The Warehouse

9712 EV Groningen

van € 222.000 tot € 284.000

Uw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

The Warehouse (Rode Weeshuisstraat)

De historische Rode Weeshuisstraat in Groningen zal de komende jaren een transformatie ondergaan. Op de plek waar het Vendoramapand (de voormalige Aldi) staat, komt Mercado. En waar het voormalig distributiegebouw van de V&D stond, komt straks The Warehouse. De Rode Weeshuisstraat wordt hiermee nieuw leven ingeblazen.

Dit project; The Warehouse bestaat uit 24 compacte, luxe appartementen, verdeeld over 4 bouwlagen. Er is nog volop keuze, want er zijn maar liefst 12 verschillende typen appartementen waaruit gekozen kan worden. De vorm, indeling en constructie van het huidige gebouw hebben geleid tot die ruime variatie in appartementen. Elk appartement krijgt daardoor een eigen karakter en is ontworpen met een ‘open’ plattegrond. Voor een optimaal ruimtelijk gevoel.

De begane grond en souterrain van ‘The Warehouse’ worden getransformeerd tot een open en aantrekkelijke werkruimte met veel glas aan de Rode Weeshuisstraat.

Boven de werkruimtes komen 24 compacte, luxe appartementen, verdeeld over 4 bouwlagen. Horizontale raamstroken of Franse balkons zorgen voor veel licht en beleving in de appartementen. De betonconstructie is onderdeel van een uniek loftachtig interieur. Desgewenst wordt uw appartement op hoogwaardig niveau afgewerkt inclusief vloer, keuken met inbouwapparatuur en luxe sanitair.


DUURZAAM WONEN IN DE BINNENSTAD
Met het oog op de toekomst is voor The Warehouse een all-electric installatieconcept ontwikkeld. De woningen zijn gasloos en zijn voorzien van duurzame installaties voor warmte en koude opwekking. Dat is niet alleen energiezuinig, maar ook toekomstbestendig.

WARMTEPOMP
Voor het verwarmen van de woning en het tapwater wordt een elektrische warmtepomp geïnstalleerd. De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en verwarmt daarmee het water van de centrale verwarming. De combinatie met een boilervat zorgt voor warm tapwater.

VLOERVERWARMING
Een warmtepomp werkt het beste als het verschil in temperatuur tussen de bron en het afgiftesysteem niet te groot is. Hiervoor is vloerverwarming uitermate geschikt. Dit is een comfortabele manier van verwarmen. Daarnaast voorkomt deze manier van verwarmen ongewenste stofcirculatie, wat gunstig is voor mensen die gevoelige luchtwegen hebben of allergisch zijn.

VLOERKOELING
De warmtepomp die zorgt voor verwarming en warm tapwater kan in de zomer ook worden gebruikt als koeling. Alle woningen in The Warehouse zijn standaard voorzien van deze extra koelfunctie.

ZONNEPANELEN
In het dak van elke woning worden zonnepanelen geïntegreerd. Een zuinig all-electric appartement met zonnepanelen is een ideale combinatie: de zonnepanelen zorgen ervoor dat de energierekening nog verder wordt verlaagd.

ISOLATIE EN LUCHTDICHTHEID
Het ontwerp van een zuinige en duurzame woning begint bij het minimaliseren van het energieverbruik. Alle woningen zijn voorzien van goede thermische isolatie in vloeren, gevels en daken. In het ontwerp wordt rekening gehouden met een optimale lucht- en kierdichting, zodat er zo min mogelijk ongewenste koude (of warme) lucht de woning in komt.

VENTILATIE
Om een comfortabel binnenklimaat te garanderen, moet er natuurlijk wel geventileerd worden. Daarom is gekozen voor een duurzaam ventilatiesysteem dat de frisse buitenlucht eerst opwarmt, voordat het zich verspreidt in de ruimte. Dat gebeurt vraag gestuurd, dus afhankelijk van de kwaliteit van de binnen lucht. Uiteraard is natuurlijk ventileren, door ramen te openen, ook gewoon mogelijk.

Over dit object

Overdracht
StatusUitverkocht
Prijsvan € 222.000 tot € 284.000
Aantal Kavels24
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Indeling
Woonoppervlaktevan 50 tot 63 m²

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling kavels bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Woningtypen

The warehouse

van € 222.000 tot € 284.000

12 bouwnummers


Meer informatie
Geen resultaten gevonden

Buurtinformatie:
Groningen (2270 woningen met 2770 inwoners)

Koop woningen
25%
Huur woningen
68%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons85%
Zonder kinderen12%
Met kinderen3%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33