Meer mogelijk dan gedacht

Meer mogelijk dan gedacht

7-5-2024Pandomo Makelaars

Richard en Paula Gnodde hadden al geruime tijd contact met Pandomo Makelaars. Ze hebben ondersteuning gekregen bij de aankoop van hun nieuwe woning, evenals bij een woning aan het van Brakelplein. Daarnaast heeft Pandomo Makelaars hen geholpen bij de verkoop van een woning in Hoogkerk en een appartement in de Oranjebuurt. Ze zijn nu druk met het verbouwen van een boerderij in Midwolde, samen met hun zoon en schoondochter. Dankzij Klaas en Dineke van de afdeling Hypotheken konden ze hun financ...

Lees verder
Wil jij ook werken bij hèt full-service makelaarskantoor van Groningen?

Wil jij ook werken bij hèt full-service makelaarskantoor van Groningen?

30-4-2024Pandomo Makelaars

Grijp dan nu je kans! Wij breiden namelijk ons team bestaande bouw uit met een: Commercieel Binnendienstmedewerker Pandomo Makelaars is een van de grootste NVM-makelaars van de stad Groningen en richten ons op de particuliere woningmarkt. Wij bemiddelen bij de aankoop, verkoop, verhuur & beheer en ook bij de financiering van bestaande en nieuwbouw huizen. Alles onder één dak en met een professioneel en gedreven team van medewerkers. Ons kantoor onderscheidt zich door haar moderne en vooruitst...

Lees verder
Huizenprijzen opnieuw in de lift

Huizenprijzen opnieuw in de lift

11-1-2024Pandomo Makelaars

De verwachting is dat de huizenprijzen dit jaar de piek van de zomer van 2022 zullen gaan evenaren. Dat komt doordat kopers meer kunnen lenen, terwijl het woningaanbod beperkt blijft. Voor heel 2023 kwamen de huizenprijzen nog 2,8% lager uit dan vorig jaar. De vooruitzichten zijn echter dat deze daling in 2024 én 2025 wordt omgezet naar een prijsstijging van 4,5%.

Lees verder
Al jarenlang een mooie samenwerking

Al jarenlang een mooie samenwerking

11-1-2024Pandomo Makelaars

Als het gaat om woningpresentatie en -promotie zijn Fototijl en Pandomo Makelaars al jaren onlosmakelijk aan elkaar verbonden. In 2006 is Fotostijl opgericht door Johan Bosma. Samen zijn we destijds als pioniers in de vastgoedbranche begonnen om woningen op een zo fraai mogelijke manier te presenteren middels fotografie. Sindsdien vinden we steeds opnieuw mogelijkheden en tools om onze koophuizen van hun beste kant te laten zien, Samen met Fotostijl.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.