Aankoopmakelaar én hypotheekadvies in één!

Als full service makelaarskantoor in Groningen hebben wij de mogelijkheid om verschillende diensten te bundelen. Wanneer er een huis wordt gekocht moet er vaak ook een hypotheek geregeld worden. Om het u makkelijk te maken bieden wij onze diensten rondom de aankoop van het huis plus het regelen van de hypotheek samen aan in één overzichtelijk pakket. Dit alles voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Laten regelen of zelf doen?

Het aankopen van een huis is een bijzondere en spannende aangelegenheid. Hier komt ook heel wat bij kijken. Wij helpen u graag met het inzichtelijk maken van alle zaken die geregeld moeten worden. Stapsgewijs zit dit er ongeveer als volgt uit:

 1. Woonwensen in beeld brengen
 2. Budgetberekening
 3. Huizenjacht
 4. Bezichtigingen
 5. Uitbrengen bod
 6. Formele zaken
 7. Regelen hypotheek
Neem contact op Bel mij terug

Aankoopbegeleiding in Groningen

De huidige woningmarkt is complex, hulp bij bovenstaande is daarom geen overbodige luxe. Bea, onze aankoopadviseur helpt u gedurende het gehele aankoopproces. Zo neemt ze onder andere een groot gedeelte van alle regelzaken uit handen en maakt een overzicht van uw woonwensen om zo gericht mogelijk op zoek te gaan naar een passende woning. Vanaf de eerste bezichtiging met één van onze makelaars, tot aan de overdracht bij de notaris zal Bea de helpende hand bieden. En mocht u tijdens het traject of daarna nog vragen hebben, dan staat ze u graag te woord. Deze werkzaamheden en diensten vallen onder onze aankoopbegeleiding.

Hypotheekadvies in Groningen

Onze onafhankelijk hypotheekadviseurs, Klaas en Miriam helpen u bij het inzichtelijk maken van uw financiële mogelijkheden. Daarmee heeft u aan het begin van uw zoektocht een duidelijk beeld van uw aankoopbudget. Op basis daarvan kun u de juiste keuzes maken, snel handelen als het nodig is en kunnen wij u beter helpen en adviseren. 

Op het moment dat u een woning aankoopt, helpen onze hypotheekadviseurs u met de details rond de hypotheekaanvraag: het verder inventariseren van uw wensen, het adviseren over hoe u die kunt verwezenlijken, kortom: het regelen van de best passende hypotheek. Daarbij lichten zij hun advies uitvoerig toe en geven een compleet overzicht van de maandelijkse lasten. Ook zorgen Klaas en Miriam ervoor dat bijvoorbeeld een taxateur en de notaris geïnformeerd wordt. Tijdens de looptijd van de hypotheek blijven onze hypotheekadviseurs u informeren en staat zij klaar voor uw vragen.

Kijk voor meer informatie op onze hypothekenpagina.

Aankoopmakelaar én hypotheekadvies in 1 pakket

Daar het zeer waarschijnlijk is dat u beide diensten nodig zult hebben gedurende het aankoopproces van uw nieuwe woning, bieden wij dit aan in 1 gecombineerd pakket.

De inhoud van het combipakket ziet er als volgt uit:

 • Volledige aankoopbegeleiding
 • 5 bezichtigingen (tegen meerprijs uit te breiden)
 • Onderhandeling over de aankoopprijs
 • Financieel advies van onze onafhankelijke hypotheekadviseur

Door gebruik te maken van onze expertise in dit combipakket vergroot u de kans op de aankoop van een woning. Tevens heeft u zo een helder beeld van uw financiële mogelijkheden. Wij helpen u daarnaast met uw eerste belastingaangifte en bewaken uw privacy ten aanzien van uw persoonlijke en financiële gegevens. U wilt toch ook van woningzoeker, woningkoper worden? 

Vraag ons combipakket aan!

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacyverklaring

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

*