Kolendrift 24 .

9712 MT GRONINGEN

€ 1.080,00 p.m

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Op de hoek van de Kolendwarsstraat en de Kolendrift komt EBBE2. Verdeeld over 2 stoere woongebouwen komen er 27 twee- en driekamerhuurappartementen. Is de stad je leven? Dan kies je voor EBBE2. Want hier geniet je in een gloednieuw, luxe appartement van alles wat Groningen te bieden heeft. De bouw is al in volle gang en zoals het er nu naar uitziet kun je hier in het 1e kwartaal van 2023 al wonen.

Als je nieuw wilt wonen
De 27 huurappartementen van EBBE2 zijn zeer gevarieerd. Je hebt de keuze uit 7 verschillende types met 1 of 2 slaapkamers. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 62 tot 91 m². Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en krijgen een volledig ingerichte keuken inclusief inbouwapparatuur (koelkast, combi oven-magnetron, vaatwasser, afzuigkap) en badkamer met douche en wastafel. Waar je ook voor gaat, altijd heb je een lekker balkon of tuin om midden in de stad van buiten te kunnen genieten.

Type 1:
Driekamerappartement met oppervlakte van ca. 91 m² gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping.
INDELING:
Entree, hal, woonkamer met open keuken en balkon (op zuidoost), toilet, was-/stook- en bergruimte, luxe badkamer en twee ruime slaapkamers.
Adres: Kolendrift 20, 34 en 48

Type 2:
Driekamerappartement met oppervlakte van ca. 70 m² en 73 m² gelegen op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping.
INDELING:
Entree, hal, twee slaapkamers, toilet, was-/stook- en bergruimte, luxe badkamer, woonkamer met open keuken en balkon op zuidoost(op de verdiepingen) en op de begane grond met een tuin.
Adres: Kolendrift 10, 22, 36 en 50

Type 3:
Licht en speels ingedeeld tweekamerappartement met oppervlakte van ca. 75 m² en 77 m² gelegen op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping.
INDELING:
Entree, hal, was-/stook- en bergruimte, luxe badkamer, royale slaapkamer, lichte woonkamer met open keuken en balkon op zuid (op de verdiepingen) en op de begane grond met een tuin.
Adres: Kolendrift 12, 24, 38 en 52

Type 4:
Driekamerappartement met oppervlakte van ca. 73 m² t/m 75 m² gelegen op de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping.
INDELING:
Entree, hal, twee slaapkamers, toilet, was-/stook- en bergruimte, luxe badkamer, woonkamer met open keuken en balkon op zuid (op de verdiepingen) en op de begane grond met een tuin.
Adres: Kolendrift 14, 16, 26, 28, 40, 42 en 54
Kolendrift 18, 30 en 44 (gespiegeld)

Type 5:
Driekamer-hoek-appartement met oppervlakte van ca. 73 m² gelegen op de 1e en 2e verdieping.
INDELING:
Entree, hal, twee slaapkamers, was-/stook- en bergruimte, toilet, luxe badkamer, woonkamer met open keuken en balkon op zuid.
Adres: Kolendrift 32 en 46

Type 6:
Driekamer benedenwoning met oppervlakte van ca. 62 m² gelegen op de begane grond. INDELING:
Entree, hal, toilet, luxe badkamer, was-/stook- en bergruimte, twee slaapkamers, woonkamer met open keuken en toegang naar de tuin.
Adres: Fitterij 1 en 3 (gespiegeld)

Type 7:
Driekamerappartement met oppervlakte van ca. 62 m² gelegen op de 1e verdieping. INDELING:
Entree, hal, toilet, luxe badkamer, was-/stook- en bergruimte, twee slaapkamers, woonkamer met open keuken en toegang naar het balkon (op zuidoost).
Adres: Fitterij 5 en 5A (gespiegeld)

Als je alles om de hoek wilt hebben
EBBE2 komt op de hoek van de Kolendrift en de Kolendwarsstraat. En als je Groningen kent, weet je dan al genoeg. Hier wemelt het van de winkels, horeca, leuke hotspots en plekken om te sporten. Dat je ook nog eens in een paar minuten naar het hart van Groningen wandelt, is een dikke bonus.
Er is een royale inpandige fietsenstalling inclusief laadpunten voor elektrische fietsen. Voor je auto kun je een parkeerplaats huren in de openbare parkeergarage Boterdiep (buurtstallingstarief).

Dit gebied heeft een rijke, ietwat rauwe historie. En dat industriële karakter zie je terug in de stoere baksteenarchitectuur, subtiele details en grote staande ramen. Het is een bijzonder woongebied, aan de rand van het historische stadscentrum en op loopafstand van het Noorderplantsoen. Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten (met onder andere diverse voorzieningen) door de ligging tegen de binnenstad aan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Vanuit het Ebbingekwartier zijn er diverse auto, fiets- en wandelroutes naar de binnenstad toe. In de directe omgeving zijn winkels aanwezig voor onder andere de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er gezellige horecagelegenheden. Ook zijn er diverse culturele activiteiten in de directe omgeving mogelijk (Noord Nederlands Toneel, Infoversum, Simplon poppodium).

VERHUURPROCEDURE en PLANNING:
De verhuur is gestart! Vanaf nu kan je je UITSLUITEND inschrijven via de PROJECTSITE hureninebbingekwartier.nl voor je favoriete appartement(en). Meer informatie over de verhuurvoorwaarden en aan te leveren gegevens en documenten is vinden op deze projectsite. Inschrijven op de appartement(en) van je voorkeur kan tot en met woensdag 30 november 2022. Alleen als jouw dossier compleet is maak je kans om een woning van je voorkeur toegewezen te krijgen.
Oplevering: eerste kwartaal 2023.

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 1.080,00 p.m
Bouw
Bouwjaar2023
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte80 m²
Woning Inhoud210 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Vaste procedure voor verhuur

Enthousiast over de woning? Vul dan het formulier bezichtiging aanvragen volledig in. De verhuurmakelaar maakt een selectie van kandidaten die de woning mogen bezichtigen. Indien je uitgenodigd wordt voor een bezichtiging bellen wij jou voor het plannen van een afspraak.

Geïnteresseerd?
Plan een bezichtiging!

€ 1.080,00 p.m

Buurtinformatie:
Groningen (2270 woningen met 2770 inwoners)

Koop woningen
25%
Huur woningen
68%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons85%
Zonder kinderen12%
Met kinderen3%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Jouw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33