Ruim wonen in een groene oase dicht bij het centrum? Dit kan in Berlage-Hof! Berlage-Hof was het afgelopen jaar een van de snelst verkopende nieuwbouwprojecten in Groningen. Er zijn al diverse bouwfasen opgeleverd en er wordt al volop gewoond. Wegens succes zijn de Parkwoningen herhaald. Dit zijn grote gezinswoningen met parkeergelegenheid op eigen terrein.

Uitgelicht: de Parkwoningen Fase 2 in Berlage-Hof

Kenmerken
Parkwoningen kenmerken zich door een verrassende indeling. De royale woonkamer bevindt zich boven het maaiveld, op de eerste verdieping. Als bewoners geniet je daardoor van een weids uitzicht over het plantsoen in combinatie met veel lichtinval. De begane grond biedt ruimte voor een leefkeuken met rechtstreekse toegang tot het terras. Ook is het mogelijk hier een comfortabele werkplek te creëren. Drie ruime slaapkamers liggen op de tweede verdieping. De derde verdieping kun je een bestemming naar eigen wens geven, bijvoorbeeld hobbykamer of extra slaapkamer. Met een woonoppervlakte variërend van 131 tot 200 vierkante meter bieden Parkwoningen lekker veel ruimte en verrassend veel indelingsmogelijkheden.

Jong en groen
Waarom Berlage-Hof een fijne plek is om te wonen? Berlage-Hof is een groene, jonge woonbuurt in de groene zone van de Professorenbuurt in de Korrewegwijk. Sfeervolle woonbuurtjes worden afgewisseld door ruim opgezette parken en plantsoenen, met veel speelvoorzieningen voor de kinderen. U woont er besloten en rustig aan de rand van het Hamburgerplantsoen

Locatie
Het bruisende stadshart van Groningen is maar een klein eindje fietsen en vanaf uw eigen parkeerplek in Berlage-Hof zit u zo op de ring rond Groningen! Op wandel- en fietsafstand bevinden zich winkels, scholen, kinderopvang, restaurantjes, het UMCG en ook Sportcentrum Kardinge.

Benieuwd geworden naar de Parkwoningen (fase 2) in Berlage-Hof? Klik hier voor de beschikbare woningen!