Witrik 6

9613 DK MEERSTAD

€ 795.000 v.o.n.

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

GOED NIEUWS! In het najaar start de bouw van de eerste woningen van het project Parkhoven in de wijk Groenewei in Meerstad. Binnen dit project worden aan de Witrik twee prachtige halfvrijstaande woningen gebouwd, het type Piemontese. Met een woning in Parkhoven geniet je van de voordelen van ‘buiten’ wonen, gecombineerd met de voorzieningen van de grote stad. De woningen hebben een heerlijke tuin en zijn prachtig gelegen aan het groene hof midden in de Groenewei, zodat je optimaal kunt genieten van de groene oase om je heen. Dit wordt de ideale plek om te ontmoeten en te relaxen, terwijl de kinderen zich uitleven in het groene hof. Groenewei is gelegen tussen de woonbuurten Meeroevers en Tersluis, pal naast Park Meerstad.

TYPE PIEMONTESE (WITRIK 6 en 8, bouwnummer 31 en 32)
De halfvrijstaande woningen van het project Parkhoven zijn ontworpen in drie varianten waaronder een 'special', het type Piemontese. De twee woningen van dit type hebben een zeer fraai gevelontwerp met veel glas, een vide en een afwijkend materiaalpalet. De woningen staan op ruime kavels en hebben een vrijstaande houten garage. Parkeren kan natuurlijk op je eigen terrein. Op de begane grond van de woning bevindt zich een zijentree, hal, toilet, zeer ruime woonkamer/keuken (de keuken is niet inclusief) en warmtepomp. Vanuit de woonkamer/keuken is de eerste verdieping via een open trap bereikbaar. Op de eerste verdieping bevindt zich een woonkamer die door de royale vide in verbinding staat met de woonkamer/keuken beneden. Door deze vide en de grote raampartijen is de ruimte zeer open en licht. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar vanwaar je een prachtig uitzicht hebt op het groene hof. Op de eerste verdieping is daarnaast een toilet, slaapkamer en technische ruimte met aansluiting voor wasmachine en droger te vinden. Op de tweede verdieping bevinden zich de badkamer met bad, douche, toilet en wastafel, twee ruime slaapkamers en een hobbykamer. Via een vlizotrap op de overloop is een vliering te bereiken.

DUURZAAM WONEN
De nieuwbouwwoningen van Parkhoven bieden volop ruimte in en om het huis en zijn daarnaast comfortabel, duurzaam, uiteraard gasloos en zeer energiezuinig. Dankzij het toepassen van een warmtepomp kun je je nieuwe woning comfortabel verwarmen, maar ook passief koelen tijdens een warme zomer. Door de bijbehorende vloerverwarming zijn er geen radiatoren, waardoor je alle vrijheid hebt bij het indelen van je woning. Ook bespaar je met nieuwbouw op je onderhouds- én energiekosten, doordat moderne technieken en duurzame materialen worden toegepast.

WONEN IN GROENEWEI
Parkhoven is onderdeel van Groenewei, de nieuwste woonbuurt van Meerstad. In Groenewei staat een groene oase in het hart van de wijk centraal; de groene hoven. Een groene omgeving die zo wordt ingericht dat kinderen er samen kunnen spelen en bewoners elkaar kunnen ontmoeten, maar ook kunnen genieten van de rust en ruimte. De groene hoven wordt omgeven door autoluwe straatjes met een dorpse uitstraling. Hiermee wordt Groenewei een kindvriendelijke, knusse en levendige woonbuurt.

RUIST EN RUIMTE IN MEERSTAD
Meerstad is een prachtige groene wijk in Groningen, gelegen aan de oostkant van de stad. De wijk staat in het teken van water, ruimte en de groen. Het is een rustige wijk met meerdere woonbuurten die naadloos op elkaar aansluiten, met het Woldmeer als kloppend hart. Daarnaast heeft Meerstad het grootste openbare land-art park van Nederland, Park Meerstad. Waar je ook woont, de natuur is altijd dichtbij. En dat met de binnenstad van Groningen op 20 minuten fietsafstand. Zo beleef je het beste van beide werelden: de rust en ruimte in Meerstad en de gezellige drukte van de stad Groningen.
Niet voor niets staat de natuur in Meerstad centraal. Meerstad is gelegen aan het recreatieve Woldmeer, hier kun je je het hele jaar door vermaken. Ook is het een prachtige omgeving, zeker met de nieuwe aanwinst Park Meerstad, om te fietsen, te wandelen en te varen. Aan de oever van het Woldmeer is een strand met alle voorzieningen voor een actieve zomerse dag voor jong en oud. Ook in Park Meerstad is een strandje.

ALLES DICHTBIJ
Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Groenewei is de wijk in Meerstad van waaruit je het snelst het centrum en de ring rond Groningen bereikt. Elk half uur rijdt er een lijnbus via het UMCG naar de Grote Markt en het Hoofdstation. En helemaal ideaal, de bushalte ligt aan de Vossenburglaan, bij de entree van de wijk.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht onder voorbehoud
Prijs€ 795.000 v.o.n.
Bouw
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte168 m²
Perceeloppervlakte405 m²
Woning Inhoud620 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+++

Geïnteresseerd?
Vraag een hypotheek gesprek aan!

Hypotheek gesprek aanvragen
  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

€ 795.000 v.o.n.

Buurtinformatie:
Slochteren (195 woningen met 490 inwoners)

Koop woningen
74%
Huur woningen
25%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensSlochteren
Eenpersoons23%
Zonder kinderen33%
Met kinderen45%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33