Houses with a view

Houses with a view

11-7-2023Pandomo Makelaars

Wat is vaak het meest bijzonder aan een penthouse? Precies: het uitzicht.  We hebben een aantal prachtige penthouses mèt dakterras te koop. Allemaal 'brand new' en allemaal op een fijne plek in en nabij de binnenstad van Groningen. En het mooie is: op vrijdag 14 juli zijn ze alle vier van binnen en buiten te bewonderen tijdens de 'Penthouse Special Tour'.

Lees verder
Opmerkelijke gebouwen

Opmerkelijke gebouwen

6-7-2023Pandomo Makelaars

De Kubuswoningen van Rotterdam, het Eye filmmuseum Amsterdam of Museum de Fundatie in Zwolle. Het zijn stuk voor stuk opvallend vormgegeven panden die je veelal wel zult kennen.  Holland Luchtfoto maakte een impressie van 15 bijzondere gebouwen in Nederland waarin maar liefst 3 keer een gebouw in Groningen genoemd wordt.

Lees verder
Verborgen gebreken: hoe nu verder?

Verborgen gebreken: hoe nu verder?

7-6-2023Pandomo Makelaars

Je hebt je droomhuis gevonden! Je hebt de verhuisdozen (bijna) allemaal uitgepakt en slaapt sinds enkele weken in je nieuwe huis. En plotseling ontdek je iets wat je nog niet eerder had opgemerkt: een verborgen gebrek. Wat nu?

Lees verder
Beweging op de huizenmarkt

Beweging op de huizenmarkt

9-5-2023Pandomo Makelaars

Steeds meer kopers, ook starters, zien weer kansen op de woningmarkt. Een toenemend aantal mensen is actief op zoek naar een huis, zo blijkt uit de laatste funda Index. Ook neemt het aantal mensen dat wil verkopen nog steeds toe. Is dit het moment om je slag te slaan?

Lees verder
Het Cliëntenonderzoek

Het Cliëntenonderzoek

6-4-2023Pandomo Makelaars

Het is wellicht opgevallen dat wij bij aankoop en verkoop van een huis veel vragen stellen. Dit komt doordat de overheid de makelaarskantoren (eerder waren het vooral de banken) de rol van ‘poortwachter’ heeft gegeven. Voor jou en voor ons heeft dit een aantal veranderingen en nieuwe verantwoordelijkheden met zich meegebracht.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.