Verkoopmakelaar Groningen

U zoekt een makelaar, omdat u uw woning wilt verkopen? Dan moet u (letterlijk en figuurlijk) de sleutel uit handen geven. De NVM-makelaars van Pandomo Makelaars vinden het belangrijk dat u dit met een goed gevoel én in vol vertrouwen kunt doen. Als grootste makelaardij van Groningen zijn wij gedreven de beste koper voor uw huis te vinden, die er met evenveel enthousiasme wil wonen als u dat heeft gedaan!

Pandomo Makelaars; groot bereik, maar aandacht voor het kleine 

Ons netwerk is - met de meeste huizenverkopen als makelaar van Groningen - ontzettend groot. Hierdoor kunnen wij vaak snel een groot aantal woningzoekers (die veelal al bij ons staan ingeschreven) bereiken. Dit doen we bijvoorbeeld via onze nieuwsbrief, social media en website. Daarnaast presenteren wij uw huis tot in de puntjes en gaan we voor de beste prijs en voorwaarden voor uw woning.

De nuchtere makelaar uit Groningen

Ons werk doen we op een persoonlijke, laagdrempelige en moderne manier. Transparant, eerlijk en zonder onzin! Zowel fijn voor u, als voor de koper.

  • Wist u dat u het verkoopproces online kunt volgen als u uw woning laat verkopen door Pandomo Makelaars? Via MijnNVM kunt u teksten en foto’s goedkeuren, zien wanneer er bezichtigingen zijn gepland, uw dossier inkijken en nog veel meer!
  • Wat is nou écht kenmerkend voor uw woning? De drie meest unieke punten van uw huis lichten we uit op onze site, zoals bijvoorbeeld ‘Jaren ’30-stijl, ‘dichtbij het station’ of ‘zonnige tuin’. Als woningzoekers in onze eigen unieke lifestyle-functie aangeven zo’n huis in ‘Jaren 30-stijl’ te zoeken, dan vinden zij uw woning nog makkelijker!

Stappenplan

Hoe gaat dat nou in z’n werk, een woning verkopen via het makelaarskantoor Pandomo Makelaars?

  • Nadat u contact met ons hebt opgenomen, komt er allereerst één van onze NVM-makelaars vrijblijvend bij u thuis

  • Daarna adviseren we u over de aanpak van uw woningverkoop, de vraagprijs van de woning en spreken we de courtage (bemiddelingskosten voor de makelaar) af

  • Als u groen licht geeft, spreken we de aanpak in detail met u door en zorgen we er samen voor dat uw huis op de beste manier gepresenteerd wordt.

  • Zodra uw huis online staat, kunnen geïnteresseerden uw huis komen bezichtigen. Onze makelaar is aanwezig om de bezichtigingen te begeleiden.

  • Is er een kandidaat koper? Dan gaan we samen de onderhandeling in! Wij stippelen hierbij een strategie uit die nodig is om het beste bod te krijgen.

  • Als u het beste bod geaccepteerd heeft en uw woning is verkocht, regelen wij het administratieve deel - tot aan het tekenen bij de notaris aan toe.

Tot slot mag u voor het laatst en definitief de sleutel uit handen geven,
en wel aan de nieuwe bewoner van uw huis!

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars?

Grootste netwerk van Groningen

Ervaren, persoonlijke en eerlijke makelaars + Scherpe onderhandelaars

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een8,9

Bekijk alle beoordelingen

Geïnteresseerd?

Of bel 050 - 853 37 33