De nieuwbouwwereld in en rond Groningen is volop in beweging! In de verschillende projecten is het aanbod zeer divers: stadswoningen met tuin, appartementen op toplocaties, en gecombineerde woon/werkwoningen. Lees hier meer over de verschillende nieuwbouwprojecten en toekomstige ontwikkelingen bij Pandomo Makelaars.

De stand van zaken van alle nieuwbouwprojecten - December

Actuele nieuwbouwprojecten

Ebbingekwartier (Blok 6) | IN VERKOOP / BINNENKORT IN VERKOOP |  
Alle woningen in het project Ebbingekwartier staan al geruime tijd onder optie. Het project heeft de afgelopen maanden vertraging opgelopen  door problematiek rondom het aardbevingsbestendig bouwen en de financiële bijdrage van de NAM. Echter zijn vanaf volgende week de definitieve v.o.n. prijzen bekend. Hierdoor kunnen de opties worden verzilverd en de aktes worden getekend. In het voorjaar kan er dan gestart worden met de bouw.

Voor de bouwnummers die weer (eventueel) vrijkomen kunt u zich hier aanmelden. U ontvangt dan spoedig een uitnodiging voor de tweede verkoop ronde.

Hanckemahof, Zuidhorn | NIEUW IN VERKOOP
Aan de Hanckemalaan en Poortkampen worden hoekwoningen en tussenwoningen gebouwd. Deze woningen hebben standaard drie slaapkamers. Heeft u meer ruimte nodig? Op de tweede verdieping kan een vierde slaapkamer of hobbyruimte gecreëerd worden. Een ruim huis in een groene omgeving én op loopafstand van het gezellige centrum van Zuidhorn!

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Meeroeverslaan (Meerstad) - Vlek  8 | NIEUW IN VERKOOP
In de wijk Meeroevers ligt dit prachtige project met 9 riante vrijstaande woningen. Fraai gelegen tussen de Meeroeverslaan en de Kwelvaart. De woningen combineren alle elementen die Meerstad zo populair maakt: water, groen en ruimte.

Wees er snel bij! Er zijn al diverse woningen verkocht en onder optie. De bouw van de eerste woningen start begin 2017! Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden door te nemen. Klik hier voor meer informatie of neem direct contact op met een van onze nieuwbouwmakelaars.

Meeroeverslaan en Oeverpad (Meerstad) - Vlek  5 en 11-B | IN VERKOOP
Op de vlekken 5 en 11B in Meeroevers komen 22 zeer fraaie en ruime woningen: rij- en hoekwoningen en twee-onder-één-kap woningen.

De start verkoop was een overweldigend succes en er is inmiddels al meer dan 70% mondeling verkocht!

Klik hier voor meer informatie en vraag naar de mogelijkheden.

Berlage-Hof | IN VERKOOP
De verkoop van de Parkwoningen verloopt voorspoedig, inmiddels is er ca. 50% verkocht en daarmee verwachten we dat er begin 2017 gestart kan worden met de bouw.

Naast de Parkwoningen is er nog één Terraswoning beschikbaar. Een ruim en traditioneel woningtype met een woonkamer met open keuken op de begane grond, 4 slaapkamers en een badkamer op de verdiepingen. Met een buitenruimte bij de keuken en een terras aan de groenstrook is het heerlijk vertoeven. De bouw van de Terraswoningen is reeds gestart. Wees er snel bij!

Klik hier voor meer informatie over Berlage-Hof en een overzicht van de beschikbare woningen.

Bandoengstraat | START BOUW
Alle woningen in Bandoengstraat zijn nu verkocht en half december gaat ook de bouw officieel van start.
Kijk onze website voor het overige nieuwbouwaanbod.

Wonen in Tersluis - Meerstad | PRIMEUR
Het nieuwbouwproject ‘Wonen in Tersluis’ is gelegen in de nieuwe en tweede wijk van Meerstad: Tersluis. Net als Meeroevers, biedt Tersluis u vele unieke mogelijkheden om te wonen, te leven en te recreëren. Het project ‘Wonen in Tersluis’ is zeer divers en bestaat uit 5 rij- en hoekwoningen, 12 half vrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning.

