Friesestraatweg 205 -5

9743 AD GRONINGEN

€ 1.075,00 p.m

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33

Het Ommeland ligt aan het Reitdiep en is dichtbij diverse voorzieningen. Zowel de Reitdiephaven (met onder andere leuke horecagelegenheden) als Paddepoel (voor de dagelijkse boodschappen) is van hieruit goed bereikbaar. Er zijn maar liefst 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen). Het Reitdiep zelf biedt uiteraard diverse recreatieve mogelijkheden en vanuit uw huis ziet u de bootjes en roeiers voorbij varen.
Het Ommeland wordt een leuke, frisse en toegankelijke nieuwe woonwijk. Stads wonen buiten de binnenstad met toch alle voorzieningen in de buurt. Op 10 minuten fietsen van de Grote markt en zijn er 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen).

Indeling type 5D, maisonnette :
In dit blok bevindt slechts 1 maisonnette met eigen parkeerplaats en (fietsen)berging.
Entree/hal met toilet, woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur (kookplaat, afzuigkap en vaatwasser). Vanuit de woonkamer is de balkon (noord/oosten) bereikbaar. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers van ca. 12 en 10m² en een badkamer met toilet en dubbele wastafel. Tevens bevindt zich hier de technische ruimte met plek voor wasmachine en droger.

Belangstelling?
Om in aanmerking te komen voor één van de appartementen kunt u het inschrijfformulier op onze eigen website invullen. Na beoordeling nemen wij contact met u op om een afspraak te maken om het appartement van binnen te bekijken. Huurprijs is exclusief servicekosten a € 26,25. Tevens is een waarborgsom van toepassing.

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 1.075,00 p.m
Bouw
Bouwjaar2020
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte99 m²
Woning Inhoud298 m³
Kamers4 (2 slaapkamers)

Vaste procedure voor verhuur

Enthousiast over de woning? Vul dan het formulier bezichtiging aanvragen volledig in. De verhuurmakelaar maakt een selectie van kandidaten die de woning mogen bezichtigen. Indien u uitgenodigd wordt voor een bezichtiging bellen wij u voor het plannen van een afspraak.

Buurtinformatie:
Groningen (50 woningen met 65 inwoners)

Koop woningen
45%
Huur woningen
50%
Leeftijdsopbouw
0 - 14 jaar
15 - 24 jaar
25 - 44 jaar
45 - 64 jaar
65+ jaar
Samenstelling HuishoudensGroningen
Eenpersoons82%
Zonder kinderen8%
Met kinderen10%
Refresh to make it work.
Terug naar zoekresultaten

Uw specialist voor dit woningaanbod

Pandomo Makelaars

Pandomo Makelaars

050 853 37 33