Sluispoort - Buitengewoon

9613 CL MEERSTAD

€ 438.500 v.o.n.

Uw specialisten voor dit woningaanbod

Helene Klein & Nico Nijenhuis

Helene Klein
& Nico Nijenhuis

Vier buitengewone vrijstaande villa’s in Meerstad

BOUWEN = KOPEN!

In de nieuwe woonbuurt Tersluis in de Groningse stadswijk Meerstad start dit voorjaar de bouw van een gloednieuw deelplan: Sluispoort. Onderdeel hiervan zijn vier opvallende, vrijstaande villa’s waaronder een special. Deze vier woningen worden aangeboden onder een eigen label: Sluispoort Buitengewoon.

Elke woning heeft een eigen karakter en profiel. Dat blijkt onder meer uit de subtiele verschillen in gevelarchitectuur en metselwerk. Om die individuele karaktertrekken te onderstrepen, draagt elke woning een eigen naam: Middelbert, Engelbert, Euvelgunne en Roodehaan. De namen verwijzen naar de vier historische (MEER-)dorpen die onderdeel zijn van Meerstad.

Royaal en licht
De indeling van de vier villa’s is royaal en praktisch. Via de entree aan de lange zijde kom je in de ruime hal met trapopgang. De lichte living op het zuiden heeft openslaande deuren naar een buitenplek aan de lommerrijke Vossenburglaan. Een haagbeuk zorgt hier voor beschutting en visuele privacy. De heerlijke leefkeuken met semi-kookeiland staat eveneens via openslaande deuren in verbinding met de diepe achtertuin.

Ruim en compleet
Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers en een complete badkamer met ligbad, dubbele wastafels en tweede toilet. De masterbedroom van de special Engelbert geeft daarnaast toegang tot een balkon op de zonzijde. De tweede verdieping biedt ruimte voor nog eens twee slaapkamers of voor hobbyruimte of thuiskantoor. Verder op deze verdieping: de technische ruimte met de installaties en een opstelplaats voor de wasmachine.

Duurzaam en energiezuinig
Technisch en bouwkundig zijn de woningen volledig toekomstklaar. Ze zijn aardbevingsbestendig, energiezuinig, duurzaam en natuurlijk gasloos. Elke woning is voorzien van vloerverwarming in combinatie met een grondwarmtepompinstallatie. Deze ingenieuze installatie is energiezuinig, efficiënt en stil.

Water en groen
Sluispoort Buitengewoon ligt ideaal ten opzichte van al het moois dat Meerstad op het gebied van water en groen te bieden heeft. Denk daarbij aan het Woldmeer, het aanstaande land-art-park en de vaarverbinding van het Woldmeer met de stad, via de sluis en het Slochterdiep. Hier geniet je van een permanent vakantiegevoel. Op een plek met volop ruimte en groen om je heen, waar kinderen veilig kunnen spelen.

INDELING
De woningindeling wordt gekenmerkt door de entree in het midden van de woning. De woningen zijn standaard voorzien van een garage, met uiterlijke kenmerken passend bij de gevels. De ruime woonkamer aan straatzijde en een echte leefkeuken aan de achterzijde, met zowel aan de voor, als aan de achterzijde en schuifpui maken de vrijstaande woningen tot een moderne en lichte woning.
Op de verdiepingen bevinden zich 3 slaapkamers van 7, 13 en 20m² en een complete badkamer.
Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers van 14 en 15m² en een technische ruimte van 5m² te realiseren.

Elke woning heeft een ruime voortuin met een haagbeuk als afscheiding, voor het kenmerkend veel groen in de wijk.

Wonen aan Vossenburglaan is optimaal genieten aan een laan met veel groen.
BUITENGEWOON genieten van de ruimte en de natuur en voorziening dichtbij.

KOPEN = BOUWEN !
De vrijstaande woningen worden, zodra verkocht, individueel gebouwd! Zo kunt u al snel buitengewoon genieten van uw nieuwe woning.

Zie funda/nieuwbouw voor de volledige project informatie

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 438.500 v.o.n.
Bouw
Bouwjaar2019
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte183 m²
Perceeloppervlakte574 m²
Woning Inhoud585 m³
Kamers6 (5 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA ++

Buurtinformatie:
Slochteren (195 woningen met 490 inwoners)

Koop woningen
74%
Huur woningen
25%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensSlochteren
Eenpersoons23%
Zonder kinderen33%
Met kinderen45%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialisten voor dit woningaanbod

Helene Klein & Nico Nijenhuis

Helene Klein
& Nico Nijenhuis