Nieuwsbrief: allemaal nieuwbouw

Nieuwsbrief: allemaal nieuwbouw

19-7-2021Pandomo Makelaars

Met de lancering van onze nieuwe site hebben we ook een mailing verzonden naar al onze relaties. Deze mailing stond geheel in het teken van nieuwbouw. Meer weten? Lees dan snel even verder.

Lees verder
Voorbereiden op nieuwbouw

Voorbereiden op nieuwbouw

2-6-2021Marlies Wierenga

Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan verschillende nieuwbouwprojecten zodat wij u hierover binnenkort meer kunnen vertellen. In de tussentijd is het verstandig om u alvast goed te laten voorlichten, zodat u straks goed voorbereid en compleet geïnformeerd kunt handelen. Wij hebben hiervoor een handig stappenplan ontwikkeld dat u hierbij helpt. Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Wij informeren u graag over alles wat met nieuwbouw kopen te maken h...

Lees verder
Nieuwbouw kopen in mei?

Nieuwbouw kopen in mei?

6-5-2021Marlies Wierenga

We zijn er trots op dat wij u nu 2 nieuwe projecten kunnen presenteren, Zin in Zuid en Buurtschap de Gast. Wilt u meer weten? Lees snel verder!

Lees verder
De transformatie van een oude school

De transformatie van een oude school

8-4-2021Pandomo Makelaars

De voormalige School voor Technisch Onderwijs in de Groningse wijk Helpman is een uniek gebouw. Het is een gemeentelijk monument, in 1972 ontworpen door Rijksbouwmeester J.J.M. Vegter. Het is letterlijk een schoolvoorbeeld van modernistische wederopbouwarchitectuur. De school heeft een bijzondere indeling met grote lokalen, hoge gangen en een prachtig trappenhuis. De lokalen hebben grote ramen en hoge plafonds en het gebouw zit vol historische kenmerken. Bij de transformatie naar woningen wor...

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.