Huizenprijzen opnieuw in de lift

Huizenprijzen opnieuw in de lift

11-1-2024Pandomo Makelaars

De verwachting is dat de huizenprijzen dit jaar de piek van de zomer van 2022 zullen gaan evenaren. Dat komt doordat kopers meer kunnen lenen, terwijl het woningaanbod beperkt blijft. Voor heel 2023 kwamen de huizenprijzen nog 2,8% lager uit dan vorig jaar. De vooruitzichten zijn echter dat deze daling in 2024 én 2025 wordt omgezet naar een prijsstijging van 4,5%.

Lees verder
Al jarenlang een mooie samenwerking

Al jarenlang een mooie samenwerking

11-1-2024Pandomo Makelaars

Als het gaat om woningpresentatie en -promotie zijn Fototijl en Pandomo Makelaars al jaren onlosmakelijk aan elkaar verbonden. In 2006 is Fotostijl opgericht door Johan Bosma. Samen zijn we destijds als pioniers in de vastgoedbranche begonnen om woningen op een zo fraai mogelijke manier te presenteren middels fotografie. Sindsdien vinden we steeds opnieuw mogelijkheden en tools om onze koophuizen van hun beste kant te laten zien, Samen met Fotostijl.

Lees verder
Houses with a view

Houses with a view

11-7-2023Pandomo Makelaars

Wat is vaak het meest bijzonder aan een penthouse? Precies: het uitzicht.  We hebben een aantal prachtige penthouses mèt dakterras te koop. Allemaal 'brand new' en allemaal op een fijne plek in en nabij de binnenstad van Groningen. En het mooie is: op vrijdag 14 juli zijn ze alle vier van binnen en buiten te bewonderen tijdens de 'Penthouse Special Tour'.

Lees verder
Opmerkelijke gebouwen

Opmerkelijke gebouwen

6-7-2023Pandomo Makelaars

De Kubuswoningen van Rotterdam, het Eye filmmuseum Amsterdam of Museum de Fundatie in Zwolle. Het zijn stuk voor stuk opvallend vormgegeven panden die je veelal wel zult kennen.  Holland Luchtfoto maakte een impressie van 15 bijzondere gebouwen in Nederland waarin maar liefst 3 keer een gebouw in Groningen genoemd wordt.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.