Schenken in 2024 

Schenken in 2024

11-1-2024Klaas Schippers

Sinds 1 januari is de zogeheten “jubelton” verdwenen. Veel mensen vragen zich af wat nu nog de mogelijkheden zijn om belastingvriendelijk vermogen over te dragen. Hieronder de actuele stand van zaken.

Lees verder
Hypotheek afsluiten op hogere leeftijd?

Hypotheek afsluiten op hogere leeftijd?

7-12-2023Klaas Schippers

Het aankopen van een huis op latere leeftijd of tijdens je pensionering vergt enige specifieke aandachtspunten, aangezien een hypotheek meestal over een periode van dertig jaar wordt afgesloten. Op latere leeftijd is het mogelijk om een huis te kopen, maar zijn er wel enkele overwegingen om in gedachten te houden.

Lees verder
De veranderingen na Prinsjesdag

De veranderingen na Prinsjesdag

5-10-2023Klaas Schippers

De Prinsjesdag - editie 2023 gaat de boeken in als Prinsjesdag ‘light’ want met een demissionair kabinet blijven ingrijpende besluiten uit. Tóch zijn er een aantal belangrijke maatregelen waar jij als (aanstaand) woningbezitter in 2024 mee te maken krijgt. In dit artikel zetten we het voor je op een rij.

Lees verder
Check je financiële mogelijkheden, nog vóór de Open Huizen Dag

Check je financiële mogelijkheden, nog vóór de Open Huizen Dag

7-9-2023Klaas Schippers

Zaterdag 30 september is de NVM Open Huizen Dag. Een hele leuke manier om ongedwongen huizen te bekijken en misschien wel jouw nieuwe huis te vinden. Als dat het geval is, dan wil je natuurlijk ook snel kunnen schakelen. Om je zoektocht zo specifiek mogelijk op je financiële mogelijkheden aan te laten sluiten is het verstandig om je goed voor te bereiden. Wij bieden je kosteloos en vrijblijvend een oriëntatiegesprek aan. In deze blog legt Klaas je uit wat je tijdens zo’n gesprek wat mag verwa...

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.