Nieuwsupdate Nieuwbouw

Nieuwsupdate Nieuwbouw

4-7-2024Celine Kremer

De zomervakantie is in aantocht! Desondanks is er volop nieuws over onze nieuwbouwprojecten en is er veel om naar uit te kijken: Van het succesvolle ‘Huys de Haar’ tot de aanstaande start van de verkoop van ‘NoorderHorizon’ fase II in september. Lees verder voor meer informatie over beschikbare appartementen, nieuwe ontwikkelingen en belangrijke datums die je niet wilt missen, waaronder de start van project ‘URBN 62’ en het verkoop event van ‘De Suikerzijde’.

Lees verder
Nieuwbouw in de lift

Nieuwbouw in de lift

11-6-2024Pandomo Makelaars

De zomer staat voor de deur en we zitten boordevol met nieuwbouw nieuws! De afgelopen week hebben we een succesvolle start verkoop van het project ZekerZuid gehad. Er ook komen er verschillende nieuwbouw projecten aan die je niet wilt missen. We geven je ook een update over projecten die al in aanbouw zijn, of zelfs al op korte termijn worden opgeleverd, waaronder een luxe penthouse in het prachtige Meerstad.

Lees verder
Nieuwsoverzicht Nieuwbouw

Nieuwsoverzicht Nieuwbouw

7-5-2024Nico Nijenhuis

In deze blog lees je weer het laatste nieuws op het gebied van nieuwbouw in en rondom Groningen. Met daarin deze keer informatie over de start verkoop van twee nieuwe projecten: ‘Zeker Zuid’ in Helpman en het project ‘Huys de Haar’ in Haren. Daarnaast belichten we enkele woningen die binnen actuele projecten nog beschikbaar zijn. Deze ‘laatste nieuwbouw kansen’ zijn projecten die al in aanbouw zijn, of zelfs al op korte termijn worden opgeleverd. Tot slot bieden we een aantal nieuwbouwhuizen ...

Lees verder
Volop nieuwbouw

Volop nieuwbouw

4-4-2024Nico Nijenhuis

Een zeer succesvolle start verkoop van Noorderhorizon, laatste nieuwbouwkansjes en nieuwe projecten die binnenkort in verkoop gaan: het zijn zomaar een paar high lights waarmee ons team Nieuwbouw druk doende is. Via deze nieuwsbrief geven we ook een update over gebiedsontwikkelingen De Held III en De Suikerzijde.

Lees verder
Nieuwbouw lentekriebels

Nieuwbouw lentekriebels

7-3-2024Nico Nijenhuis

De lente is begonnen en met de eerste zonnestralen krijgen we weer helemaal zin om van het buitenleven te genieten. Of dit nu in de tuin, dakterras of op het balkon is, we hebben uiteenlopend aanbod waar je heerlijk kunt genieten van 'buiten' en fantastisch kunt wonen. In of rondom onze stad Groningen. Lees je mee?

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.