Tersluis, jouw thuishaven (Vlek 7)

9613 AH Meerstad

van € 249.000 tot € 336.000

Uw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Tersluis, jouw thuishaven | (vlek 7):

Meerstad zal de komende tijd worden uitgebreid met de nieuwe woonwijk Tersluis.
In het project Tersluis, jouw thuishaven, op vlek 7 in Tersluis komen na het succes van de eerste 26 woningen uit fase 1 nog eens 11 woningen in de 2e fase te koop.

Fase 2 bestaat uit 11 woningen, hoek-, tussen en 2-onder-1-kap woningen op mooie kavels die omringd zijn door veel groen en water. Deze woningen liggen vlakbij het Woldmeer en dicht bij het haventje van Tersluis. Alle woningen worden afgewerkt met een keuken en een badkamer, daarbij is het afwerkingsniveau hoog.

Luxe half vrijstaande woningen
In fase 2 komen 4 luxe afgewerkte half vrijstaande woningen in verkoop. Deze energiezuinige woningen hebben standaard een garage en 2 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein. De woningen worden met een complete keuken met inbouwapparatuur en sanitair van Villeroy & Boch opgeleverd. Het afwerkingsniveau is hoog.

Royale hoekwoning
In fase 2 komen 4 royale hoekwoningen in verkoop. Deze energiezuinige woningen hebben standaard een berging en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De woningen worden compleet met keuken en sanitair opgeleverd.

Ruime tussenwoning
In fase 2 komen 3 tussenwoningen in verkoop. Deze woningen worden compleet met keuken en sanitair opgeleverd. Deze tussenwoningen hebben 2 parkeerplaatsen voor 2 auto's achter de berging op eigen terrein

In Tersluis streven we naar een duidelijk dorps en groen herkenbaar karakter. Om dit te versterken zijn de voortuinen in deze wijk extra ruim en groen van opzet. Bij deze royale hoekwoningen zijn de voorgevel en zijgevel zelfs minimaal 3 meter terug gelegen van de erfgrens en voorzien van een beukenhaag.

Unieke nieuwbouw in Meerstad
Tersluis in Meerstad is een uniek nieuwbouwgebied, midden in de natuur en vlakbij de gezellige binnenstad van Groningen. Twee derde van Meerstad zal bestaan uit natuur en water, slechts een derde uit bebouwing. En daarbij is er extra aandacht voor duurzaamheid en ecologie. Hier woon je midden in de prachtige natuur - het gebied telt ruim 2.500 hectare - met het Woldmeer als kloppend hart. Bind in de winter de schaatsen onder en vaar in de zomer met je sloep het water over. Met een frisse duik tot besluit!

Wonen in de natuur
Meerstad ligt aan de rand van de stad Groningen én aan het natuurrijke landschap van Slochteren. Door deze bijzondere ligging vormt Meerstad een schakel tussen de natuurgebieden van ’t Roegwold (Midden Groningen) en de natuur rond en boven het Zuidlaardermeer in Groningen en in Drenthe. Door de nieuwe groenvoorzieningen die in het plan wordt gecreëerd, is Meerstad een prachtige aanvulling op de al bestaande natuurgebieden.

Meerwaarde: duurzaamheid
Meerstad hecht waarde aan duurzaamheid. Zowel op het gebied van energie als van ecologie. Denk daarbij aan energiezuinige en gasloze woningen en de ontwikkeling van het vele groen. Meerstad is een exclusief woongebied, een plek voor echte levensgenieters. Voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme vakantiegevoel, gewoon thuis in hun eigen huis. Elke dag weer.

Goed voorzien rondom Tersluis
In een nieuwbouwwijk als Meerstad die zich in een gestaag tempo ontwikkelt, ontvouwen de voorzieningen zich met dezelfde vaart. In het eerste nieuwbouwplan Meeroevers zijn al flink wat voorzieningen gerealiseerd en ook in Tersluis komen straks winkels en horecagelegenheden. Tot die tijd lift je nog fijn mee op de bestaande voorzieningen in de directe omgeving.

Bereikbaarheid Tersluis - Meerstad
Tersluis komt aan de noordkant van Meerstad, dé nieuwbouwwijk aan de rand van de stad Groningen, ten noorden van de A7. Meerstad verbindt de natuurgebieden van ’t Roegwold (Midden Groningen) en de natuur rond en boven het Zuidlaardermeer in Drenthe. Vanuit Tersluis is zowel de stad als de prachtige omliggende natuur goed bereikbaar.

Met de auto de stad in
Tersluis ligt ten oosten van de stad Groningen, op nog geen 8 kilometer afstand van de prachtige binnenstad. Met de auto rijd je binnen een kwartier een van de parkeergarages in Groningen binnen. Via de N46 en N7 die langs Meerstad lopen, zijn ook de snelwegen A7 en A28 vlot te bereiken. Prettig als je verderop in het land moet zijn.

Met de fiets en de bus
Vanuit Tersluis fiets je in nog geen halfuur via het park naar de binnenstad van Groningen. En ook de bus brengt je vlot naar de stad. Naast de bestaande buslijn 78 kun je gebruikmaken van een LijnBelbus. Bij de verdere ontwikkeling van Meerstad komen er meer openbaar vervoermogelijkheden. Nabij de Driebondsweg is een P+R-terrein, met een wachtruimte voor buspassagiers en fietsenstallingen.

Benieuwd naar het wonen, leven en recreëren in de nieuwste wijk van Meerstad, Tersluis?
Neem een voorproefje en bekijk de video.

Over dit object

Overdracht
StatusUitverkocht
Prijsvan € 249.000 tot € 336.000
Aantal Kavels36
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectWoonhuis
Indeling
Woonoppervlaktevan 140 tot 165 m²
Perceeloppervlakte435 m²

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling kavels bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Woningtypen

Tersluis Fase 2 - Halfvrijstaand

van € 326.000 tot € 336.000

4 bouwnummers


Meer informatie
Geen resultaten gevonden

Tersluis Fase 1 - Halfvrijstaand

van € 327.000 tot € 335.000

4 bouwnummers


Meer informatie
Geen resultaten gevonden

Tersluis Fase 2 - Royale hoekwoning

van € 272.000 tot € 293.000

4 bouwnummers


Meer informatie
Geen resultaten gevonden

Tersluis Fase 2 - Ruime tussenwoning

€ 249.000 v.o.n.

3 bouwnummers


Meer informatie
Geen resultaten gevonden

Tersluis Fase 1 - Ruime tussenwoning

van € 249.000 tot € 264.000

11 bouwnummers


Meer informatie
Geen resultaten gevonden

Tersluis Fase 1 - Royale hoekwoning

van € 269.500 tot € 312.000

10 bouwnummers


Meer informatie
Geen resultaten gevonden

Buurtinformatie:
Slochteren (195 woningen met 490 inwoners)

Koop woningen
74%
Huur woningen
25%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensSlochteren
Eenpersoons23%
Zonder kinderen33%
Met kinderen45%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33