Het nieuwe nieuwbouwjaar begint goed

Het nieuwe nieuwbouwjaar begint goed

9-1-2023Helene Klein

Deze eerste nieuwsbrief van 2023 staat, zoals je van ons gewend bent, weer vol met actueel nieuwbouwnieuws en informeren wij je over de laatste stand van zaken rondom diverse nieuwbouwprojecten.

Lees verder
Stalstraat 67 is te huur

Stalstraat 67 is te huur

9-1-2023Nico Nijenhuis

Luxe wonen met de binnenstad als achtertuin? Direct achter de Grote Markt, aan de historische Rode Weeshuisstraat en de Stalstraat, staat het stoere en eigentijdse Mercado. Het gebouw is nét opgeleverd! In dit project staan enkele appartementen te huur.

Lees verder
Nieuwbouwnieuws November

Nieuwbouwnieuws November

3-11-2022Nico Nijenhuis

Het nieuwbouwnieuws van de maand november staat vol met nieuws over verschillende projecten met appartementen. Prachtige appartementen in Meerstad, in Haren, in Groningen-Zuid en in het Ebbingekwartier. Natuurlijk is er ook nieuws over de verschillende projecten met eengezinswoningen zoals Parkhoven en Parkrand BLVD in Meerstad. En uiteraard geven we de laatste info over de aankomende projecten en overige ontwikkelingen. Kortom deze nieuwsbrief staat boordevol met het laatste nieuwbouwnieuws.

Lees verder
Start verkoop en goed bezocht 'Open huis' 

Start verkoop en goed bezocht 'Open huis'

5-10-2022Nico Nijenhuis

Het nieuwbouw nieuws van oktober staat vol met onder meer het laatste nieuws over actueel aanbod, verslag open huis Zin in Zuid en de start verkoop van nieuwbouwproject Parkrand BLVD. Lees verder voor een uitgebreide update.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.