Westerwal

9726 GM Groningen

prijs onbekend

Uw specialisten voor dit project

Nico Nijenhuis & Helene Klein

Nico Nijenhuis
& Helene Klein

NIEUW EN GROOTS WONEN NABIJ CENTRUM GRONINGEN
Ben je op zoek naar een nieuwbouwhuis in Groningen? Wil je graag thuiskomen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kun je het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor jou.

Op het voormalig Enceha-terrein in de populaire Zeeheldenbuurt werken de Groningse ontwikkelaar Mensenborgh en Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam samen aan nieuwbouwplan Westerwal. Tussen de Van Heemskerckstraat en de Admiraal de Ruyterlaan komen 171 appartementen te huur in de vrije sector en 20 grote eengezinswoningen te koop. Straks is dit een fantastische plek om te wonen: aan het Hoendiep, met het centrum van Groningen op loopafstand, de uitvalswegen dichtbij en het openbaar vervoer om de hoek!

EEN UNIEKE KANS VOOR DE GRONINGSE WONINGZOEKENDEN
Voor het ontwerp liet de architect van AAS Groningen zich inspireren door het industriële verleden van het gebied en de ligging aan het Hoendiep. Het nieuwbouwplan moet een stoer karakter krijgen en bovenal veel woongenot bieden in een groen straatbeeld. Groenstroken en brede, autoluwe woonstraten met stoepen bepalen de sfeer. Dit nieuwbouwplan wordt echt een mooi nieuw stukje Groningen. Zelden zie je zulke grote nieuwbouw koophuizen zó dicht bij het centrum. Een unieke kans!

GEVARIEERD WONINGAANBOD
Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd. In het vijflaagse appartementengebouw komen 171 twee- en driekamerappartementen met woonoppervlakten variërend van circa 49 tot 87 m². De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m².

GASLOOS BOUWEN
Nieuwbouwhuizen worden steeds duurzamer. Onlangs besloot de Tweede Kamer dat per 1 juli dit jaar de gasaansluitingsplicht voor nieuwbouw komt te vervallen. Het kabinet wil er het liefst dit jaar zelfs nog voor zorgen dat nieuwe woningen voortaan helemaal niet meer op het gasnet worden aangesloten.

EEN SLIMME INVESTERING!
De beslissing om Westerwal geheel energieneutraal te bouwen had consequenties voor het technische ontwerp van de woningen en appartementen. Dit ontwerp voegt natuurlijk wel veel waarde toe aan het huis dat je straks gaat kopen of huren. Een slimme investering voor de toekomst!

INTERESSE? BLIJF OP DE HOOGTE!
De verkoop van de woningen start vermoedelijk begin van 2020. De appartementen worden later in 2020 te huur aangeboden. Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de nieuwsbrief van Westerwal ga naar de projectsite Westerwal-Groningen.nl.

Het project is in voorbereiding, impressies zijn nog in concept en de VON prijzen zijn nog niet bekend.

Over dit object

Overdracht
StatusBinnenkort in verkoop
Prijsprijs onbekend
Aantal Kavels20
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectWoonhuis
Indeling
Woonoppervlaktevan 152 tot 182 m²

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling kavels bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Geïnteresseerd?
Plan nu gelijk een infogesprek!

  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

prijs onbekend

Buurtinformatie:
Groningen (3375 woningen met 4265 inwoners)

Koop woningen
43%
Huur woningen
56%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons81%
Zonder kinderen14%
Met kinderen5%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialisten voor dit project

Nico Nijenhuis & Helene Klein

Nico Nijenhuis
& Helene Klein