De Parkwoningen uit fase 1 zijn inmiddels uit de steigers en komen al in de buurt van oplevering. Een mooi moment om u een kijkje te laten nemen op de bouw!

Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 oktober bent u tussen 13:00 en 15:00 uur van harte welkom om samen met onze nieuwbouwmakelaars de Parkwoningen te bezichtigen.

Inmiddels is de verkoop van de tweede fase Parkwoningen gestart en er zijn nog een aantal kavels beschikbaar. Vindt u het ook zo lastig om een voorstelling te maken van de te bouwen woningen? Dit is uw kans om de verassende indeling en het mooie uitzicht vanuit de woonkamer op de eerste verdieping te ervaren. De begane grond is naar eigen wens in te richten als leefkeuken of werkplek, met rechtstreekse toegang tot het terras. De woning heeft standaard drie slaapkamers op de tweede verdieping en biedt mogelijkheid om op de derde verdieping nog extra slaap- en/of hobbykamers te creëren.

In de Berlage-Hof kunt u rustig en besloten wonen maar toch ook dichtbij de stad. Het is een jonge buurt in de groene zone van de Professorenbuurt in de Korrewegwijk. Wilt u nu al meer weten over de Parkwoningen? Kijk dan snel welke woningen nog beschikbaar zijn, vraag de brochure aan of plan een informatiegesprek met de nieuwbouwmakelaar.
 
Houd de website in de gaten voor het gehele programma op zaterdag 1 oktober.

Nieuwbouwmakelaar van het jaar

We zijn genomineerd voor Nieuwbouwmakelaar van het jaar! Na de nominatie door projectontwikkelaars komt het aan op klantenstemmen, helpt u mee? Stem hier!