Slimme woningverbetering

Slimme woningverbetering

7-6-2024Pandomo Makelaars

In dit blog geven we slimme tips over het verbeteren van je woning. We vertellen je bijvoorbeeld welke mogelijkheden er zijn om je energiekosten te verlagen én de waarde van je woning te laten stijgen. Ook slim en duurzaam investeren? Lees dan even verder.

Lees verder
Onderzoek 'Samen duurzamer wonen'

Onderzoek 'Samen duurzamer wonen'

6-6-2024Pandomo Makelaars

In de afgelopen vijf maanden heeft Emma Conijn, afstudeerstudent van de studie Vastgoedkunde aan de Hanzehogeschool, onderzoek gedaan naar ‘duurzamer wonen’. Hierbij heeft zij gewerkt aan het vinden van oplossingen waarmee woningkopers gestimuleerd en geadviseerd kunnen worden om rijwoningen in de stad Groningen te verduurzamen. Nu de afronding van het onderzoek nadert, blijkt dat Pandomo via meerdere oplossingen de klant kan informeren en adviseren.

Lees verder
Waarom kies je in 2024 voor zonnepanelen?

Waarom kies je in 2024 voor zonnepanelen?

8-2-2024Pandomo Makelaars

Hoe eerder je zonnepanelen neemt, hoe sneller je ze terugverdient Zonnepanelen zijn goed voor het klimaat én goed voor je portemonnee. Vooral als je ze in 2024 nog neemt. In het algemeen geldt: Hoe eerder je voor zonnepanelen kiest, des te sneller je ze terugverdient. We geven je vier redenen waarom het, dit jaar nog, slim is om voor zonnepanelen te kiezen.

Lees verder
Slim huis

Slim huis

5-10-2023Pandomo Makelaars

Er komen steeds meer slimme apparaten op de markt die bijdragen aan het verduurzamen van je woning. Er zijn eenvoudige opties, denk hierbij aan slimme stekkers of slimme lampen. Maar er bestaan ook apparaten waar weinig mensen aan denken bij het verduurzamen. En juist die apparaten dragen enorm bij aan het verduurzamen van je woning. In dit artikel lees je daar meer over.

Lees verder
Verduurzaming van onze stad

Verduurzaming van onze stad

5-7-2023Pandomo Makelaars

Onze gemeente wil samen met bewoners en bedrijven onze mooie stad beschermen tegen de gevolgen van klimaatverandering.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.