Prelude

9722 KE Groningen

van € 629.500 tot € 725.000

Jouw specialist voor dit project

Nico Nijenhuis

Nico Nijenhuis

Nieuwbouwspecialist

Aan de Beethovenlaan in Groningen komt het project Prelude, 7 luxe stadsvilla’s met maar liefst 4 bouwlagen. Prelude is een instrumentale compositie zonder vaste vorm, meestal als introductie op een groter werk. Je woning is de prelude. De binnenkant staat niet vast terwijl je woning onderdeel is van een architectonisch compositie. De woningen bieden zeer veel indelingsmogelijkheden. Hoe wil jij hier wonen!? Wij begeleiden je bij het maken verschillende keuzes: zo wordt jouw droomwoning werkelijkheid!

De bruisende en tikje chique wijk Helpman is één van de meest geliefde wijken van de stad Groningen. De wijk staat bekend om haar sfeervolle jaren dertig woningen en authentieke straten met uitgebreide groenvoorziening. Naast sfeervolle oude panden vind je ook jongere woningen. Hierdoor kent de wijk een divers publiek. Er zijn kledingzaken, supermarkten, er is een zwembad, keuze uit diverse basisscholen, voortgezet onderwijs en kinderdagverblijven. De knusse restaurants zijn in trek bij vele buurtgenoten, maar ook bekend bij mensen van buiten de stad.

De stadsvilla’s
De villa's omvatten alle comfort die bij de huidige tijd horen. Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp en vloerverwarming. Maar wat deze villa's aan ruimte hebben is pas echt luxe, 4 indeelbare woonlagen, een tuin met berging en een parkeerplaats in de binnentuin! Waar vind je dat tegenwoordig nog in de stad? Het project omvat 6 ogenschijnlijk identieke bouwnummers en 1 special, bouwnummer 7. Hier kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten!

Prelude stadsvilla’s bouwnummers 1 t/m 6:
De woning biedt vele mogelijkheden waardoor je kunt kiezen uit traditioneel wonen of kies je voor een andere variant? De trap heeft een vaste en centrale ligging in de woning waardoor er verschillende ruimtes ontstaan die je naar eigen wens kunt indelen. Kies je voor een grote woonkeuken op de begane grond, een ruime living op de eerste verdieping? Wil je tuin- of juist straatgericht koken of wil je graag een kookeiland? Het kan in Prelude allemaal! De overige twee verdiepingen kun je indelen met maximaal maar liefst 6 slaap- en/of studeerkamers. Standaard is een royale badkamer bij de VON prijs inbegrepen. Wil je liever de luxe van 2 badkamers? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Prelude stadsvilla special bouwnummer 7:
De laatste woning van de rij is nog ruimer en heeft een speelse indeling vanwege de schuine gevel waardoor de woning een breedte heeft van ca. 8 meter! Net als in de andere bouwnummers heeft ook in de special de trap een vaste en centrale ligging in de woning. Hierdoor ontstaat er een speelse ruimte die je naar eigen wens kunt indelen. Kies je voor een grote woonkeuken op de begane grond, een ruime living op de eerste verdieping? Wil je tuin- of juist straatgericht koken of wil je graag een kookeiland? Het kan in Prelude allemaal! De overige twee verdiepingen kun je indelen met maximaal maar liefst 6 slaap- en/of studeerkamers. Standaard is een royale badkamer bij de VOIN prijs inbegrepen. Wil je liever de luxe van 2 badkamers? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Sanitair
Naast de bouwkundige en installatietechnische keuzes wil je natuurlijk ook een badkamer naar wens. Onze sanitair leverancier laat je zien welk pakket op het gebied van sanitair en tegels er in jouw nieuwe woning zit. Wil je upgraden naar jouw eigen stijl, dan laat onze leverancier je graag de mogelijkheden zien in hun showroom.

Over dit object

Overdracht
StatusUitverkocht
Prijsvan € 629.500 tot € 725.000
Aantal Kavels7
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Indeling
Woonoppervlaktevan 208 tot 260 m²
Perceeloppervlakte191 m²

Project tijdlijn

 1. Conceptfase locatie ontwikkeling
 2. Indeling kavels bekend
 3. Type woningen concept
 4. In verkoop
 5. Uitverkocht
 6. Start bouw
 7. Oplevering

Woningtypen

Prelude (hoek)

van € 665.000 tot € 725.000

2 bouwnummers


Meer informatie
 1. Prelude (Bouwnr. 1)
  € 665.000,- v.o.n. 209m2Woonhuis verkocht
 2. Prelude (Bouwnr. 7)
  € 725.000,- v.o.n. 260m2Woonhuis verkocht

Prelude (tussen)

€ 629.500 v.o.n.

5 bouwnummers


Meer informatie
 1. Prelude (Bouwnr. 2)
  € 629.500,- v.o.n. 208m2Woonhuis verkocht
 2. Prelude (Bouwnr. 3)
  € 629.500,- v.o.n. 208m2Woonhuis verkocht
 3. Prelude (Bouwnr. 4)
  € 629.500,- v.o.n. 208m2Woonhuis verkocht
 4. Prelude (Bouwnr. 5)
  € 629.500,- v.o.n. 208m2Woonhuis verkocht
 1. Prelude (Bouwnr. 6)
  € 629.500,- v.o.n. 208m2Woonhuis verkocht
Bekijk alle bouwnummers

Buurtinformatie:
Groningen (475 woningen met 885 inwoners)

Koop woningen
54%
Huur woningen
46%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons50%
Zonder kinderen31%
Met kinderen19%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit project

Nico Nijenhuis

Nico Nijenhuis

Nieuwbouwspecialist