Drie nieuwe aanwinsten!

Drie nieuwe aanwinsten!

7-3-2024Pandomo Makelaars

Sinds enkele weken lopen er maar liefst drie nieuwe collega's bij ons rond op kantoor. Zijn we super blij mee en we stellen Eugenie, Sanne en Emma dan ook graag even voor.

Lees verder
NVM Open Huizen Dag

NVM Open Huizen Dag

6-3-2024Pandomo Makelaars

De NVM Open Huizen Dag is voor iedereen die plannen heeft om een huis te willen kopen. De NVM Open Huizen Dag biedt de kans om een beeld te krijgen van de woningmarkt en om geheel vrijblijvend en zonder afspraak vooraf huizen te gaan bekijken.

Lees verder
Als je zelf gaat bouwen of verbouwen

Als je zelf gaat bouwen of verbouwen

8-2-2024Pandomo Makelaars

Tegelijk met de invoering van de omgevingswet is ook de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) in werking gegaan. Als je zelf bouw- of verbouwplannen hebt, krijg je daar sinds 1 januari 2024 mee te maken. Maar ook geldt de nieuwe Omgevingswet in het geval je een evenement wilt organiseren, of als je als ondernemer een loods naast jouw bedrijfspand wilt plaatsen. In al deze gevallen ben jij de initiatiefnemer en moet je uitzoeken of je een vergunning nodig hebt of je een melding moet doen.

Lees verder
Huizenprijzen opnieuw in de lift

Huizenprijzen opnieuw in de lift

11-1-2024Pandomo Makelaars

De verwachting is dat de huizenprijzen dit jaar de piek van de zomer van 2022 zullen gaan evenaren. Dat komt doordat kopers meer kunnen lenen, terwijl het woningaanbod beperkt blijft. Voor heel 2023 kwamen de huizenprijzen nog 2,8% lager uit dan vorig jaar. De vooruitzichten zijn echter dat deze daling in 2024 én 2025 wordt omgezet naar een prijsstijging van 4,5%.

Lees verder
Al jarenlang een mooie samenwerking

Al jarenlang een mooie samenwerking

11-1-2024Pandomo Makelaars

Als het gaat om woningpresentatie en -promotie zijn Fototijl en Pandomo Makelaars al jaren onlosmakelijk aan elkaar verbonden. In 2006 is Fotostijl opgericht door Johan Bosma. Samen zijn we destijds als pioniers in de vastgoedbranche begonnen om woningen op een zo fraai mogelijke manier te presenteren middels fotografie. Sindsdien vinden we steeds opnieuw mogelijkheden en tools om onze koophuizen van hun beste kant te laten zien, Samen met Fotostijl.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.