Tiny houses hebben de toekomst!?

Tiny houses hebben de toekomst!?

7-9-2023Pandomo Makelaars

Steeds vaker horen we over de relatief nieuwe woonvorm: tiny house. Zeker ook door de krapte op de woningmarkt zijn tiny houses steeds populairder aan het worden. Dit omdat ze eenvoudig te plaatsen (en te verwijderen) zijn, op locaties geplaatst kunnen worden waar normale woningen onvoldoende ruimte hebben én omdat deze betaalbaar zijn in vergelijking met een reguliere koopwoning. Ook hebben mensen met een tiny house meer vrijheid en hebben deze woningen een ‘tijdelijk karakter’

Lees verder
Eerst verkopen en dan kopen, of..?

Eerst verkopen en dan kopen, of..?

3-8-2023Pandomo Makelaars

In de huidige woningmarkt is het iets makkelijker een huis te kopen dan 2 jaar geleden. Er staan meer woningen te koop en de huizenprijzen zijn iets gedaald Een huis kopen is in de huidige woningmarkt iets makkelijker dan twee jaar geleden, toen de markt oververhit was. Er staan meer huizen te koop en de huizenprijzen zijn iets gedaald. Twijfel je of je nu beter eerst je oude huis kunt verkopen, voor je iets nieuws koopt? Met onderstaande informatie helpen we je graag de beste keuze te maken.

Lees verder
Houses with a view

Houses with a view

11-7-2023Pandomo Makelaars

Wat is vaak het meest bijzonder aan een penthouse? Precies: het uitzicht.  We hebben een aantal prachtige penthouses mèt dakterras te koop. Allemaal 'brand new' en allemaal op een fijne plek in en nabij de binnenstad van Groningen. En het mooie is: op vrijdag 14 juli zijn ze alle vier van binnen en buiten te bewonderen tijdens de 'Penthouse Special Tour'.

Lees verder
Beweging op de huizenmarkt

Beweging op de huizenmarkt

9-5-2023Pandomo Makelaars

Steeds meer kopers, ook starters, zien weer kansen op de woningmarkt. Een toenemend aantal mensen is actief op zoek naar een huis, zo blijkt uit de laatste funda Index. Ook neemt het aantal mensen dat wil verkopen nog steeds toe. Is dit het moment om je slag te slaan?

Lees verder
Het Cliëntenonderzoek

Het Cliëntenonderzoek

6-4-2023Pandomo Makelaars

Het is wellicht opgevallen dat wij bij aankoop en verkoop van een huis veel vragen stellen. Dit komt doordat de overheid de makelaarskantoren (eerder waren het vooral de banken) de rol van ‘poortwachter’ heeft gegeven. Voor jou en voor ons heeft dit een aantal veranderingen en nieuwe verantwoordelijkheden met zich meegebracht.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.