimpje. We bieden regelmatig woningen aan in Helpman. Als full-service makelaarskantoor kunnen we ook optreden als aankoopmakelaar, waarbij we je van A tot Z kunnen begeleiden als je een woning wilt kopen in Helpman. 

Contact opnemen

Een huis kopen in Helpman? Met Pandomo Makelaars sta je sterker in jouw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag jouw ideeën en wensen.

3 objecten in Helpman

Bilderdijklaan 25

Bilderdijklaan 25

Verzorgde en royale maisonnette met drie slaapkamers, zonnig balkon en n...
76 m² | 4 kamers | bouwjaar 1963
9721 PP GRONINGEN
€ 225.000 k.k.
Helper Weststraat 33 a

Helper Weststraat 33 a

WAAN-ZIN-NIG! Lichte sfeervolle bovenwoning, gelegen op een hoek in de g...
93 m² | 4 kamers | bouwjaar 1916
9721 BM GRONINGEN
€ 369.000 k.k.
Beethovenlaan 9 everkocht onder voorbehoud

Beethovenlaan 9 e

UNIEKE KANS: Zeer royale STADSVILLA in Groningen Zuid met een oppervlakt...
208 m² | 8 kamers | bouwjaar 2024
9722 KJ GRONINGEN
€ 750.000 k.k.
Refresh to make it work.

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

*

Contact opnemen

Een huis kopen in Groningen? Met een aankoopmakelaar van Pandomo staat u sterker in uw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag uw ideeën en wensen.