Duurzame interieurtrends

Duurzame interieurtrends

9-1-2023Pandomo Makelaars

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends! Nu de kerstboom en versieringen weer op zolder liggen willen we je helpen de gezelligheid thuis te behouden met de nieuwe woontrends van 2023. We kunnen alvast verklappen dat organische vormen, goede kwaliteit, duurzaamheid èn kleur een belangrijke rol gaan spelen. Denk jij erover je interieur een make-over wilt geven of ben je gewoon altijd bezig bent je interieur? Doe het duurzaam, doe het volgens de trends van 2023!

Lees verder
Groningen opnieuw gezondste stad van het land

Groningen opnieuw gezondste stad van het land

7-12-2022Pandomo Makelaars

Wat geweldig goed nieuws! Voor de tweede keer op rij is uit onderzoek gebleken dat Groningen de gezondste stad van het land is. En niet omdat Groningen kleiner is dat de grotere randsteden, maar vooral omdat er al in vroeg stadium voorgesorteerd is op de leefbaarheid van onze stad en daarin ook geïnvesteerd is. Maar Groningen zou Groningen niet zijn als het niet toch kritisch blijft: want het kan en moet altijd nog beter..

Lees verder
Gratis 'duurzame' cadeaubon

Gratis 'duurzame' cadeaubon

3-11-2022Pandomo Makelaars

Het Regionaal Energieloket is hèt digitale startpunt voor verduurzaming van uw woning. Hier vindt u alle informatie over energiezuinig en duurzaam wonen.

Lees verder
Meer over zonnepanelen

Meer over zonnepanelen

6-9-2022Pandomo Makelaars

Sinds de energieprijzen stijgen, zoeken we massaal naar alternatieven. Doordat we steeds warmere zomers ervaren lijkt het logisch te zijn dat er al snel wordt gedacht aan zonnepanelen. Het is dan ook voor de hand liggend om te denken dat de zomer veruit de beste periode voor zonnepanelen is, maar dat is niet helemaal waar. Meer daarover lees u in dit artikel. Ook attenderen we u op de opkomst van malafide bedrijven in deze oververhitte markt.

Lees verder
Verduurzamen eigen woning voor lage inkomens rentevrij

Verduurzamen eigen woning voor lage inkomens rentevrij

9-8-2022Pandomo Makelaars

Soms willen we wel verduurzamen, maar hebben we de financiële middelen niet om dat te realiseren. Daarom wil het kabinet renteloze leningen voor het verduurzamen van de woning gaan aanbieden aan de huishoudens met lage inkomens. Uit onderzoek zou blijken dat 15 tot 20 procent van de woningbezitters geen geld heeft om zijn huis te verduurzamen. Voor die groep zou een renteloze lening uitkomst kunnen bieden. Daarnaast wordt het subsidiebeleid versoepeld.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.