Suikerlaan 5 G

9743 DA GRONINGEN

€ 1.295,00 p.m

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

TE HUUR vanaf 1 december VOOR KORTE TIJD (tussenwoning bouwnummer 34):

Leuk 4-kamer verblijf met een woonoppervlak van 89 m2. Achter de voordeur loopt u meteen de hal met apart toilet in en daarna volgt een lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping bevindt zich de badkamer met 2e toilet en douche, 2 slaapkamers, een bergruimte/waskamer en tevens is daarvandaan toegang tot een zolderberging.

Wat is bijzonder aan dit huurobject?
Alle wooneenheden van De Loskade worden verhuurd aan mensen die voor korte tijd in Groningen gaan studeren en/of werken. De huurders mogen maximaal een half jaar in de eenheid verblijven. De reden hiervoor is dat het Suikerunieterrein feitelijk nog geen woonbestemming heeft. Om nu toch al gebruik te kunnen maken van de ruimte op het Suikerunieterrein hebben de eenheden van De Loskade een zogenaamde ‘hotelbestemming’ gekregen. De eenheden worden om die reden ook allemaal volledig gemeubileerd opgeleverd en de ‘gasten’ kunnen er zo in.

Volledig ingericht in eigentijdse stijl
Dit 4-kamerverblijf is volledig in industriële stijl ingericht.

Op het eerste gezicht lijkt De Loskade op een redelijk traditionele wijk, maar niks is minder waar! De eenheden zijn geheel remontabel, wat betekent dat na de huurperiode de complete wijk wordt gedemonteerd en elders opnieuw zal worden opgebouwd.
In 2030 worden de huizen weer afgebroken als het terrein voor andere zaken nodig is. In de tussentijd wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te experimenteren met de duurzaamheid van de eenheden. Met diverse creatieve en vooruitstrevende partijen wordt met De Loskade gebouwd aan een pop-up wijk, gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving. Op deze manier wordt geanticipeerd op veranderende gebruikerswensen zoals compact, betaalbaar en zelfvoorzienend leven.

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 1.295,00 p.m
Bouw
Bouwjaar2019
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte89 m²
Woning Inhoud212 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Vaste procedure voor verhuur

Enthousiast over de woning? Vul dan het formulier bezichtiging aanvragen volledig in. De verhuurmakelaar maakt een selectie van kandidaten die de woning mogen bezichtigen. Indien je uitgenodigd wordt voor een bezichtiging bellen wij jou voor het plannen van een afspraak.

Geïnteresseerd?
Plan een bezichtiging!

€ 1.295,00 p.m

Buurtinformatie:
Groningen (50 woningen met 65 inwoners)

Koop woningen
45%
Huur woningen
50%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons82%
Zonder kinderen8%
Met kinderen10%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33