Watermarke Eelde

9761 DG Eelde

van € 349.500 tot € 404.500

Uw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Groen & waterrijk: 7 woningen in een natuurlijke omgeving
Het ruimtelijke gevoel van wonen in een luxe woning in een heerlijke waterrijke omgeving; dat is wonen aan de Groote Veen in Watermarke Eelde. De onder architectuur ontworpen woningen hebben veel weg van de vroegere boerenerven. Wonen op een boerderij, maar dan op eigentijdse en luxueuze wijze.
Wonen in Eelde geeft u de mogelijkheden om precies te leven zoals u dat wilt. Het is wonen in een dorpse sfeer met alle rust en ruimte. De grote diversiteit in de wijk zorgt voor een verrassend effect waarin de woningen perfect in de natuur passen. De schoenen uit en met de voeten in het water voor uw prachtige woning; dat klinkt toch als ultiem genieten?
Eelde is ideaal gelegen langs de A28 tussen Assen en Groningen. Met de auto rijdt u binnen mum van tijd op de hoofdweg en staat u na slechts tien minuten rijden in Assen of Groningen.


Modern comfort voor een lekker leven
De fraaie woningen bieden alle ingrediënten om lekker te leven. Ruimte, comfort en vooral: veel lichtinval! Grote ramen aan de voorzijde en een brede pui aan de achterzijde zorgen voor volop inval van daglicht. En dan zijn er nog de nodige voorzieningen die uw nieuwe thuis nog comfortabeler maken.

+ Onderscheidende woningen (zes twee-onder-één-kap en één vrijstaand)
+ Grote ramen, dus veel lichtinval
+ Onderhoudsarm en energiezuinig
+ Veel comfort door de standaard vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping
+ Garage en eigen oprit
+ Tuinen gelegen op het westen


Type 1 - stoer en detailrijk, eigentijds authentiek
Uw woning als echte blikvanger in de wijk. Het is wonen in een twee-onder-één-kapwoning zonder dat u merkt dat het een dubbele woning betreft. Een verrassend ruimtelijk gevoel waarin u geniet van uw privacy.
De stoere details geven uw woning het aanzien die het verdient. De bijzondere combinatie van een houten gevel, strak metselwerk en een hoge kap zorgen voor een verrassend en gevarieerd beeld in de wijk.

INDELING:
Ruime twee-onder-één-kap-woning met royale en lichte tuingerichte woonkamer, een open leefkeuken aan de voorzijde van de woning en aangebouwde houten garage.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers van 17,7m², 15,9m² en 7,8m² en een complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch.
Op de tweede verdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer en een berging.


Type 2 - ruimtelijk en licht, statige verschijning
De donkere gevelstenen in dit type woning zorgen voor een statig en indrukwekkend beeld in de wijk. Door de combinatie met de houten garage ontstaat er een natuurlijk effect. Het speels inpassen van de verschillende raampartijen verrast u direct.
Al bij het betreden van de woning geniet u van de grote hoeveelheid licht. U heeft ruimte voor al uw wensen, in welke ruimte u zich ook bevindt.

INDELING:
Ruime twee-onder-een-kap-woning met een open leefkeuken aan de achterzijde van de woning en aangebouwde houten garage. De royale en lichte straatgerichte woonkamer van ruim 35 m2 is voorzien van een vide. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers van 16,8m², 14,5m² en 7,8m² en een complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch.
Op de tweede verdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer en een berging.


Type 3 – Ruimtelijk en luxe, charmant aanzien
Uw vrijstaande woning in de wijk heeft een hoog en charmant aanzien. Dankzij de verrassend laag doorlopende kap biedt de woning extra veel ruimte voor al uw woonwensen. De grote en vrij indeelbare zolder draagt hier in grote mate aan bij. Door de vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping kunt u gerust op de blote voeten door uw woning stappen. En dat terwijl de woning door de zonnepanelen ook nog eens energiezuinig is.

INDELING:
Royale vrijstaande woning met een ruime straatgerichte woonkamer van ruim 35 m2 met vide en een lichte tuingerichte leefkeuken. De vrijstaande woning heeft een vrijstaande houten garage.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers van 16,8m², 14,5m² en 7,8m² en een complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch.
Op de tweede verdieping is voldoende ruimte voor een extra slaap- en/of werkkamer en een berging.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijsvan € 349.500 tot € 404.500
Aantal Kavels7
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectWoonhuis
Indeling
Woonoppervlaktevan 150 tot 166 m²
Perceeloppervlakte435 m²

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling kavels bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Woningtypen

Type 1 - stoer en detailrijk, eigentijds authentiek

van € 349.500 tot € 357.500

3 bouwnummers


Meer informatie
Geen resultaten gevonden

Type 3 – ruimtelijk en luxe, charmant aanzien

€ 404.500 v.o.n.

1 bouwnummers


Meer informatie
Geen resultaten gevonden

Type 2 - ruimtelijk & licht, statige verschijning

van € 359.500 tot € 364.500

3 bouwnummers


Meer informatie
Geen resultaten gevonden

Buurtinformatie:
Tynaarlo (2895 woningen met 6415 inwoners)

Koop woningen
65%
Huur woningen
35%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensTynaarlo
Eenpersoons33%
Zonder kinderen34%
Met kinderen33%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33