Er staan weer allerlei nieuwbouw acties en nieuwe projecten op de agenda. In de verschillende projecten is het aanbod zeer divers: stadswoningen met tuin, appartementen met uitzicht over het water, en gecombineerde woon/werkwoningen. Wij geven u graag een overzicht van onze actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten.

De stand van zaken van alle nieuwbouwprojecten 2016

Actuele nieuwbouwprojecten

Meeroevers (Meerstad) - Vlek  5 en 11-B
Zaterdag 22 oktober start de verkoop van nieuwbouwproject Vlek 5 en 11-B in Meeroevers. Vlek 5 biedt 9 rij- en hoekwoningen en 6 twee-onder-één-kap woningen. Alle woningen in Vlek 5 zijn gelegen aan een groenstrook, hebben aan de voorzijde  een veranda en beschikken over een diepe tuin. Vlek 11-B is gelegen tussen de Kwelvaart en het Woldmeer. Dit is een gevarieerd plan met rij - en hoekwoningen deels aan en uitkijkend over het Woldmeer.

Klik hier voor meer informatie over dit nieuwbouwproject of schrijf u in om een uitnodiging voor de start verkoop te ontvangen.

Stadswerf-kade (fase 2)
In september is de verkoop van 16 robuuste kadewoningen in de tweede fase van Stadswerf-kade gestart. Er waren ontzettend veel inschrijvingen en alle woningen zijn al onder optie. Voor deze woningen kunt u zich nog op de reservelijst laten plaatsen.

Klik hier voor meer informatie over dit project of een plaats op de reservelijst.

Vederkruid (Vlek 19C)
Het nieuwbouwproject ‘Vederkruid (Vlek 19C)’ in Meerstad bestaat uit 16 halfvrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning. Een heerlijke wijk voor gezinnen en stellen die waarde hechten aan ruimte.  In dit project is alleen nog de vrijstaande woning beschikbaar.

Klik hier voor meer informatie over dit project.

Wonen in Tersluis - Meerstad
Het nieuwbouwproject ‘Wonen in Tersluis’ is gelegen in de  nieuwe en tweede wijk van Meerstad: Tersluis. Net als Meeroevers, biedt Tersluis u vele unieke mogelijkheden om te wonen, te leven en te recreëren. Het project ‘Wonen in Tersluis’ is zeer divers en bestaat uit 5 rij- en hoekwoningen, 12 half vrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning. De woningen worden volgens het Leef! Wel principe gebouwd. Zo stelt u als koper zelf uw ideale droomhuis samen met individuele uitbouw- en indelingskeuzes, in diverse leefstijlen en sferen.

Er zijn nog een aantal halfvrijstaande woningen beschikbaar en ook de vrijstaande woning is nog vrij. De rij- en hoekwoningen zijn inmiddels onder optie en/of verkocht.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare woningen.

De Vlint
Nagenoeg alle woningen van De Vlint zijn nu verkocht en de voorbereidingen voor start bouw zijn gestart. Ook de Hofwoningen van de 2e fase zijn zo goed als uitverkocht. Er staat nog 1 Hofwoning (2 laags) onder optie. Voor deze woning kunt u zich nog op de reservelijst laten plaatsen.

Klik hier voor meer informatie over dit project of een plaats op de reservelijst.

Berlage-Hof 
Afgelopen zaterdag is er een ‘Picknick in the Park’ georganiseerd in Berlage-Hof. Tussen het happen door konden geïnteresseerden en buurtbewoners een kijkje nemen in de bijna voltooide Parkwoningen uit de eerste fase. Er zijn nog slechts 5 Parkwoningen beschikbaar, de rest is verkocht of onder optie. Wees er dus snel bij!

Naast de Parkwoningen is er nog één Terraswoning beschikbaar. Een ruim en traditioneel woningtype met een woonkamer met open keuken op de begane grond, 4 slaapkamers en een badkamer op de verdiepingen. Met een buitenruimte bij de keuken en een terras aan de groenstrook is het heerlijk vertoeven. De bouw gaat binnenkort van start.

Als kroon op de Berlage-Hof wordt er gewerkt aan een ontwerp van appartementen met balkon en uitzicht op de groenstrook. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare woningen.

Eemskwartier Stadswoningen
De Stadswoningen in het Eemskwartier beschikken over 3 woonlagen met een uitbouw van 2,40 meter op de begane grond en een tuin op het westen. Door de unieke voorzijde van de woningen met een geïntegreerd bankje en een Frans balkon ontstaat een echte stadse uitstraling.

Inmiddels zijn de Stadswoningen nagenoeg allemaal al verkocht, er zijn nog 3 woningen onder optie. Voor deze woningen kunt u zich nog op de reservelijst laten plaatsen.

Klik hier voor meer informatie over dit project of een plaats op de reservelijst.

GO EAST Next Step
In het nieuwbouwproject Go East worden 26 ruime eengezinswoningen gebouwd aan de rand van het Oosterpark. De woningen bestaan uit drie woonlagen met 5 slaapkamers. Inmiddels is al een groot deel verkocht maar er staan nog een aantal woningen onder optie. Voor deze woningen kunt u zich nog op de reservelijst laten plaatsen.

Klik hier voor meer informatie over dit project of een plaats op de reservelijst. .

Ebbingekwartier (Blok 6)
Zoals u wellicht weet heeft het project Ebbingekwartier vertraging opgelopen door problematiek rondom het aardbevingsbestendig bouwen en de financiële bijdrage van de NAM. Komende weken worden echter de definitieve v.o.n. prijzen vastgesteld en kunnen de opties worden verzilverd en de aktes worden getekend. In het voorjaar kan er dan hopelijk gestart worden met de bouw.

Klik hier voor meer informatie over dit project of een plaats op de reservelijst.

Toekomstige nieuwbouwprojecten

Meeroevers (Meerstad) – Vlek 11A
In Meerstad op vlek 11A in de wijk Meeroevers, gelegen tussen de kwelvaart en het Woldmeer, worden nog diverse huizen ontwikkelen. Het plan bevindt zich nog in een concept fase. Het plan is om er circa  46 rij - en hoekwoningen te bouwen.

Klik hier voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van dit project.

Hanckemahof, Zuidhorn
Aan de Hanckemalaan en de Poortkampen worden vier hoekwoningen en zes tussenwoningen gebouwd. Deze woningen hebben standaard drie slaapkamers. Heeft u meer ruimte nodig? Op de tweede verdieping kan een vierde slaapkamer of hobbyruimte gecreëerd worden. Een ruim huis in een groene omgeving én op loopafstand van het gezellige centrum van Zuidhorn!

Klik hier voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van dit project.

Luxe appartementen Kempkensberg
Wij zijn druk in voorbereiding met het project aan de Kempkensberg. Op een toplocatie tussen het Sterrenbos, Helperzoom en Bachkade worden luxe appartementen ontwikkeld. Appartementen met 2 of 3 slaapkamers en royale buitenruimtes.

Klik hier voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van dit project.

Wilt u een gesprek met een van onze nieuwbouwmakelaars? Neem dan contact met ons op.