Wonen in Reitdiephaven, Groningen

Reitdiep is gelegen aan de noord-west rand van Groningen en omringt door de stadsjachthaven. De unieke kleurrijke huizen doen denken aan Willemstad in Curaçao. Reitdiep is gelegen aan de ringweg en daardoor makkelijk bereikbaar. Ook de binnenstad van Groningen is makkelijk te bereiken met de bus of op de fiets. Veel voorzieningen zijn echter ook naast de deur, zo is er een bakker, drogist, supermarkt en zelfs een fitnesscentrum.

In Reitdiep woon je dichtbij de gezelligheid van de stad maar ook in een landelijke, waterrijke omgeving. In de wijk staan zowel vrijstaande als twee-onder-een-kap woningen. Dit zijn zowel huurwoningen als koopwoningen.

De stadsjachthaven, Reitdiephaven, is gelegen aan de zogenaamde ‘staande-mastroute’. Deze vaarroute loopt van Delfzijl naar de Friese meren, het Lauwersmeer en het waddengebied. De haven heeft capaciteit voor zo’n 220 boten en voorziet in de behoefte van veel watersporters.

Wonen in jachthaven Reitdiep wordt door de bewoners omschreven als gezellig en comfortabel. Lijkt jou dat ook wel wat? Het aanbod in deze wijk vind je hieronder.

Contact opnemen

Een huis kopen in Reitdiephaven? Met Pandomo Makelaars sta je sterker in jouw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag jouw ideeën en wensen.

Refresh to make it work.

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

*

Contact opnemen

Een huis kopen in Groningen? Met een aankoopmakelaar van Pandomo staat u sterker in uw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag uw ideeën en wensen.