Ter Steege Bouw Vastgoed is een landelijke ontwikkelende bouwonderneming met bedrijven in Apeldoorn, Hardenberg, Tiel en Rijssen. Bastiaan Piksen is vastgoedontwikkelaar bij Ter Steege Bouw Vastgoed. Hij vertelt kort waar het bedrijf voor staat, maar vertelt voornamelijk over de 24 appartementen in de Berlage-Hof die binnenkort in de verkoop gaan.

Interview met Bastiaan Piksen over appartementen Berlage-Hof

Voorstelrondje
Piksen mag zich binnen Ter Steege bezig houden met al hun eigen nieuwbouwontwikkelingen. “Je kunt ons specialist noemen op het gebied van nieuwbouw, maar ook renovatie is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wij zijn met name gericht op woningbouw”, vertelt Piksen. Vooral tussen Hardenberg en Groningen is Ter Steege erg actief en zijn ze bezig met diverse nieuwbouwprojecten. “Wij gaan met name de uitdaging aan om in niet-functionerende gebieden nieuw leven te blazen. Een goed voorbeeld hiervan is het gebied van de Berlage-Hof die wij weer goed op de kaart hebben weten te zetten.”

Berlage-Hof
De Berlage-Hof is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een nieuwe woonbuurt aan de groene zone van de Professorenbuurt in de Korrewegwijk. Na het succes van de Laan-, Hof-, Terras- en Parkwoningen is het tijd voor de kroon van de Berlage-Hof: 24 ruime appartementen. “Wij zien de appartementen echt als de kers op de taart. Het is de laatste nieuwbouwontwikkeling in de Berlage-Hof en is daarmee de afronding van het gebied”, aldus Piksen.

Appartementen
Op de hoek van de Antillenstraat in Groningen, uitkijkend op het Hamburgerplantsoen, komen vierentwintig appartementen. De appartementen vormen de entree naar de Berlage-Hof. Het appartementencomplex bestaat uit vijf verdiepingen. Elke verdieping heeft vijf appartementen, behalve de bovenste verdieping. Die bestaat uit vier appartementen. Het complex heeft een trappenhuis mét lift en een galerijontsluiting aan de achterzijde. Zo zijn de appartementen allemaal te bereiken via de galerij.

Piksen vertelt: “De appartementen variëren van 80 tot 100 m² en hebben elk twee slaapkamers en een berging, zowel binnen als buiten. De bergingen die buiten staan worden voorzien van een groen dak”. Ook zijn alle appartementen voorzien van mooie buitenruimtes. “Alle appartementen worden voorzien van een royaal en zonnig balkon die uitkijken over de groenstrook. De appartementen op de begane grond krijgen een royaal terras over de volledige breedte van de woning. Eén van de appartementen op de bovenste verdieping krijgt een prachtig dakterras van ca. 38m²!”

Het appartementencomplex krijgt aansluiting bij de architectuur van de rest van de Berlage-Hof. Ook wordt er gezorgd voor voldoende parkeergelegenheid dat goed aansluit bij de rest van het gebied.

Planning
“Zaterdag 6 mei start de verkoop van de appartementen op het Nieuwbouw Event van Pandomo Makelaars. Naar verwachting kunnen wij dan het einde van dit jaar starten met de bouw”.

Geïnteresseerd in de appartementen in de Berlage-Hof? Kom dan zaterdag 6 mei tussen 11.00 en 15.00 uur langs bij ons kantoor op de Griffeweg 81. Tijdens het Nieuwbouw Event kunt u geheel vrijblijvend de verkoopbrochure en overige informatie in ontvangst nemen.