Sinds kort is onze afdeling nieuwbouw uitgebreid met een nieuwe collega: Marlies Wierenga.  Nu, fris na de zomervakantie, stellen we Marlies graag aan iedereen voor.

Nieuw bij het nieuwbouwteam

Marlies typeert zichzelf als een Groningse in hart en nieren: nuchter en daadkrachtig. Marlies is als secretaresse de makelaardij ingerold. “Bij een van de oudste makelaarskantoren van Groningen leerde ik 18 jaar geleden heel veel binnen de makelaardij. De vastgoedbranche bleek goed bij me te passen en ik ben sindsdien in de makelaardij werkzaam gebleven. In 2007 heb ik de stap van bestaande bouw naar nieuwbouw gemaakt.”

Team nieuwbouw is met de komst van Marlies aangevuld met een ervaren kracht die flexibel inzetbaar en stressbestendig is. En dat zijn heel fijne eigenschappen in de altijd hectische en snelle wereld van de makelaardij. Marlies: “Ik vind het heel fijn om bij een team te horen waar we allemaal hard werken en echt hart voor de zaak hebben. Maar daarnaast is er ook zeker tijd voor gezelligheid of een grap en een grol. Die combinatie maakt dat ik het hier prima naar mijn zin heb.”  

Mijn werk bij Pandomo Makelaars

“Voor klanten doe ik er alles aan om de beste match te maken in de volgende stap van hun wooncarrière. Hiervoor is het belangrijk dat je goed kunt luisteren naar de wensen van de klant. Verder houd ik me bezig met alles wat gaat over nieuwbouw. En daar komt qua administratie en communicatie heel wat bij kijken. De organisatie van beurzen, open huizen en start verkoopmomenten zijn daarbij voor mij de krenten in de pap. Ik vind het leuk om mensen zo goed mogelijk te adviseren en begeleiden tijdens dit soort evenementen. Het gaat tenslotte om belangrijke beslissingen bij het kopen van een nieuwbouwhuis. Komen mensen bij mij terug nadat ze al eerder een prettig gesprek met me hebben gehad? Dat is voor mij de kers op de taart!

De saamhorigheid en collegialiteit van het team binnen Pandomo is heel prettig. Ik ben ervan overtuigd dat dat ook een positieve invloed heeft op het werk dat we met elkaar leveren. We werken allemaal samen aan hetzelfde doel en met dezelfde passie! Het kan niet anders dan dat dat ook merkbaar is voor onze klanten.”

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden