Nieuwsbrief: allemaal nieuwbouw

Nieuwsbrief: allemaal nieuwbouw

19-7-2021Pandomo Makelaars

Met de lancering van onze nieuwe site hebben we ook een mailing verzonden naar al onze relaties. Deze mailing stond geheel in het teken van nieuwbouw. Meer weten? Lees dan snel even verder.

Lees verder
Kijken, kijken, maar lukt het kopen niet?

Kijken, kijken, maar lukt het kopen niet?

10-5-2021Pandomo Makelaars

In deze nieuwsbrief staat het kopen van een huis centraal. We hebben nieuw woningaanbod om te presenteren, maar beantwoorden ook een aantal veel gestelde vragen rondom het aankopen van een huis. Kunnen wij ook u helpen de volgende stap in uw wooncarrière te maken?

Lees verder
Nieuws van het nieuwbouwfront –  mei 2018

Nieuws van het nieuwbouwfront – mei 2018

1-5-2018Nico Nijenhuis

In deze nieuwsbrief het laatste nieuws over de projecten De Oostergast in Zuidhorn, Kempkensberg en Engelse Park, De Kleine Hortus (Melisseweg), Stadlander (Reitdiep), diverse huidige én toekomstige nieuwbouwprojecten in Meeroevers en Tersluis (Meerstad), Groote Veen (Eelde) en nog veel meer.

Lees verder
Starters mogen meer lenen voor hypotheek?!

Starters mogen meer lenen voor hypotheek?!

15-12-2017Clara de Vries

De regeringspartijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie willen dat minister Kajsa Ollongren een uitzondering voor starters maakt. De partijen sturen er op aan om het mogelijk te maken dat starters in 2018 toch iets meer mogen lenen om een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) af te kunnen sluiten.

Lees verder
Kerst en Oud & Nieuw

Kerst en Oud & Nieuw

15-12-2017Clara de Vries

In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten op Eerste en Tweede Kerstdag (maandag 25 en dinsdag 26 december) en op Nieuwjaarsdag (maandag 1 januari).    Wij wensen u alvast fijne Kerstdagen en een gelukkig 2018!

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.