Het Ommeland

9742 NN Groningen

van € 700,00 p.m tot € 1.295,00 p.m

Uw specialist voor dit project

Sebastian de Vos

Sebastian de Vos

Verhuurspecialist

WONEN IN HET OMMELAND

Langs de ring aan de Friesestraatweg wordt flink gebouwd! De nieuwe wijk Het Ommeland biedt ruimte aan 64 grondgebonden huurwoningen en 58 huurappartementen en studio's. De eerste fase woningen wordt in september opgeleverd.
De woonwijk draagt de naam Het Ommeland en is genoemd naar het naastgelegen bedrijvencomplex: de voormalige melkfabriek ‘De Ommelanden’.

De architect 'Onix NL' uit Groningen is verantwoordelijk voor de opzet en het uiterlijk van de wijk. Zij hebben zich duidelijk laten inspireren door het naastgelegen industrieel erfgoed 'De Ommelanden'. De wijk krijgt hiermee een robuuste en industriële uitstraling met een fraaie gevelsteen en zware, betonnen kaders. Er is bovendien veel aandacht voor een fijn leefklimaat. De besloten hofjes worden voorzien van veel groen waardoor ze aan historische 'bagijnenhofjes' doen denken en bewoners uitnodigt elkaar juist daar te treffen.

Het plan voor de woonbuurt is in allerlei opzichten bijzonder. In tegenstelling tot ontwikkelingen als bijvoorbeeld in de Reitdiepzone, laat Brivec het bij zes etages voor het appartementengebouw en bouwt ’ouderwetse rijtjeshuizen'. Brivec kiest daarbij expliciet niet voor kleine studio’s of studentenkamers.

TYPES
- Studio: 48m2, huurprijs €700.- per maand
- Appartement: tussen 50m2 en 100m2, 1 of 2 laags, huurprijzen tussen €875.- en €1075.- per maand
- Grondgebonden woning: tussen 115m2 en 140m2, huurprijzen tussen €1125.- en €1295.- per maand
(Deze bedragen zijn exclusief servicekosten)

De woningen worden kaal opgeleverd (zonder stoffering), inclusief keuken en sanitair. De appartementen en grondgebonden woningen beschikken over privé buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of tuin.
Alle appartementen en grondgebonden woningen beschikken tevens over een privé parkeerplaats. Waarschijnlijk worden er extra parkeerplaatsen te huur aangeboden.

Kortom, Het Ommeland wordt een leuke, frisse en toegankelijke nieuwe woonwijk. Stads wonen buiten de binnenstad met toch alle voorzieningen in de buurt. Zo zijn er 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen).

We verwachten per 1 juli in verhuur te gaan met fase 1. Houd onze website in de gaten voor de aankondiging of meld je aan zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijsvan € 700,00 p.m tot € 1.295,00 p.m
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Hoofdfunctieoverige
Indeling
Woonoppervlaktevan 48 tot 140 m²
Perceeloppervlakte160 m²

Vaste procedure voor verhuur

Enthousiast over de woning? Vul dan het formulier bezichtiging aanvragen volledig in. De verhuurmakelaar maakt een selectie van kandidaten die de woning mogen bezichtigen. Indien u uitgenodigd wordt voor een bezichtiging bellen wij u voor het plannen van een afspraak.

Project tijdlijn

  1. In voorbereiding
  2. Start bouw
  3. Verhuurprocedure in voorbereiding
  4. Start verhuurprocedure
  5. Toewijzing
  6. Oplevering

Geïnteresseerd?
Plan nu gelijk een infogesprek!

  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

van € 700,00 p.m tot € 1.295,00 p.m

Buurtinformatie:
Groningen (2140 woningen met 4215 inwoners)

Koop woningen
24%
Huur woningen
75%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons51%
Zonder kinderen21%
Met kinderen28%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit project

Sebastian de Vos

Sebastian de Vos

Verhuurspecialist