Huis verkopen Schildersbuurt Groningen

Onze ervaren NVM-verkoopmakelaars staan te popelen om u te helpen bij de verkoop van uw huis. Dankzij ons enorme netwerk bereiken we veel potentiële kopers en vinden we snel genoeg een nieuwe bewoner. Uw huis verkopen in de Schildersbuurt in Groningen was nog nooit zo makkelijk. Geef het proces uit handen en laat onze experts het werk voor u doen. Pandomo is de grootste makelaar in Groningen. Meer weten over Pandomo of over de verkoop van uw woning? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 • NVM-makelaars met veel kennis en ervaring
 • Uitstekende verkoopbegeleiding
 • Grootste makelaarskantoor in Groningen

Uw verkoopmakelaar in de Schildersbuurt, Groningen

Als verkoopmakelaar kennen we de Schildersbuurt in Groningen ontzettend goed en weten we dat het een fantastische wijk is. Gelegen vlak bij het centrum, met veel winkels in de buurt en genoeg te doen voor jong en oud. Kortom: een ideale plek om te wonen. Bent u van plan om te verhuizen in verband met werk of een gezinsuitbreiding bijvoorbeeld? Dan helpt onze verkoopmakelaar in Groningen u graag van begin tot eind. Wij regelen alles tot in de puntjes, zodat u tijd overhoudt voor leukere dingen. Tijdens het verkoopproces zorgt Pandomo Makelaars voor:

 • De taxatie van uw woning
 • Het verzorgen van bezichtigingen
 • Sterke onderhandelingen
 • Het administratieve gedeelte
 • Het in orde maken van de woningoverdracht
Neem contact op Bel mij terug

Woning verkopen Schildersbuurt Groningen

Een woning in de verkoop zetten: hoe gaat dit precies? Hier hoeft u zelf gelukkig niet al te veel over na te denken, omdat Pandomo Makelaars het grote werk voor u doet. Om toch een goed beeld te schetsen van wat u mag verwachten, vindt u hier onze werkwijze:

 1. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis met een van onze NVM-makelaars.
 2. Vervolgens geven wij u advies over de aanpak van de woningverkoop en de vraagprijs. Ook leggen we de makelaarskosten vast.
 3. Na uw akkoord denken we met u mee over de unieke kenmerken van uw woning. Deze zetten we graag voor u in de spotlights. Onze woningfotograaf komt bij u langs voor het maken van foto’s en een videopresentatie. Uw woning wordt vervolgens gepresenteerd op Funda, onze eigen goed bezochte website en social media.
 4. Als er potentiële kopers zijn, regelen we de bezichtiging.
 5. We gaan in onderhandeling met de potentiële koper(s).
 6. Tot slot regelen we alle juridisch en administratieve zaken en levert u de sleutel in.

Een taxatierapport opvragen

Bij de verkoop van uw huis heeft u altijd een taxatierapport nodig. Zo weet u exact wat uw woning waard is en of dit aansluit op de vraagprijs. Gelukkig is Pandomo van alle markten thuis en kunt u bij ons ook terecht voor de taxatie van uw woning. Uw huis laten taxeren of meer weten over taxaties? Neem contact op met onze verkoopmakelaar in Groningen en plan een vrijblijvend adviesgesprek.

De meest gestelde vragen aan verkoopmakelaars

Er heerst soms nog wat onduidelijkheid rondom de rol van verkoopmakelaars of de verkoop van een huis. Om antwoord te krijgen op uw vragen vindt u hieronder wat extra informatie. Staat uw vraag er niet bij of wil u iets anders weten? Dan zijn we er voor u om deze te beantwoorden.

Hoe kies ik de beste verkoopmakelaar?

Om erachter te komen of u met een betrouwbare verkoopmakelaar te maken heeft, is het belangrijk om reviews en beoordelingen te lezen, bijvoorbeeld op Funda en Trustpilot. Zo komt u de ervaring van andere verkopers te weten én leest u direct meer over de werkwijze. Wist u dat onze klanten ons gemiddeld met een 9,2 beoordelen? Neem gerust een kijkje bij onze referenties en klantervaringen.

Wat is de gemiddelde courtage van een verkoopmakelaar?

De verkoopmakelaar kosten verschillen tussen over het algemeen tussen de 1,25% en 1,85% van de totale verkoopprijs. De courtage betaalt u nadat de woning is verkocht.

Hoe kan ik mijn huis sneller verkopen?

Laat het volledige verkoopproces verzorgen door een verkoopmakelaar van Pandomo Makelaars.

Dankzij ons grote netwerk en jarenlange ervaring verkoopt u uw woning extra snel. Zo zorgen we onder andere voor goede foto’s, eerlijke taxatierapporten en veel kennis van zaken! Kortom: alles wat u nodig heeft voor een snelle verkoop.

Is een verkoopmakelaar verplicht?

Nee hoor, u heeft altijd de vrijheid om de verkoop van uw woning zelf in handen te nemen. Wel kost dit een heleboel tijd en veel mensen hebben deze tijd niet. Zo moet u bijvoorbeeld uw eigen netwerk inschakelen om potentiële kopers aan te trekken en natuurlijk zelf de bezichtigingen en het administratieve gedeelte regelen. Er dus komt veel kijken bij het verkopen van een huis. Houd hier rekening mee wanneer u van plan bent dit zelf te doen.  

Makelaar Groningen: meer weten?

Heeft u nog meer vragen op makelaarsgebied? Of over de Schildersbuurt in Groningen? Dankzij onze jarenlange ervaring weten we zeker dat we u kunnen helpen. Zo zijn we niet alleen een verkoopmakelaar, maar een fullservice makelaar met de volgende diensten:

Neem contact op

Bij interesse kunt u contact met ons opnemen voor het plannen van een eerste gesprek. We vertellen u graag de voordelen als u kiest voor Pandomo Makelaars en zetten samen de eerste stap. Vraag een vrijblijvend gesprek aan voor de verkoop van uw woning. We zijn telefonisch bereikbaar via 050 853 37 33 (ook via WhatsApp) en per e-mail op info@pandomo.nl.

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

*