Aankoopmakelaar én hypotheekadvies in één!

Als full service makelaarskantoor in Groningen hebben wij de mogelijkheid om verschillende diensten te bundelen. En dat is handig want wanneer er een huis wordt gekocht moet er vaak ook een hypotheek geregeld worden. Om het je makkelijk te maken bieden wij onze diensten rondom de aankoop van het huis plus het regelen van de hypotheek samen aan in één pakket. Voor natuurlijk een aantrekkelijke prijs.

Laten regelen of zelf doen?

Het aankopen van een huis is een bijzondere en spannende aangelegenheid. Hier komt dan ook heel wat bij kijken. Wij helpen je graag met het inzichtelijk maken van alle zaken die geregeld moeten worden. Stapsgewijs zit dit er ongeveer als volgt uit:

 1. Woonwensen in beeld brengen
 2. Budgetberekening
 3. Huizenjacht
 4. Bezichtigingen
 5. Uitbrengen van een bod op een huis
 6. Formele en administratieve zaken
 7. Regelen hypotheek
Neem contact op Bel mij terug

Aankoopbegeleiding in Groningen

De huidige woningmarkt is best complex, hulp bij bovenstaande is daarom geen overbodige luxe. Bea, onze aankoopadviseur helpt en begeleid je gedurende het gehele aankoopproces. Zo neemt ze een groot gedeelte van alle regelzaken uit handen en maakt een helder overzicht van jouw woonwensen. Op die manier gaan we zo gericht mogelijk op zoek naar een passende woning voor jou. Vanaf de eerste bezichtiging met één van onze makelaars, tot aan de overdracht bij de notaris zal Bea de helpende hand bieden. En mocht je tijdens het traject of daarna nog vragen hebben, ook dan staat ze je met plezier te woord. Deze werkzaamheden en diensten vallen onder onze aankoopbegeleiding.

Hypotheekadvies in Groningen

Onze onafhankelijk hypotheekadviseur Klaas helpt jou bij het inzichtelijk maken van jouw financiële mogelijkheden. Daarmee heb je meteen aan het begin van de zoektocht naar een ander huis een duidelijk beeld van je aankoopbudget. Op basis daarvan kun je vervolgens de juiste keuzes maken, snel handelen als het nodig is en kunnen wij je ook beter helpen en adviseren. 

Op het moment dat je een woning aankoopt, helpen onze hypotheekadviseurs je met de details rond de hypotheekaanvraag: het verder inventariseren van woonwensen en het adviseren over hoe je die kunt verwezenlijken. Kortom: het regelen van de best passende hypotheek. 

Daarbij licht hij zijn persoonlijke advies aan jou uitvoerig toe en geeft daarbij een compleet overzicht van de maandelijkse lasten. Ook zorgt Klaas ervoor dat bijvoorbeeld een taxateur en de notaris geïnformeerd wordt. Tijdens de looptijd van de hypotheek blijft onze hypotheekadviseur je informeren en staat hij klaar voor al je vragen.

Kijk voor meer informatie op onze hypothekenpagina.

Aankoopmakelaar én hypotheekadvies in 1 pakket

In veel gevallen hebben onze klanten bij de aankoop van een ander huis zowel een aankoopmakelaar als een hypotheekadvies. Daarom bieden wij dit aan in aantrekkelijk 1 gecombineerd pakket.

De inhoud van het combipakket ziet er als volgt uit:

 • Volledige aankoopbegeleiding
 • 5 bezichtigingen (tegen meerprijs uit te breiden)
 • Onderhandeling over de aankoopprijs
 • Financieel advies van onze onafhankelijke hypotheekadviseur

Door gebruik te maken van onze expertise in dit combipakket vergroot je de kans op een succesvolle aankoop van een woning. Ook heb je bij het begin van je zoektocht naar een nieuw huis een helder beeld van je financiële mogelijkheden. Wij helpen je daarnaast met je eerste belastingaangifte en bewaken je privacy ten aanzien van alle persoonlijke en financiële gegevens. Jij wilt toch ook van woningzoeker, een woningkoper worden? 

Vraag ons combipakket aan!

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacyverklaring

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

*