Nieuws van het nieuwbouwfront –  mei 2018

Nieuws van het nieuwbouwfront – mei 2018

1-5-2018Nico Nijenhuis

In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over de projecten De Oostergast in Zuidhorn, Kempkensberg en Engelse Park, De Kleine Hortus (Melisseweg), Stadlander (Reitdiep), diverse huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in Meeroevers en Tersluis (Meerstad), Groote Veen (Eelde) en nog veel meer.

Lees verder
Starters mogen meer lenen voor hypotheek?!

Starters mogen meer lenen voor hypotheek?!

15-12-2017Clara de Vries

De regeringspartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie willen dat minister Kajsa Ollongren een uitzondering voor starters maakt. De partijen sturen er op aan om het mogelijk te maken dat starters in 2018 toch iets meer mogen lenen om een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) af te kunnen sluiten.

Lees verder
Overzicht actiedagen in december!

Overzicht actiedagen in december!

30-11-2017Clara de Vries

December wordt een drukke maand! Niet alleen door de feestdagen, maar ook door een Open Huizen Dag én de start verkopen van drie nieuwbouwprojecten. Omdat we deze maand meerdere actiedagen organiseren, zetten we hieronder alles voor u op aan rijtje zodat u niks hoeft te missen!

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.