Friesestraatweg 207 18

9743 AD GRONINGEN

€ 1.195,00 p.m

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Eengezinswoning Friesestraatweg 207-18 (type 1A)

Deze eengezinswoning maakt deel uit van de prachtige nieuwbouwwijk het Ommeland waar 64 grondgebonden woningen en 58 studio’s en appartementen worden gerealiseerd de Eengezinswoning van ruim 98m² heeft een voor- en achtertuin, biedt parkeren op eigen terrein en een ruime woonkamer met open keuken van 36m².
Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers (13m², 10m² en 8m²) plus een badkamer van 5m². Een vierde slaapkamer (15m²) en een wasruimte met daarin ook de warmtepompinstallatie vindt u op de tweede verdieping. Ook is hier het dakterras gesitueerd. Deze is lekker ruim (circa 25 m²) en biedt uitzicht op het binnenterrein van Het Ommeland.

De woning is verder voorzien van zonwering middels elektrisch bedienbare screens.

Er is bij deze woning een berging beschikbaar in de achtertuin. Kortom: dit betreft een zeer complete en nieuwe woning met alle gemakken die u van een huidige nieuwbouw woning mag verwachten

Wilt u:
- Uw eigen dakterras?
- Een parkeerplaats op eigen terrein?
- Op nog geen 10 fietsminuten van de Grote markt wonen?
- De eerste bewoner van een nieuwbouw huurhuis worden?

Dan nodigen wij u van harte uit deze woning te komen bezichtigen!

Locatie
Deze woning maakt deel uit van nieuwbouwproject Het Ommeland. Het Ommeland ligt aan het Reitdiep en is dichtbij diverse voorzieningen. Zowel de Reitdiephaven (met onder andere leuke horecagelegenheden) als Paddepoel (voor de dagelijkse boodschappen) is van hieruit goed bereikbaar. Er zijn maar liefst 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen).

Het Ommeland wordt een aantrekkelijke en toegankelijke, nieuwe woonwijk. Het Ommeland biedt stads wonen buiten de binnenstad met toch alle dagelijks benodigde voorzieningen in de buurt. Het ligt bovendien binnen 10 fietsminuten afstand van de Grote Markt in Groningen en er zijn maar liefst 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen).

Nieuwbouw huren is wonen zonder zorgen
Lonkt het comfort van een nieuw huis en wilt u zich geen zorgen (meer) maken om het onderhoud? Dan biedt het huren van deze nieuwbouwwoning uitkomst. Een nieuwe, frisse start voor de eerste huurders!
Een nieuwbouwwoning huren kent verschillende voordelen. De woning is tenslotte helemaal nieuw, evenals de voorzieningen in het huis. Dat betekent dat alles in de keuken naar behoren functioneert, de badkamer lekker fris en schoon is en er weinig tot geen onderhoudsklussen te verwachten zijn.

Het betekent overigens ook dat het eerste laagje verf of behang op de muren nog gekozen mag worden en er een vloer moet worden gelegd. De woningen worden zonder stoffering opgeleverd.

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 1.195,00 p.m
Bouw
Bouwjaar2019
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte98 m²
Woning Inhoud245 m³
Kamers4 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA ++

Vaste procedure voor verhuur

Enthousiast over de woning? Vul dan het formulier bezichtiging aanvragen volledig in. De verhuurmakelaar maakt een selectie van kandidaten die de woning mogen bezichtigen. Indien u uitgenodigd wordt voor een bezichtiging bellen wij u voor het plannen van een afspraak.

Buurtinformatie:
Groningen (50 woningen met 65 inwoners)

Koop woningen
45%
Huur woningen
50%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons82%
Zonder kinderen8%
Met kinderen10%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33