Impact situatie Oekraïne op de woningmarkt

Impact situatie Oekraïne op de woningmarkt

7-4-2022Pandomo Makelaars

De oorlog in Oekraïne is in de eerste plaats een ramp voor de Oekraïense bevolking. Maar ook voor de Nederlandse samenleving zullen de gevolgen niet onopgemerkt blijven. En dat geldt specifiek voor onze woningmarkt en de bouw- en vastgoedsector.

Lees verder
Onze rol in een duurzame(re) wereld

Onze rol in een duurzame(re) wereld

6-4-2022Pandomo Makelaars

Al langere tijd zijn we ons bewust van onze rol in een wereld waarin steeds meer vraag is naar duurzame oplossingen. Niet alleen bij nieuwbouwprojecten, maar steeds vaker ook bij bestaande koop- en huurwoningen is het maken van duurzame en milieuvriendelijke keuzes onderwerp van gesprek. Reden voor ons om onze rol, kennis en kunde hierover kritisch onder de loep te nemen.  We beginnen dichtbij onszelf: kunnen we bijvoorbeeld ons kantoor verduurzamen, onze medewerkers helpen duurzame(re) keuze...

Lees verder
Het Cliëntenonderzoek

Het Cliëntenonderzoek

6-4-2022Pandomo Makelaars

Het is wellicht opgevallen dat wij bij aankoop en verkoop van een huis veel vragen stellen. Dit komt doordat de overheid makelaars (eerder waren het vooral banken) de rol van ‘poortwachter’ heeft gegeven. Voor u en ons heeft dit de nodige veranderingen en verantwoordelijkheden met zich meegebracht.

Lees verder
Nieuwsbrief: allemaal nieuwbouw

Nieuwsbrief: allemaal nieuwbouw

19-7-2021Pandomo Makelaars

Met de lancering van onze nieuwe site hebben we ook een mailing verzonden naar al onze relaties. Deze mailing stond geheel in het teken van nieuwbouw. Meer weten? Lees dan snel even verder.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.