Bloemsingel 160

9712 KZ GRONINGEN

€ 1.299.000 v.o.n.

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Wonen in De Kroon op het Ebbingekwartier is verrassend en royaal wonen in Groningen Stad. Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De Kroon is speciaal ontworpen voor urban-city-lovers die graag in de stad willen (blijven) wonen.

Het penthouse Bloemsingel 160 (bnr. 67) is dé laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen. De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. In dit penthouse woon je letterlijk in de top met een fenomenaal uitzicht. Bloemsingel 160 betreft een zeer royaal vijfkamerappartement over twee verdiepingen (mét lift) met een woonoppervlakte van maar liefst 270 m².

INDELING:
8e verdieping: Entree; Ruime en brede centrale hal van circa 23 m² met een vaste trap én privélift naar de 9e verdieping. De centrale hal biedt toegang tot de ruime berging van circa 10 m² met ruimte voor de technische installatie en aansluiting voor een wasmachine en wasdroger; Casco toilet; Casco badkamer van circa 12 m² met aansluitingen voor een dubbele wastafel, tweede toilet, inloopdouche en een ligbad; Slaapkamer van circa 33 m² met inloopkast. De langgerekte U-vormige woonkamer met open keuken (niet inclusief) heeft een oppervlakte van circa 67 m². Veel glas en daglicht zorgen voor een zonnig vertrek. Schuifpuien geven toegang tot het balkon/loggia van circa 15 m².
9e verdieping: Overloop met schuin oplopend dak en dakraam, geeft toegang tot respectievelijk slaapkamer twee van circa 19 m² met een schuin oplopend dak en privé-balkon van circa 10 m²; Slaapkamer drie van circa 16 m² met een schuin oplopend dak en twee dakramen; Slaapkamer vier van circa 14 m² met een schuin oplopend dak en twee dakramen. Tot slot bevindt zich op deze etage een tweede badkamer (casco) voorzien van aansluitingen voor een dubbele wastafel, derde toilet en inloopdouche. Vanuit dit appartement geniet je iedere dag van het magnifieke uitzicht over de stad Groningen, het gezellige DOT-terrein en het stadsstrand.

De bouw van De Kroon is in volle gang. Oplevering wordt in het tweede kwartaal van 2023 verwacht. Op dit penthouse rust een zelfbewoningsverplichting. Je auto parkeer je in de onderliggende parkeergarage Boterdiep. Hier kun je een parkeerabonnement afnemen tegen bewonerstarief. Dit penthouse heeft recht op twee abonnementen om te parkeren in de ondergelegen Boterdiep garage. De eerste drie jaar huur is bij de koop inbegrepen.

LOCATIE:
De Kroon komt op de hoek van de Bloemsingel en de Kolendrift. Een markante plek waar niemand omheen kan. Tegenover De Kroon ligt het immens populaire, multifunctioneel- en creatief centrum DOT. Het nabij gelegen Boterdiep is een levendige straat met veel bedrijvigheid en is een veelgebruikt verkeersader voor veel fietsers. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

Over dit object

Overdracht
Statusonder optie
Prijs€ 1.299.000 v.o.n.
Bouw
Bouwjaar2023
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte272 m²
Woning Inhoud950 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA++

Geïnteresseerd?
Vraag een hypotheek gesprek aan!

Hypotheek gesprek aanvragen
  • Eerlijk en onafhankelijk advies

  • Persoonlijke benadering en service

  • Direct inzicht in uw mogelijkheden

€ 1.299.000 v.o.n.

Buurtinformatie:
Groningen (2270 woningen met 2770 inwoners)

Koop woningen
25%
Huur woningen
68%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons85%
Zonder kinderen12%
Met kinderen3%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33