Slimme woningverbetering

Slimme woningverbetering

7-6-2024Pandomo Makelaars

In dit blog geven we slimme tips over het verbeteren van je woning. We vertellen je bijvoorbeeld welke mogelijkheden er zijn om je energiekosten te verlagen én de waarde van je woning te laten stijgen. Ook slim en duurzaam investeren? Lees dan even verder.

Lees verder
Woningmarkt topprioriteit

Woningmarkt topprioriteit

6-6-2024Pandomo Makelaars

De aanpak van het woningtekort blijkt een van de topprioriteiten te zijn voor het nieuwe kabinet. Het akkoord benadrukt dit met een minister die regie voert op wonen en ruimtelijke ordening. Het hoofdlijnenakkoord biedt de bouwstenen om letterlijk te bouwen aan een beter Nederland, waarin (woon)plek is voor iedereen.

Lees verder
Creatieve content creator/ communicatiemedewerker

Creatieve content creator/ communicatiemedewerker

6-5-2024Pandomo Makelaars

Haal jij energie uit het bedenken én uitvoeren van creatieve uitingen, in zowel tekst als beeld? Houd je van zelfstandigheid maar werk je ook plezierig samen in een team? En last but not least: Word je ook zo enthousiast van alles wat moet goed en fijn wonen te maken heeft? Dan zijn we wellicht een goede match en maken we graag kennis met je!

Lees verder
Wil jij ook werken bij hèt full-service makelaarskantoor van Groningen?

Wil jij ook werken bij hèt full-service makelaarskantoor van Groningen?

30-4-2024Pandomo Makelaars

Grijp dan nu je kans! Wij breiden namelijk ons team bestaande bouw uit met een: Commercieel Binnendienstmedewerker Pandomo Makelaars is een van de grootste NVM-makelaars van de stad Groningen en richten ons op de particuliere woningmarkt. Wij bemiddelen bij de aankoop, verkoop, verhuur & beheer en ook bij de financiering van bestaande en nieuwbouw huizen. Alles onder één dak en met een professioneel en gedreven team van medewerkers. Ons kantoor onderscheidt zich door haar moderne en vooruitst...

Lees verder
Drie nieuwe aanwinsten!

Drie nieuwe aanwinsten!

7-3-2024Pandomo Makelaars

Sinds enkele weken lopen er maar liefst drie nieuwe collega's bij ons rond op kantoor. Zijn we super blij mee en we stellen Eugenie, Sanne en Emma dan ook graag even voor.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.