De nieuwbouwwereld in en rond Groningen is volop in beweging! We zijn inmiddels uitverkocht met o.a. de projecten Ebbingekwartier (blok 6), Meeroeverslaan en Oeverpad, Bandoengstraat, Go East en Vederkruid. De bouw van deze projecten is al gestart of zal binnenkort starten. Er zijn nog een aantal projecten in verkoop en daarnaast zijn we druk bezig met de voorbereiding van een groot aantal projecten die binnenkort in verkoop zullen komen. Ook organiseren we op 6 mei aanstaande ons jaarlijkse Nieuwbouw Event!

Nieuws van het nieuwbouwfront – april 2017

IN VERKOOP

Merckt – Luxe appartementen aan de Grote Markt | In verkoop
Merckt biedt een unieke woon- en horecaplek aan de Grote Markt; de huiskamer van Groningen.
Merckt draagt bij aan de diversiteit van Groningen en biedt ruimte aan 18 appartementen met schitterende buitenruimtes en een hoog afwerkingsniveau. Het heeft allure, comfort en ongekende buitenruimtes mét uitzicht 

De verkoop geschiedt middels inschrijving, deze sluit op donderdag 13 april om 17:00 uur. De volledige verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier zijn te downloaden op onze website. Van maandag 3 april tot donderdag 13 april kunt u desgewenst een afspraak inplannen voor een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars voor vragen naar aanleiding van de verkoopdocumentatie of aanvullende informatie.

Klik hier voor meer informatie over dit prachtige project. Maak hier een afspraak met een van onze nieuwbouwmakelaars of bel naar 050-853 3733.

Berlage-Hof | In verkoop
De verkoop van de Parkwoningen verloopt voorspoedig, inmiddels is er ca. 85% verkocht. Afgelopen  maand hebben we, samen met de toekomstige bewoners,  de start van de bouw afgekondigd en hebben we gevierd dat de 100e verkochte woning in het totale project Berlage-Hof verkocht is.

Ook interesse in wonen in de Berlage-Hof? Er zijn nog 2 Parkwoningen beschikbaar én binnenkort gaan de appartementen in de verkoop.

Klik hier voor meer informatie over Berlage-Hof en een overzicht van de beschikbare woningen.

Meeroeverslaan (Meerstad) - Vlek  8 | In verkoop
In de wijk Meeroevers ligt dit prachtige project met 9 riante vrijstaande woningen. Fraai gelegen tussen de Meeroeverslaan en de Kwelvaart. De woningen combineren alle elementen die Meerstad zo populair maakt: water, groen en ruimte.

Er zijn al diverse woningen verkocht en onder optie. De bouw van de eerste woningen is inmiddels gestart en de overige woningen volgen binnenkort. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden door te nemen. Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op met een van onze nieuwbouwmakelaars.  Binnenkort gaat de volgende fase van start.

Wonen in Tersluis - Meerstad | In verkoop
Het nieuwbouwproject ‘Wonen in Tersluis’ is gelegen in de nieuwe en tweede wijk van Meerstad: Tersluis. Net als Meeroevers, biedt Tersluis u vele unieke mogelijkheden om te wonen, te leven en te recreëren. Het project ‘Wonen in Tersluis’ is zeer divers en bestaat uit 5 rij- en hoekwoningen, 12 half vrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning.

Van de eerste woningen is de omgevingsvergunning verleend en is er gestart met de bouw. Daarmee heeft ‘Wonen in Tersluis’ de primeur in de jongste wijk van Meerstad. Er zijn nog een aantal halfvrijstaande woningen beschikbaar.
Laat ons weten wat uw woonwensen zijn om te kijken of wij uw (droomwoning) kunnen realiseren in Tersluis.

Klik hier voor meer informatie of een overzicht van de beschikbare woningen. Maak hier een afspraak met een van onze nieuwbouwmakelaars of bel naar 050-853 3733.

Kijk onze website voor het overige nieuwbouwaanbod.


BINNENKORT IN VERKOOP

Berlage-Hof  Appartementen | Binnenkort in verkoop
Als kroon op de Berlage-Hof wordt er gewerkt aan een ontwerp van 24 appartementen met balkon en uitzicht op de groenstrook.

