Nieuwbouwinspiratie

Nieuwbouwinspiratie

7-8-2022Team Nieuwbouw

Heeft u deze vakantie bedacht dat u anders wilt wonen en heeft u daarbij ook aan een nieuwbouwhuis gedacht? Kijk dan eens naar ons aanbod! Momenteel zijn er nog woningen beschikbaar in het project Parkhoven en in september starten we met de verkoop van de woningen van Parkrand BLVD in Meerstad. Wilt u liever een appartement? Dan is Zin in Zuid misschien wel iets voor u. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Lees verder
Nieuwe projecten in verkoop

Nieuwe projecten in verkoop

1-7-2022Nico Nijenhuis

Nog voor de zomer, om precies te zijn op maandag 11 juli, starten wij met de verkoop van 36 woningen in het project Parkhoven in Meerstad. In Parkhoven vindt u woningen in verschillende uitvoeringen en types. Na deze start verkoop dient zich bovendien het volgende project in Meerstad ook al aan. Het project ‘Parkrand BLVD’ gaat officieel van start na de zomervakantie, maar vanaf vrijdag 22 juli start de pre-sale en is er meer bekend over de verschillende woningen en de plattegronden van de ve...

Lees verder
Nieuwbouw na de beurs

Nieuwbouw na de beurs

2-6-2022Team Nieuwbouw

In deze nieuwsbrief kunt u meer informatie vinden over Meerstad met fantastische gezinshuizen en appartementen. Natuurlijk staan we ook stil bij de lopende projecten in verkoop als Prelude, Eilandrijk Borgmeren, De Zes van Boekhorst en Zin in Zuid. Kortom, wat kunt u van ons verwachten en waar zijn we nu volop mee bezig? Lees het in onderstaande blogpost.

Lees verder
Bouwen op basis van vraag

Bouwen op basis van vraag

1-6-2022Pandomo Makelaars

De toegevoegde waarde van onze nieuwbouwspecialisten ligt bij uitstek in het geven van advies. Aan potentiële kopers, maar ook - in een veel eerder stadium rondom nieuwbouwontwikkelingen - aan gemeenten en ontwikkelaars. Op die manier zorgen we er samen voor dat het beste product wordt ontwikkeld en gebouwd, op de beste plek. Daardoor nemen risico’s af en de verkoopsnelheid toe. Maar wat gebeurt er als de markt verandert? Hoe ontwikkelt een gebied zich en welke economische invloeden kunnen da...

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.