Het biedlogboek

Het biedlogboek

7-12-2022Pandomo Makelaars

Met ingang van 1 januari 2023 wordt het biedlogboek voor NVM makelaars verplicht. Met het biedlogboek is inzichtelijk hoe het bieden op een huis is gegaan. Dat biedlogboek is na afloop van het biedingsproces toegankelijk voor alle betrokken partijen (verkopers, makelaars en bieders). Doel ervan is om het biedingsproces transparanter te maken.

Lees verder
Meerstad: blik op de toekomst

Meerstad: blik op de toekomst

3-11-2022Pandomo Makelaars

“We tonen lef door een integraal plan neer te leggen en ruimte te bieden voor innovatie, we zijn uitdagend naar buiten en puur in ons doen. Samen maken we mooiere en betere plannen. We bouwen aan de mooiste en groenste stadsrand van Groningen, waarin iedereen een (t)huis kan vinden.”

Lees verder
Er valt weer wat te kiezen

Er valt weer wat te kiezen

5-10-2022Pandomo Makelaars

Een succesvolle Open Huizen Dag, een start verkoop evenement in Meerstad en vorderingen op de bouw: er is weer 'reuring' op de Groninger woningmarkt. Er is weer wat meer woningaanbod en dat betekent dat er voor kopers weer wat te kiezen valt.

Lees verder
Verbeterd sentiment onder starters

Verbeterd sentiment onder starters

6-9-2022Pandomo Makelaars

De positie en vooruitzichten van starters op de woningmarkt zijn voor het eerst in lange tijd verbeterd. Het aantal Nederlandse starters op de woningmarkt dat een huis kan kopen, is in drie maanden tijd gestegen met maar liefst 55%.

Lees verder
Vaart achter woningbouwplannen

Vaart achter woningbouwplannen

7-7-2022Pandomo Makelaars

Tot 2030 moeten er niet alleen bijna een miljoen woningen bijkomen, die woningen moeten ook goed bereikbaar zijn, zo vindt het kabinet. Het rijk stelt daarom een bedrag van €1,5 miljard beschikbaar waarmee regionale overheden de nieuwe, grootschalige woonwijken beter kunnen ontsluiten. Het gaat hierbij om kleinere projecten zoals de aanleg van fietspaden, bruggen, tunnels en rotondes.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.