Nieuwbouwprojecten in Groningen zijn waanzinnig populair! Veel van de nieuwbouwprojecten zijn inmiddels uitverkocht. Gelukkig zijn er veel nieuwe projecten in voorbereiding. Tijdens het Pandomo Nieuwbouw Event op 6 mei aanstaande krijgt u een doorkijk naar de toekomst op gebied van nieuwbouwontwikkelingen. Tijdens dit Event presenteren wij een compleet overzicht van ons actuele nieuwbouw aanbod, geven wij het laatste nieuws over de projecten die binnenkort in verkoop gaan, én kunt u zich alvast oriënteren op diverse toekomstige ontwikkel-locaties. Nieuwsgierig geworden? En wilt u niets missen? Kom tussen 11:00 en 15:00 uur bij ons langs aan de Griffeweg 81 voor heel veel nieuwbouw!

Nieuws van het nieuwbouwfront –  mei  2017

IN VERKOOP

Merckt – Luxe appartementen aan de Grote Markt | In verkoop
Merckt biedt een unieke woon- en horecaplek aan de Grote Markt en biedt ruimte aan 18 appartementen met schitterende buitenruimtes en een hoog afwerkingsniveau. Het heeft allure, comfort en ongekende buitenruimtes mét uitzicht

Klik hier voor meer informatie over dit prachtige project. Maak hier een afspraak met een van onze nieuwbouwmakelaars of bel naar 050-853 3733. 

Berlage-Hof | Appartementen
Op 6 mei start de verkoop van 24 Appartementen in de Berlage-Hof. Ruime en zonnige appartementen van 80-100m² met 2 slaapkamers, eigen parkeerplaats en fietsenbergingen. Meer hierover in het interview met de ontwikkelaar van de Berlage-Hof.

Klik hier voor meer informatie over de appartementen in Berlage-Hof en een overzicht van de beschikbare woningen.

Berlage-Hof | Parkwoningen
De verkoop van de Parkwoningen verloopt voorspoedig, inmiddels is er ca. 85% verkocht en is de bouw gestart.

Ook interesse in wonen in de Berlage-Hof? Er is nog 1 Parkwoning beschikbaar.
Klik hier voor meer informatie over Berlage-Hof en een overzicht van de beschikbare woningen.

Meeroeverslaan (Meerstad) | Vlek  8              
In de wijk Meeroevers ligt dit prachtige project met 9 riante vrijstaande woningen. Fraai gelegen tussen de Meeroeverslaan en de Kwelvaart. Het plan is nagenoeg uitverkocht en de bouw van de eerste woningen is in volle gang. Klik hier voor meer informatie of meldt u aan voor de volgende fase of het Open Huis.

Wonen in Tersluis  |  Meerstad
Het project ‘Wonen in Tersluis’ is zeer divers en er zijn nog diverse  half vrijstaande woningen beschikbaar. Laat ons weten wat uw woonwensen zijn om te kijken of wij uw (droomwoning) kunnen realiseren in Tersluis.

Klik hier voor meer informatie of een overzicht van de beschikbare woningen. Maak hier een afspraak met een van onze nieuwbouwmakelaars of bel naar 050-853 3733.

Kijk onze website voor het overige nieuwbouwaanbod.

BINNENKORT IN VERKOOP

Het Nieuwbouw Even van aankomende zaterdag is dé ideale gelegenheid om je te laten over de nieuwste ontwikkelingen en de projecten die binnenkort van start gaan. Zo mist u niets. 

Kempkensberg | Helpman
Luxe appartementen gelegen tussen het Sterrenbos, Helperzoom en Bachkade, variërend in oppervlakte met 2 of 3 slaapkamers en royale buitenruimtes

Tersluis – vlek 7 I Meerstad
Meerstad zal de komende tijd worden uitgebreid met de nieuwe woonwijk Tersluis. Op vlek 7 zijn diverse woningen in ontwikkeling: rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen op royale kavels in een groene woonwijk.

‘Meer’ in Meerstad I  Meeroevers vlek 11A
Zeer gevarieerd plan met ca. 47 woningen, bestaande uit rij-, hoek- en half vrijstaande woningen gelegen tussen de Kwelvaart en het Woldmeer.
Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Stadswerf- Kadewoningen (fase 3)
Na alle woningen in de Stadswerf-kade fase 1, zijn nu ook alle woningen van fase 2 uitverkocht en de derde fase is in voorbereiding. Doordat de omvang en de planning van fase 3 afhankelijk zijn van de toekomstige plannen van de gemeente voor het Oosterhamriktracé kan het project nog niet in verkoop.

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Engelse Park | Helpman
Deze toekomstige ontwikkeling van het project Engelse Park ligt op één van de mooiste plekken in Groningen-Zuid; op de voormalige Rijkskantorenlocatie tussen de Bachkade, Engelse Kamp, Haydnlaan en Kempkensberg. Het plan bestaat uit ca. 90 royale grondgebonden woningen, variërend in oppervlakte en bouwlagen. Herenhuizen met een stedelijk karakter, vlakbij het centrum en de ring gelegen in een groene woonomgeving van het Sterrenbos en het toekomstige Zuiderplantsoen. Een fantastische plek om te wonen aan de zuidkant van de stad. Zodra er meer informatie over dit project bekend is, krijgt u een uitnodiging van ons voor een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars.

Volg hier dit project op onze website en wij houden u op de hoogte.

Op onze website vindt u nog veel meer toekomstige nieuwbouwprojecten die u kunt volgen.
Wilt u een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.