Zonder afspraak koopwoningen van binnen bekijken? Dat kan tijdens de Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 15.00 uur bij een aantal woningen die wij te koop aanbieden.

Zaterdag 1 oktober: NVM Open Huizen Dag

De komende weken zal duidelijk worden welke koophuizen mee gaan doen. De deelnemende huizen presenteren we uiteraard op onze website.

Onderstaande tips kunt u gebruiken voor een optimalie voorbereiding voor de NVM Open Huizen Dag. U kunt ook veel handige informatie vinden op de website van de NVM.

Vooraf doen
1. Stel een wensenlijst op, zoals het aantal gewenste slaapkamers, de afstand tussen uw woon en werkverkeer en voorzieningen in de buurt als winkels en scholen.

2. Laat u informeren over uw financiële mogelijkheden: weet wat u kunt lenen (Vraag Klaas of Miriam vooraf om een informatief en vrijblijvend hypotheekadviesgesprek)

3. Bekijk indien mogelijk in de week voor de NVM Open Huizen Dag de omgeving van de woningen van uw keuze. Hoe ziet de buurt er bijvoorbeeld in de avonduren uit?

4. Voordat u een (aantal) woning(en) gaat bekijken tijdens de NVM Open Huizen Dag, is het slim een handige route uit te stippelen. Houd daarbij rekening met de verkeersdrukte en afsluitingen in verband met wegwerkzaamheden.

Een overzicht van alle Open Huizen van Pandomo Makelaars kunt u uiteraard ook vinden via Funda. Heeft u nog vragen? Whatsappen of bellen kan altijd via: 050-8533733.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden