Waarom kies je in 2024 voor zonnepanelen?

Waarom kies je in 2024 voor zonnepanelen?

8-2-2024Pandomo Makelaars

Hoe eerder je zonnepanelen neemt, hoe sneller je ze terugverdient Zonnepanelen zijn goed voor het klimaat én goed voor je portemonnee. Vooral als je ze in 2024 nog neemt. In het algemeen geldt: Hoe eerder je voor zonnepanelen kiest, des te sneller je ze terugverdient. We geven je vier redenen waarom het, dit jaar nog, slim is om voor zonnepanelen te kiezen.

Lees verder
Slim huis

Slim huis

5-10-2023Pandomo Makelaars

Er komen steeds meer slimme apparaten op de markt die bijdragen aan het verduurzamen van je woning. Er zijn eenvoudige opties, denk hierbij aan slimme stekkers of slimme lampen. Maar er bestaan ook apparaten waar weinig mensen aan denken bij het verduurzamen. En juist die apparaten dragen enorm bij aan het verduurzamen van je woning. In dit artikel lees je daar meer over.

Lees verder
Verduurzaming van onze stad

Verduurzaming van onze stad

5-7-2023Pandomo Makelaars

Onze gemeente wil samen met bewoners en bedrijven onze mooie stad beschermen tegen de gevolgen van klimaatverandering.

Lees verder
De 'duurzame subsidies' van 2023

De 'duurzame subsidies' van 2023

1-2-2023Pandomo Makelaars

Het verduurzamen van je huis is met de huidige energieprijzen relevanter dan ooit. Het kost (helaas) wel wat geld. Maar wie zijn ogen goed open houdt, kan gebruik maken van verschillende subsidies en regelingen. Ook in 2023 zijn er verschillende opties beschikbaar, die het verduurzamen van je huis net iets (en soms veel) betaalbaarder maken. We zetten 8 subsidies van 2023 om je woning te verduurzamen op een rij.

Lees verder
Duurzame interieurtrends

Duurzame interieurtrends

9-1-2023Pandomo Makelaars

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends! Nu de kerstboom en versieringen weer op zolder liggen willen we je helpen de gezelligheid thuis te behouden met de nieuwe woontrends van 2023. We kunnen alvast verklappen dat organische vormen, goede kwaliteit, duurzaamheid èn kleur een belangrijke rol gaan spelen. Denk jij erover je interieur een make-over wilt geven of ben je gewoon altijd bezig bent je interieur? Doe het duurzaam, doe het volgens de trends van 2023!

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.