Koning, Keijzer, Staten Generaal; een woning willen we allemaal

Koning, Keijzer, Staten Generaal; een woning willen we allemaal

3-10-2024Pandomo Makelaars

Wat Prinsjesdag 2024 heeft opgeleverd voor de woningmarkt? Prinsjesdag is ieder jaar een belangrijk moment voor de Nederlandse politiek en economie. Op deze dag presenteert de regering haar plannen voor het komende jaar, waaronder maatregelen die direct van invloed zijn op de woningmarkt. Ook in 2024 was dit het geval, en de woningconsument kreeg zowel goed als minder goed nieuws te verwerken.

Lees verder
Verkoopevent De Suikerzijde

Verkoopevent De Suikerzijde

5-9-2024Pandomo Makelaars

Na jaren van braakliggend terrein, hippe start-ups en gezellige events en horeca is het nu echt zover: het eerste woningaanbod, koop èn huur, zal worden gepresenteerd tijdens het verkoopevent in het weekend van 21 en 22 september.

Lees verder
Vakantie op de woningmarkt?

Vakantie op de woningmarkt?

15-8-2024Pandomo Makelaars

Veel verkopers besluiten om niet door te stromen naar hun volgende woning, omdat ze gefrustreerd afhaken in de zoektocht en afgetroefd worden door concurrerende kopers. Het gevolg van veel vraag en weinig aanbod is flink stijgende prijzen en overbieden is daardoor de norm geworden. Deze rijdende trein komt niet zomaar tot stilstand in de zomerperiode, zoveel is zeker. De vraag is echter: is de zomerperiode een goede tijd om een woning te kopen of te verkopen? Of kan je beter nu je koffers inp...

Lees verder
Slimme woningverbetering

Slimme woningverbetering

7-6-2024Pandomo Makelaars

In dit blog geven we slimme tips over het verbeteren van je woning. We vertellen je bijvoorbeeld welke mogelijkheden er zijn om je energiekosten te verlagen én de waarde van je woning te laten stijgen. Ook slim en duurzaam investeren? Lees dan even verder.

Lees verder
Woningmarkt topprioriteit

Woningmarkt topprioriteit

6-6-2024Pandomo Makelaars

De aanpak van het woningtekort blijkt een van de topprioriteiten te zijn voor het nieuwe kabinet. Het akkoord benadrukt dit met een minister die regie voert op wonen en ruimtelijke ordening. Het hoofdlijnenakkoord biedt de bouwstenen om letterlijk te bouwen aan een beter Nederland, waarin (woon)plek is voor iedereen.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.