Jozef Israelsstraat 33 -33a

9718 GC GRONINGEN

€ 685.000 k.k.

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Een royaal karakteristiek herenhuis uit 1905 (voormalige beneden- en bovenwoning) met achtertuin en gelegen in de gewilde Schildersbuurt. De woning biedt veel leefruimte en indelingsmogelijkheden. De karaktervolle woning uit 1905 bestaat uit een benedenwoning met souterrain en tuin en een bovenwoning met twee verdiepingen. De woning kan dus eventueel worden gesplitst in twee woningen zodat de oorspronkelijke indeling wordt teruggebracht. Aangezien vele voorzieningen op loopafstand liggen, onder andere het Noorderplantsoen en de binnenstad, wordt het door een grote doelgroep als een ideale ligging bestempeld.

INDELING:

Bordestrap - entree benedenwoning (33): gang - toilet - twee kamers 21 en 19m² (voorheen woonkamer en-suite) met visgraat parketvloer, hoge plafonds en paneeldeuren (eenvoudig weer één grote woonkamer te realiseren). Vanuit de gang bereik je de keuken 6m² met een eenvoudige keukeninrichting en een deur naar een houten balkon met trap naar de tuin.
Vanuit de gang een trap naar beneden naar het....
Souterrain: twee slaapkamers circa 20 en 15m². In de hal is de opstelplaats voor een wasmachine en droger. Tussen de twee slaapkamers is een badkamer gerealiseerd met inloopdouche, tweede toilet, handdoekradiator en een wastafelmeubel. Ook vanaf de straat is het souterrain te bereiken. De achtertuin is bereikbaar via het souterrain en vanaf het balkon.

Vanaf de bordestrap aan de straat is er de entree van de bovenwoning (33a) - (ook binnendoor vanuit de hal van nr. 33 te bereiken): trapopgang naar de...
Eerste verdieping: overloop met toilet - 3 slaapkamers (23, 19 en 6 m²) - eenvoudig weer terug te brengen in de oorspronkelijke indeling met een royale woonkamer - tweede keuken 7m² met een eenvoudige keukeninrichting.
Tweede verdieping: overloop met vaste kast - 3 slaapkamers (6m², 20m² en 21m²). De badkamer is eenvoudig en voorzien van ligbad, douche en wasmachine aansluiting. Vanaf de overloop is er een vaste trap naar het platte dak.

BIJZONDERHEDEN:
Verwarming d.m.v. cv-combiketel (Nefit, bj. 2009);
Warm water via cv-ketel en 2 geisers;
Voorzien van isolatieglas;
Projectnotaris betreft Stevens Idema Notariaat;
Er zijn actieve lekkages aanwezig;
De koper is zelf verantwoordelijk om uit te zoeken welke mogelijkheden er zijn voor het verkrijgen van vergunningen voor o.a. verbouwingen, aanleg dakterras, splitsen enz.;
De woning wordt verkocht met de "As is-where is"-clausule, oftewel het beroep op non-conformiteit wordt in de koopakte uitgesloten.

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 685.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1905
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte262 m²
Perceeloppervlakte167 m²
Woning Inhoud940 m³
Kamers10 (10 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Geïnteresseerd?
Vraag een hypotheek gesprek aan!

Hypotheek gesprek aanvragen
  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

€ 685.000 k.k.

Buurtinformatie:
Groningen (5445 woningen met 7145 inwoners)

Koop woningen
48%
Huur woningen
51%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons78%
Zonder kinderen17%
Met kinderen6%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33