Wonen in Beijum, Groningen

Beijum is gelegen in het noorden van Groningen en is de grootste woonwijk van de stad. De wijk werd opgebouwd in de jaren '70 en '80 en heeft de laatste jaren heel wat veranderingen ondergaan. Beijum is een echte, gezellige volksbuurt waar de buren elkaar goed kennen. Hier worden vaak evenementen georganiseerd en kinderen kunnen er samen buiten spelen. De wijk ligt op ongeveer 15 minuten fietsen van de binnenstad en is ook goed te bereiken vanuit andere stadsdelen.

Beijum is door de vele beplanting, tuinen en parken een mooie groene wijk. Het wijkpark 'de Groene Long' vormt het centrum van Beijum en bestaat onder andere uit een kikkerpoel, ecologische en duurzame plantengroei en een sportpark.

De wijk is opgesplitst in kleinere woongedeeltes wat van Beijum een kindvriendelijke wijk maakt. Dit zien we ook terug in de vele speelplaatsen, speeltoestellen en de kinderboerderij. Ook telt de wijk maar liefst 7 basisscholen, zodat er altijd wel één dicht in de buurt is. Beijum is dan ook een ideale Groningse wijk voor jonge gezinnen.

In de buurt, tussen Beijum en Lewenborg, bevindt zich recreatiegebied Kardinge. Hier kan heerlijk worden gefietst, gewandeld en ook kan men er kanovaren! Bovenal is het in Beijum genieten van de natuur. Spreekt wonen in Beijum u ook aan? Het actuele woonaanbod in Beijum brengen we hieronder voor u in beeld:

3 objecten in Beijum

Kremersheerd 11verkocht onder voorbehoud

Kremersheerd 11

Op heerlijk rustig en groene locatie gelegen, fraai gemoderniseerde hoek...
67 m² | 3 kamers | bouwjaar 1980
9737 PJ GRONINGEN
€ 185.000 k.k.
Kremersheerd 11verhuurd

Kremersheerd 11

Op een rustige woonplek in de wijk Beijum ligt deze gemeubileerde huurwo...
68 m² | 3 kamers | bouwjaar 1981
9737 PJ GRONINGEN
€ 795,00 p.m
Jaltadaheerd 76verhuurd

Jaltadaheerd 76

Vanaf 1 oktober beschikbaar, knusse en gemeubileerde 3-slaapkamer tussen...
94 m² | 4 kamers | bouwjaar 1984
9737 HC GRONINGEN
€ 975,00 p.m