U woont er stedelijk, maar toch besloten en rustig aan het rand van het Hamburgerplantsoen. Het worden ruime appartementen met 2 slaapkamers en een royaal en zonnig balkon op slechts een paar minuten van het centrum.

Volg hier dit project en we sturen u de uitnodiging voor de start verkoop!

Kempkensberg | Binnenkort in verkoop
Wij zijn momenteel druk in voorbereiding met het project Kempkensberg. Tussen het Sterrenbos, Helperzoom en Bachkade worden luxe appartementen ontwikkeld. Dit zijn appartementen variëren in oppervlakte en worden uitgevoerd met 2 of 3 slaapkamers en royale buitenruimtes. Op de bovenste verdieping komen ca. vier prachtige en royale penthouses.

Volg hier dit project om als eerste de voorlopige plattegronden te ontvangen en op de hoogte te blijven!

Tersluis – vlek 7 (Meerstad) | Binnenkort in verkoop
Meerstad zal de komende tijd worden uitgebreid met de nieuwe woonwijk Tersluis.

Op vlek 7 zijn diverse woningen in ontwikkeling, rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen op royale kavel in een groene woonwijk.

Schrijf u in als geïnteresseerde en/of volg dit plan en we houden u op de hoogte.

‘Meer’ in Meerstad – (Meeroevers vlek 11A) | Binnenkort in verkoop
Vlek 11A in Meeroevers is gelegen tussen de Kwelvaart en het Woldmeer. Wij verwachten voor de zomer te kunnen starten met de verkoop van dit zeer gevarieerd plan met ca. 47 woningen, bestaande uit rij-, hoek- en half vrijstaande woningen.

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Stadswerf-kadewoningen (fase 3) | Binnenkort in verkoop
Na alle woningen in de Stadswerf-kade fase 1, zijn nu ook alle woningen van fase 2 uitverkocht. De derde fase is in voorbereiding. Doordat de omvang en de planning van fase 3 afhankelijk zijn van de toekomstige plannen van de gemeente voor het Oosterhamriktracé kan het ontwerp nog niet worden afgerond en kunnen we op dit moment helaas nog niet in verkoop gaan. We verwachten in mei/juni hierover een update te kunnen geven.

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Engelse Park | Binnenkort in verkoop
Deze toekomstige ontwikkeling van het project Engelse Park ligt op één van de mooiste plekken in Groningen-Zuid; op de voormalige Rijkskantorenlocatie tussen de Bachkade, Engelse Kamp, Haydnlaan en Kempkensberg. Het plan bestaat uit ca. 95 royale grondgebonden woningen, variërend in oppervlakte en bouwlagen. Herenhuizen met een stedelijk karakter, vlakbij het centrum en de ring gelegen in een groene woonomgeving van het Sterrenbos en het toekomstige Zuiderplantsoen. Een fantastische plek om te wonen aan de zuidkant van de stad. Zodra er meer informatie over dit project bekend is, krijgt u een uitnodiging van ons voor een gesprek met één van onze nieuwbouwmakelaars.

Volg hier dit project op onze website en wij houden u op de hoogte. 

Op onze website vindt u nog veel meer toekomstige nieuwbouwprojecten die u kunt volgen.

Wilt u een gesprek met een van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.

SAVE THE DATE: Pandomo Nieuwbouw Event  op 6 mei 2017 van 11.00 tot 15.00 uur!
Nieuwbouwprojecten in Groningen zijn waanzinnig populair! Gelukkig zijn er nog veel toekomstige ontwikkellocaties waar nieuwbouwplannen voor worden gesmeed. Tijdens het jaarlijkse Pandomo Nieuwbouw Event op 6 mei aanstaande krijgt u een doorkijk naar de toekomst op gebied van nieuwbouwontwikkelingen. Zo kunt u zich oriënteren op wat er in de (nabije) toekomst gebouwd gaat worden. Daarnaast presenteren we uiteraard een compleet overzicht van het actuele nieuwbouwaanbod. Binnenkort volgt meer informatie op onze website. Ook ontvangt u uiteraard nog een officiële uitnodiging.