Helperkade

9721 BC Groningen

prijs onbekend

Uw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Heerlijk wonen in Helperkade
In de stad Groningen neemt de wijk Helpman een bijzondere plek in. Al in de 17e eeuw had het toenmalige dorp een aantrekkingskracht op welgestelde Stadjers die hier landhuizen gingen bouwen. Ook tegenwoordig is Helpman een zeer gewilde woonlocatie. En… er worden stoere nieuwe woningen en appartementen aan Helpman toegevoegd. Op een unieke plek aan het Helperdiep wordt door Slokker Vastgoed Helperkade ontwikkeld: 26 appartementen, 8 ruime drie- en vierlaagse stadsvilla’s en 9 drielaagse herenhuizen.

Appartementen met uitzicht op het water
De 26 3-kamer appartementen zijn geschikt voor starters, alleenstaanden en stellen in diverse leeftijden. Behalve een prachtig uitzicht op het water heb je hier de keuze uit diverse indelingsvarianten, zoals twee slaapkamers of één slaapkamer en daardoor een grotere woonkamer. De appartementen op de begane grond hebben een terras aan de voorzijde. De appartementen op de verdiepingen hebben een mooi balkon.

Stadsvilla’s
Blikvanger van Helperkade zijn de fraaie stadsvilla’s die uitkijken over het water van het Helperdiep. De stadsvilla’s hebben stoere en tegelijk speelse baksteen details en een verrassend ruime indeling. Zowel in de diepe 3-laagse variant als in de hoge 4-laagse variant is er ruimte voor maar liefst 5 ruime slaapkamers. De verbinding met het water wordt versterkt door de openbare boulevard voor de woningen en de vlonders boven het water van het Helperdiep.
De stadsvilla’s hebben een heerlijke achtertuin op het zuidwesten en een gaaf verhoogd terras aan de voorkant van de woningen.

Lekker buurten in je stoere herenhuis
De herenhuizen sluiten qua architectuur meer aan op de bestaande woningen in Helpman West. De herenhuizen hebben afwisselend een steile kap of een dakopbouw met een plat dak. Tuinmuurtjes aan de voorzijde van de woning nodigen uit om lekker te gaan zitten je krantje te lezen, of een praatje te maken met je buren.
Uiteraard hebben de herenhuizen ook een heerlijke achtertuin waar je in alle privacy kunt genieten.

Planning
Als alles volgens plan verloopt, volgt eind 2019 meer informatie via deze website en gaan we in het voorjaar van 2020 van start met de verkoop van de woningen in Helperkade.

Interesse?
Het project is in voorbereiding, de VON prijzen zijn nog niet bekend. Meld u aan als geïnteresseerde en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Over dit object

Overdracht
StatusBinnenkort in verkoop
Prijsprijs onbekend
Aantal Kavels43
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Indeling
Woonoppervlaktevan 50 tot 185 m²

Project tijdlijn

  1. Conceptfase locatie ontwikkeling
  2. Indeling kavels bekend
  3. Type woningen concept
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Geïnteresseerd?
Plan nu gelijk een infogesprek!

  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

prijs onbekend

Buurtinformatie:
Groningen (1775 woningen met 2780 inwoners)

Koop woningen
59%
Huur woningen
41%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons66%
Zonder kinderen20%
Met kinderen15%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit project

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33