Verbeterd sentiment onder starters

Verbeterd sentiment onder starters

6-9-2022Pandomo Makelaars

De positie en vooruitzichten van starters op de woningmarkt zijn voor het eerst in lange tijd verbeterd. Het aantal Nederlandse starters op de woningmarkt dat een huis kan kopen, is in drie maanden tijd gestegen met maar liefst 55%.

Lees verder
Nieuwbouwinspiratie

Nieuwbouwinspiratie

7-8-2022Team Nieuwbouw

Heeft u deze vakantie bedacht dat u anders wilt wonen en heeft u daarbij ook aan een nieuwbouwhuis gedacht? Kijk dan eens naar ons aanbod! Momenteel zijn er nog woningen beschikbaar in het project Parkhoven en in september starten we met de verkoop van de woningen van Parkrand BLVD in Meerstad. Wilt u liever een appartement? Dan is Zin in Zuid misschien wel iets voor u. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Lees verder
Vaart achter woningbouwplannen

Vaart achter woningbouwplannen

7-7-2022Pandomo Makelaars

Tot 2030 moeten er niet alleen bijna een miljoen woningen bijkomen, die woningen moeten ook goed bereikbaar zijn, zo vindt het kabinet. Het rijk stelt daarom een bedrag van €1,5 miljard beschikbaar waarmee regionale overheden de nieuwe, grootschalige woonwijken beter kunnen ontsluiten. Het gaat hierbij om kleinere projecten zoals de aanleg van fietspaden, bruggen, tunnels en rotondes.

Lees verder
Groninger architectuurmaand

Groninger architectuurmaand

1-6-2022Pandomo Makelaars

Voor de Groninger Architectuurprijs 2022 wordt weer gezocht naar de beste nieuwe projecten die zijn gebouwd in de gemeente Groningen. In het uiteindelijke juryrapport wordt niet alleen aandacht geschonken aan de winnaars, maar ook wordt een visie gegeven op de totale oogst en de staat van het Groninger architectuurklimaat. En dat dragen wij met plezier een warm hart toe. Wilt u zelf een specifiek project in de schijnwerpers zetten? U kunt uw bijdrage inzenden t/m dinsdag 20 juli via mail@gron...

Lees verder
Impact situatie Oekraïne op de woningmarkt

Impact situatie Oekraïne op de woningmarkt

7-4-2022Pandomo Makelaars

De oorlog in Oekraïne is in de eerste plaats een ramp voor de Oekraïense bevolking. Maar ook voor de Nederlandse samenleving zullen de gevolgen niet onopgemerkt blijven. En dat geldt specifiek voor onze woningmarkt en de bouw- en vastgoedsector.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.