Er is momenteel sprake van een marktsituatie met weinig aanbod en veel vraag. Deze markt wordt een ‘verkopersmarkt’ genoemd, omdat verkopers van een huis in deze markt relatief meer ‘macht’ hebben dan kopers. Juist in zo’n markt kan een aankoopmakelaar het verschil voor u maken.

Daarom een aankoopmakelaar

Wanneer schakelt u een aankoopmakelaar in?

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het vinden van uw nieuwe woning? Of bent u al verliefd geworden op een huis, maar weet u niet goed hoe nu verder? Schakel een aankoopmakelaar van Pandomo Makelaars in, op het voor u passende moment.

Onze aankoopadviseur en -makelaars zijn zowel uw persoonlijk begeleiders als zakelijke onderhandelaars. Op wat voor manier wij ook toegevoegde waarde voor u gaan hebben, wij streven altijd naar hetzelfde doel: dat u straks - voor een reële prijs en met een goed gevoel - kunt genieten van uw nieuwe woonplek!

Van zoeken naar vinden!

Tussen alle woningen die te koop staan (of misschien nu nog niet in verkoop zijn) zit ook úw nieuwe huis. Maar waar? Pandomo Makelaars kent de stad Groningen door en door en kan u woningen laten zien die goed in uw plaatje passen, op misschien wel een onverwachte plek! Zeker in een tijd waarin woningen snel worden verkocht, kunnen onze aankoopmakelaars daarmee van grote betekenis zijn. Want wie snel kan schakelen heeft de beste kans op voorsprong!

Aankoopmakelaar met huiswerk

Wij zoeken actief met u mee. Heeft u uw droomhuis gevonden? Ons ‘huiswerk’ over deze woning ligt al klaar, zodat we vaak binnen één dag al een uitgebreid advies kunnen geven en u daardoor snel een beslissing kunt nemen. Voordat u het weet, heeft u uw nieuwe huis gevonden!

Onze aankoopmakelaars nemen u graag alle zorg uit handen. Hij zorgt onder meer voor:

 • Inspectie van de bouwkundige staat van het huis, erfdienstbaarheden e.d.
 • Advies of een bouwkundige keuring noodzakelijk is
 • Inzicht in de waarde van de woning
 • Het delen kennis van de huizenmarkt, (lokale) regelgeving en directe woonomgeving van uw nieuwe huis
 • Het bepalen van de beste strategie om de woning te kunnen kopen
 • Het voeren van deskundige onderhandelingen voor een zo laag mogelijke aankoopprijs
 • Tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken
 • Inschakeling van zijn netwerk: als u bijvoorbeeld een taxateur nodig heeft, hypotheekadvies wilt ontvangen of een notaris in wilt zetten die snel kan schakelen
 • Inzicht in ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen
 • Controle op de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris
 • Inspectie van uw de woning (samen met u), voordat de overdracht bij de notaris plaatsvindt.

Kortom: Een NVM-aankoopmakelaar is dé specialist als het gaat om het aankopen van een huis. Daarnaast kan hij scherp voor u onderhandelen en u - waar nodig en gewenst - tijdens het gehele aankooptraject begeleiden.

Meer weten? Marc Lanting, Reimon de Wit en Gerben Cazemier staan voor u klaar!