De Linie is een relatief nieuwe wijk, met veel aandacht voor architectuur en vormgeving. De wijk ligt in het Europapark met onder andere de Mediacentrale, een kantorenpark, een bioscoop en het voetbalstadion van FC Groningen. Een onderdeel van de Linie is De Frontier.

De Frontier is het grootste woongebouw ooit gebouwd in Groningen. Dit woongebouw bestaat uit 212 woningen, variërend van appartementen en penthouses, stadswoningen van drie tot vier lagen hoog en maisonnettes. Het binnenterrein is een gezamenlijke en semi-openbare tuin, met een parkeergarage er onder. De Frontier wordt, mede door de formaat, ook wel de ruggengraat van Europapark genoemd.

‘Het is een modern, licht en strak gebouw met speelse elementen. Zo verspringt de gevel willekeurig in hoogte en diepte en wordt het ouderwetse Groningse hofje in een nieuwe en grotere jas gestoken. Heel mooi en passend in deze omgeving’, aldus makelaar Reimon de Wit.

Reimon vervolgt: ‘De Frontier herbergt verschillende typen woningen. Op dit moment hebben wij bijvoorbeeld een maisonnette (Verlengde Lodewijkstraat 30) te koop staan. Dit is een schitterende, ruime maisonnette met een woonoppervlakte van maar liefst 167 m² met inpandige berging, groot zonneterras en eigen parkeerplaats.’

Daarnaast is De Frontier volgens Reimon gelegen op een ideale locatie: “Je rijdt hier zo de ring op en er is een directe aansluiting met de naastgelegen Oosterpoortbuurt. Ook het station ligt op slechts vijf minuten lopen en het stadscentrum bereik je in tien minuten.

Benieuwd naar Verlengde Lodewijkstraat 30? Klik dan hier om de woningpresentatie te zien.

Gerelateerde berichten

    Geen resultaten gevonden