Het energielabel voor uw woning

Het energielabel voor uw woning

2-6-2021Pandomo Makelaars

Uw woonlasten bestaan voor een belangrijk deel uit energiekosten. Bij het kopen of huren van een woning is het daarom belangrijk dat u betrouwbare informatie heeft over de energiezuinigheid van de woning. Het energielabel geeft u deze informatie. Kopers èn huurders hebben recht op het energielabel, dus vraag ernaar. En laat een energielabel opstellen als u uw woning verkoopt of verhuurt.

Lees verder
Thuiskomen

Thuiskomen

10-5-2021Pandomo Makelaars

Karlinda en Leo hebben met behulp van Pandomo Makelaars een woning aangekocht in het zuiden van de stad. Ook hebben zij de financiering geregeld via Pandomo. Het doel was om opnieuw in de stad van Groningen te wonen, en dat is samen met Pandomo Makelaars gelukt! Wij waren heel blij met hun Funda-beoordeling over onze dienstverlening en namen kortgeleden contact met hen op om te horen of ze nog steeds zo blij zijn met hun huis.

Lees verder
Voorkomen van belangenverstrengeling

Voorkomen van belangenverstrengeling

10-5-2021Pandomo Makelaars

In een woningmarkt waar huizen snel en boven de vraagprijs worden verkocht worden vaker aankoopmakelaars ingezet. Dat ervaren we ook bij ons op kantoor. Ook wij kopen daardoor steeds vaker huizen aan voor onze opdrachtgevers. De aankoopmarkt groeit dan ook gestaag. In de praktijk blijkt dat ook vragen op te roepen. Het komt namelijk steeds vaker voor dat twee (of meer) aankoopklanten van ons gaan kijken bij hetzelfde huis. Voor u als koper is het goed te weten dat wij in alle gevallen eerlijk...

Lees verder
Overbieden aan de orde van de dag?

Overbieden aan de orde van de dag?

10-5-2021Pandomo Makelaars

In de afgelopen periode hebben we, ondanks de lastige markt, diverse aankoopklanten kunnen helpen bij het kopen van hun nieuwe huis. Ook in Groningen worden veel woningen (ver) over de vraagprijs aangekocht.

Lees verder
Een absurd goed jaar!

Een absurd goed jaar!

8-1-2018Diana Tijseling

“In 2016 ging het al erg goed op de woningmarkt. En die positieve lijn is in 2017 doorgezet. Wel zijn er gekke en onvoorspelbare ontwikkelingen voorgevallen als over-biedingen waarop niemand had gerekend en ook merkte je de frustratie onder kopers. We leven in een echte verkopersmarkt, maar verkopers komen veelal ook als koper op de woningmarkt en ook dan geldt dat je je als koper moet aanpassen aan het verkopersklimaat.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.