Bij Pandomo Makelaars werken 14 gedreven medewerkers, die stuk voor stuk en vanuit hun eigen rol, de drive hebben om uw woonwens te vervullen. Hoe je woont heeft tenslotte een ontzettend belangrijke invloed op je leven! Hoe simpel het ook klinkt: bij onze makelaardij werken mensen die hun werk leuk vinden. En dit enthousiasme ziet u terug in ons werk!

Het unieke van Pandomo Makelaars

“Wat uniek is aan Pandomo Makelaars, is dat we als grootste verkoopmakelaar van Groningen niet alleen de stad op ons duimpje kennen, maar ook een heel omvangrijk netwerk en bereik hebben”, vertelt directeur en NVM-makelaar Piet Cazemier. 

“Omdat we de wensen van onze klanten goed in beeld hebben, kunnen we vraag en aanbod vaak snel aan elkaar koppelen en ook nog eens full service bieden. Dat is voor iedere partij fijn!”

Nuchtere makelaar in Groningen

Een makelaar met Groningse nuchterheid, die meedenkt, actief en enthousiast is en extra aandacht heeft voor persoonlijk contact. Zo zou je het karakter van Pandomo Makelaars in een notendop kunnen vatten.

Pandomo: what’s in a name?

Pan = ‘geheel, volledig’ (Grieks)
Domo = ‘huis’ (Latijn)

Bij Pandomo Makelaars kunt u terecht voor alles wat met huizen en wonen te maken heeft. What’s in a name? Van uw eigen nieuwe woonplek vinden tot uw hypotheek, taxatierapport en VvE-beheer regelen: bij Pandomo Makelaars vindt u alles onder één dak!

Waarom Pandomo Makelaars?

Pandomo Makelaars is een redelijk grote full-service makelaardij, maar tóch heel persoonlijk en specialistisch van aard. Daardoor kunnen we u altijd goed helpen. Of u nu op zoek bent naar een koopwoning, huurhuis, nieuwbouwproject. Of als u misschien wel een aankoopmakelaar wilt inschakelen, uw (eigen koop)huis wilt verhuren, VvE-beheer zoekt, een woning wilt laten taxeren of een hypotheek wilt regelen. Reden genoeg om ons op te zoeken in Groningen dus. De koffie staat voor u klaar!


“Al meer dan 20 jaar zorgen wij er voor dat Groningers met wat voor woonwens dan ook worden geholpen. We doen dingen niet perse anders dan anderen - willen ons werk gewoon goed doen. En dat maakt ons al jarenlang een betrouwbare partner voor veel verschillende partijen.” 

– Piet Cazemier

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars?

Onze klanten waarderen ons met een8,9

Bekijk alle beoordelingen

Onze medewerkers

Piet Cazemier

Directeur/NVM-Makelaar

Hart voor de zaak & recht door zee

Reimon de Wit

NVM-Makelaar

No nonsense & doortastend

Marc Lanting

NVM-Makelaar

Meedenkend & positief

Nico Nijenhuis

Makelaar Nieuwbouw

Creatief & oog voor detail

Bea Hakkeling

Aankoopadviseur

Accuraat & ondernemend

Klaas Schippers

Financieel adviseur

Klantgericht & onafhankelijk

Sebastian de Vos

Verhuurmakelaar

Professioneel & actief

Serana Vogd

Commerciële binnendienst verkoop

Integer & ondernemend

Paulien Veenstra-Scheerhoorn

Commerciële binnendienst verkoop

Verantwoordelijk & oplossingsgericht

Sheilah Hoenderken

Commerciële binnendienst verkoop

Energiek & doelgericht

Helene Klein

Commerciële binnendienst nieuwbouw

Kwaliteitsgericht & gefocust

Jantine Zijl

Commerciële binnendienst

Resultaatgericht & nauwkeurig

Steven Kliphuis

Algemeen medewerker

Ondernemend & leergierig