Nieuws van het nieuwbouwfront –  mei 2018

Nieuws van het nieuwbouwfront – mei 2018

1-5-2018Nico Nijenhuis

In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over de projecten De Oostergast in Zuidhorn, Kempkensberg en Engelse Park, De Kleine Hortus (Melisseweg), Stadlander (Reitdiep), diverse huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in Meeroevers en Tersluis (Meerstad), Groote Veen (Eelde) en nog veel meer.

Lees verder
Starters mogen meer lenen voor hypotheek?!

Starters mogen meer lenen voor hypotheek?!

15-12-2017Clara de Vries

De regeringspartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie willen dat minister Kajsa Ollongren een uitzondering voor starters maakt. De partijen sturen er op aan om het mogelijk te maken dat starters in 2018 toch iets meer mogen lenen om een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) af te kunnen sluiten.

Lees verder
Kerst en Oud & Nieuw

Kerst en Oud & Nieuw

15-12-2017Clara de Vries

In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten op Eerste en Tweede Kerstdag (maandag 25 en dinsdag 26 december) en op Nieuwjaarsdag (maandag 1 januari).    Wij wensen u alvast fijne Kerstdagen en een gelukkig 2018!

Lees verder
Het waren 3 fantastische dagen op de Nieuwbouwbeurs XL!

Het waren 3 fantastische dagen op de Nieuwbouwbeurs XL!

12-11-2017Nico Nijenhuis

De Nieuwbouwbeurs XL was weer een groot succes! Met een ruime stand presenteerde Pandomo Makelaars zich ook dit jaar op dé nieuwbouwbeurs van Groningen in Martiniplaza. De projecten werden gepresenteerd in een grote locatiekaart en op beeldschermen. Het gaf een mooi overzicht van de actuele en toekomstige projecten.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.