Nieuw Nieuwbouwaanbod

Nieuw Nieuwbouwaanbod

23-5-2022Team Nieuwbouw

Natuurlijk zijn we druk met de voorbereidingen voor de beurs Nieuwbouw XL op 13, 14 en 15 mei, maar ook zijn er drie nieuwe projecten in verkoop gegaan! Zo is de inschrijving van ‘De Zes van Boekhorst’ geweest, is de verkoop van de zeven stadsvilla’s van ‘Prelude’ gestart en zijn er ook drie vrije kavels in ‘Eilandrijk Borgmeren’ in Harkstede te koop. Daarnaast hebben we nog enkele bouwnummers beschikbaar in het project ‘Zin in Zuid’ waarvan de bouw binnenkort al van start gaat. Kortom, na he...

Lees verder
Beurs Nieuwbouw XL: 13 t/m 15 mei!

Beurs Nieuwbouw XL: 13 t/m 15 mei!

12-5-2022Pandomo Makelaars

Volgende week is het zover: we gaan weer naar de beurs! Nieuwbouw XL is er na 2,5 jaar afwezigheid weer helemaal klaar voor. Ons team zal aanwezig zijn voor de presentatie van nieuw (toekomstig) woningaanbod en deelt graag haar kennis over alles wat met nieuwbouw te maken heeft. Mogen wij ook u daar verwelkomen? De toegang is gratis!

Lees verder
Nieuws over nieuwbouw

Nieuws over nieuwbouw

7-3-2022Team Nieuwbouw

Ook zo aan het genieten van het prachtige weer? Wij wel en we bruisen weer van energie! Wij hebben niet alleen zin in de lente maar ook in alle mooie nieuwbouwprojecten die eraan staan te komen. Wij verwachten de komende maanden dan ook weer aantrekkelijk en gevarieerd nieuw woningaanbod te presenteren, in èn rond Groningen.

Lees verder
Voortgang Stadshavens

Voortgang Stadshavens

7-2-2022Pandomo Makelaars

Om ruimte te bieden aan de groei van de stad wordt het gebied langs het Eemskanaal tot aan Meerstad getransformeerd van een -deels - verouderd bedrijventerrein naar een gemengd woonwerkgebied. Doelstelling is om van dit gebied een gezond en aantrekkelijk nieuw stadsdeel te maken: Stadshavens!

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.