Van de eerste vijf rijwoningen is de omgevingsvergunning aangevraagd en er wordt naar verwachting net na de jaarwisseling begonnen met de bouw. Daarmee heeft ‘Wonen in Tersluis’ de primeur in de jongste wijk van Meerstad. Er zijn nog een aantal halfvrijstaande woningen beschikbaar.

Laat ons weten wat uw woonwensen zijn zodat wij samen kunnen kijken of wij uw (droom)woning kunnen realiseren in Tersluis!

Klik hier voor meer informatie of een overzicht van de beschikbare woningen. Maak hier een afspraak met een van onze nieuwbouwmakelaars of bel naar 050-853 3733.


Toekomstige nieuwbouwprojecten

Merckt – Luxe appartementen aan de Grote Markt | BINNENKORT IN VERKOOP
Er is massaal gestemd bij de publieksenquête voor het hoekpand aan de Grote Markt en met bijna 75% van de stemmen is Merckt hét winnende ontwerp voor de nieuwe invulling voor de hoek met de Oosterstraat, Poelestraat en Grote Markt. Met ‘Merckt’ krijgt Groningen er een nieuwe hotspot en bijzondere woonlocatie bij.

Bent u geïnteresseerd om op deze unieke locatie te wonen? Volg hier dit project op onze website en wij houden u op de hoogte. 

Engelse Park | BINNENKORT IN VERKOOP
Deze toekomstige ontwikkeling van het project Engelse Park ligt op één van de mooiste plekken in Groningen-Zuid; op de voormalige Rijkskantorenlocatie tussen de Bachkade, Engelse Kamp, Haydnlaan en Kempkensberg.  Het plan bestaat uit ca. 95 royale grondgebonden woningen, variërend van ca. 135m² tot 185m². Herenhuizen met een stedelijk karakter, vlakbij het centrum en de ring gelegen in een groene woonomgeving van het Sterrenbos en het toekomstige Zuiderplantsoen. Een fantastische plek om te wonen aan de zuidkant van de stad.        

Voor de ontwikkeling van Engelse Park vinden wij uw mening en uw woonwensen onmisbaar en daarom gaan wij graag met u in gesprek!

Volg hier dit project op onze website en wij houden u op de hoogte.

Kempkensberg | BINNENKORT IN VERKOOP
Wij zijn momenteel druk in voorbereiding met het project Kempkensberg. Tussen het Sterrenbos, Helperzoom en Bachkade worden luxe appartementen ontwikkeld. Dit zijn appartementen variëren in oppervlakte en worden uitgevoerd met 2 of 3 slaapkamers en royale buitenruimtes.

Volg hier dit project om als eerste de voorlopige plattegronden te ontvangen en op de hoogte te blijven!

‘Meer’ in Meerstad – (Meeroevers vlek 11A) | BINNENKORT IN VERKOOP
Vlek 11A in Meeroevers is gelegen tussen de Kwelvaart en het Woldmeer. Wij verwachten begin volgend jaar te kunnen starten met de verkoop van dit zeer gevarieerd plan met ca. 47 woningen, bestaande uit rij-, hoek- en half vrijstaande woningen.

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Stadswerf-kadewoningen (fase 3) | BINNENKORT IN VERKOOP |
Na alle woningen in de Stadswerfkade fase 1, zijn nu ook nagenoeg alle woningen van fase 2 uitverkocht.
Begin volgend jaar start de verkoop van de derde fase.

Klik hier voor meer informatie en volg dit project om op de hoogte te blijven.

Berlage-Hof  Appartementen | BINNENKORT IN VERKOOP 
Als kroon op de Berlage-Hof wordt er gewerkt aan een ontwerp van 22 appartementen met balkon en uitzicht op de groenstrook.

Je woont er stedelijk, maar toch besloten en rustig aan het rand van het Hamburgerplantsoen. Het worden ruime appartementen met 2 slaapkamers en een royaal en zonnig balkon op slechts een paar minuten van het centrum.

Volg hier dit project en we houden u op de hoogte!

Op onze website vindt u nog veel meer toekomstige nieuwbouwprojecten die u kunt volgen.

Wilt u een gesprek met een van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op of bel ons via telefoonnummer 050-8533733.