Wonen in Reitdiephaven, Groningen

Reitdiep is gelegen aan de noord-west rand van Groningen en omringt door de stadsjachthaven. De unieke kleurrijke huizen doen denken aan Willemstad in Curaçao. Reitdiep is gelegen aan de ringweg en daardoor makkelijk bereikbaar. Ook de binnenstad van Groningen is makkelijk te bereiken met de bus of op de fiets. Veel voorzieningen zijn echter ook naast de deur, zo is er een bakker, drogist, supermarkt en zelfs een fitnesscentrum.

In Reitdiep woon je dichtbij de gezelligheid van de stad maar ook in een landelijke, waterrijke omgeving. In de wijk staan zowel vrijstaande als twee-onder-een-kap woningen. Dit zijn zowel huurwoningen als koopwoningen.

De stadsjachthaven, Reitdiephaven, is gelegen aan de zogenaamde ‘staande-mastroute’. Deze vaarroute loopt van Delfzijl naar de Friese meren, het Lauwersmeer en het waddengebied. De haven heeft capaciteit voor zo’n 220 boten en voorziet in de behoefte van veel watersporters.

Wonen in jachthaven Reitdiep wordt door de bewoners omschreven als gezellig en comfortabel. Lijkt jou dat ook wel wat? Het aanbod in deze wijk vind je hieronder.

0 objecten in Reitdiephaven

Geen resultaten gevonden