Wonen in Beijum, Groningen

Beijum is gelegen in het noorden van Groningen en is de grootste woonwijk van de stad. De wijk werd opgebouwd in de jaren '70 en '80 en heeft de laatste jaren heel wat veranderingen ondergaan. Beijum is een echte, gezellige volksbuurt waar de buren elkaar goed kennen. Hier worden vaak evenementen georganiseerd en kinderen kunnen er samen buiten spelen. De wijk ligt op ongeveer 15 minuten fietsen van de binnenstad en is ook goed te bereiken vanuit andere stadsdelen.

Beijum is door de vele beplanting, tuinen en parken een mooie groene wijk. Het wijkpark 'de Groene Long' vormt het centrum van Beijum en bestaat onder andere uit een kikkerpoel, ecologische en duurzame plantengroei en een sportpark.

De wijk is opgesplitst in kleinere woongedeeltes wat van Beijum een kindvriendelijke wijk maakt. Dit zien we ook terug in de vele speelplaatsen, speeltoestellen en de kinderboerderij. Ook telt de wijk maar liefst 7 basisscholen, zodat er altijd wel één dicht in de buurt is. Beijum is dan ook een ideale Groningse wijk voor jonge gezinnen.

In de buurt, tussen Beijum en Lewenborg, bevindt zich recreatiegebied Kardinge. Hier kan heerlijk worden gefietst, gewandeld en ook kan men er kanovaren! Bovenal is het in Beijum genieten van de natuur. Spreekt wonen in Beijum ook jou aan? Het actuele woonaanbod in Beijum brengen we hieronder voor je in beeld:

Contact opnemen

Een huis kopen in Beijum? Met Pandomo Makelaars sta je sterker in jouw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag jouw ideeën en wensen.

Refresh to make it work.

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

*

Contact opnemen

Een huis kopen in Groningen? Met een aankoopmakelaar van Pandomo staat u sterker in uw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag uw ideeën en wensen.