Nieuwbouw lentekriebels

Nieuwbouw lentekriebels

7-3-2024Nico Nijenhuis

De lente is begonnen en met de eerste zonnestralen krijgen we weer helemaal zin om van het buitenleven te genieten. Of dit nu in de tuin, dakterras of op het balkon is, we hebben uiteenlopend aanbod waar je heerlijk kunt genieten van 'buiten' en fantastisch kunt wonen. In of rondom onze stad Groningen. Lees je mee?

Lees verder
Start verkoop Noorderhorizon

Start verkoop Noorderhorizon

7-3-2024Pandomo Makelaars

Aan de rand van het charmante dorp Zuidhorn verrijst NoorderHorizon. In het prachtige Groningse polderlandschap ontwikkelt en bouwt Dura Vermeer de komende jaren aan deze nieuwe, groene en duurzame wijk. In NoorderHorizon vind je alle rust en ruimte om iedere dag opnieuw de wereld te ontdekken.

Lees verder
Nieuwbouwnieuws!

Nieuwbouwnieuws!

8-2-2024Nico Nijenhuis

Gaat in 2024 ook jouw woonwens in vervulling? Lees meer in dit artikel over onze nieuwbouwprojecten en laat je verrassen!

Lees verder
NoorderHorizon, de nieuwe 'generatiewijk'

NoorderHorizon, de nieuwe 'generatiewijk'

11-1-2024Pandomo Makelaars

Met de komst van NoorderHorizon groeit Zuidhorn de komende jaren met circa 300 woningen. De eerste 23 woningen zullen binnenkort in verkoop gaan. Om die reden gingen we in gesprek met Theun ter Velde van Dura Vermeer. Theun is sinds 2 jaar betrokken bij de ontwikkeling van de woningen en de ruimtelijke omgeving van NoorderHorizon.

Lees verder
Nieuw jaar, nieuwbouwhuis?

Nieuw jaar, nieuwbouwhuis?

11-1-2024Pandomo Makelaars

Het nieuwe jaar is bij team nieuwbouw opvallend voortvarend van start gegaan waarbij we vele nieuwbouw adviesgesprekken hebben gevoerd en woningen zijn verkocht. Wellicht ook logisch: kopers van een energiezuinige woning kunnen tenslotte sinds 1 januari flink meer geld lenen. Nieuwbouwhuizen zijn en blijven mede daardoor onverminderd populair.

Lees verder

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen de nieuwbouw, koop- en huurwoningenwereld? Op deze pagina verzamelen wij al het woonnieuws dat wij belangrijk vinden om met u te delen.

Wilt u vooral van één specifieke categorie nieuws bekijken? Selecteer deze categorie dan om alle berichten over dit onderwerp te lezen.