Huis verkopen Oranjebuurt Groningen

Ben je van plan om jouw huis in de Oranjebuurt te verkopen? Onze ervaren NVM-verkoopmakelaars helpen je graag bij het hele proces. We kennen alle hoeken en straten in Groningen en uiteraard is ook de Oranjebuurt voor ons bekend terrein. Dankzij ons grote netwerk en ons grote bereik vinden we snel een geschikte koper voor jouw woning. Meer weten over hoe je jouw huis in de Oranjebuurt van Groningen kunt verkopen? Lees snel verder!

✔ Full-service makelaardij

✔ Meedenkend, actief en enthousiast

✔ We betrekken je bij het hele verkoopproces

Contact opnemen

Een huis verkopen in Oranjebuurt? Met Pandomo Makelaars sta je sterker in jouw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag jouw ideeën en wensen.

Groningse verkoopmakelaar in de oranjebuurt

De Oranjebuurt staat bekend om haar gezelligheid en diversiteit. Er wonen zowel gezinnen als alleenstaanden, studenten en ouderen. Bent u op zoek naar een ander huis in de Oranjebuurt, of wilt u helemaal ergens anders wonen? Laat uw woning dan door Pandomo in de verkoop zetten. Onze verkoopmakelaar in Groningen helpt u met alle zaken die komen kijken bij het verkopen van een woning, zoals de:

 • Administratie;
 • Bezichtigingen;
 • Onderhandelingen;
 • Taxaties;
 • Woningoverdracht.

Zet uw huis in de verkoop met Pandomo

Woont u in Groningen en wilt u uw huis in de verkoop zetten? Pandomo Makelaars regelt het voor u. We betrekken u in het volledige verkoopproces, dat gaat als volgt:

 1. Neem contact met ons op om een vrijblijvend gesprek aan te vragen met een van onze verkoopmakelaars.
 2. We gaan met elkaar in gesprek en u krijgt advies over de aanpak van de verkoop.
 3. Nadat u akkoord bent met het voorstel, kunnen we direct stappen maken. Onze fotograaf komt bij u thuis voor het maken van foto’s en een video. Deze worden daarna gepresenteerd op Funda, social media en onze website.
 4. We regelen de bezichtiging(en).
 5. Is er een potentiële koper, dan gaan we met elkaar in onderhandeling.
 6. We zetten de puntjes op de i en regelen de laatste juridische zaken. Daarna mag u de sleutel overhandigen aan de nieuwe bewoner(s) van uw huis.

Contact opnemen

Een huis verkopen in Oranjebuurt? Met Pandomo Makelaars sta je sterker in jouw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag jouw ideeën en wensen.

Laat uw woning in de Oranjebuurt taxeren

Voordat we uw woning in de verkoop zetten, heeft u een taxatierapport nodig. Dankzij dit rapport krijgt u inzicht in uw woningwaarde en ziet u direct of dit in lijn ligt met de vraagprijs. Omdat Pandomo Makelaars een fullservice makelaardij is, bieden we ook een taxatie-dienst aan. Onze taxatierapporten worden door alle Nederlandse banken en verzekeraars geaccepteerd. Wilt u uw woning in de Oranjebuurt laten taxeren door Pandomo? Neem dan contact op met een van onze NVM-makelaars.

Veelgestelde vragen over het verkopen van een woning

Heeft u nog vragen over het verkopen van een woning? Hieronder vindt u de antwoorden op de meestgestelde vragen. Als u een andere vraag heeft of meer informatie nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Wat is een courtage?

Dit zijn de kosten die u betaalt aan een verkoopmakelaar. Dit is gemiddeld tussen de 1,25% en 1,85% van de totale verkoopsom. Dit bedrag betaalt u nadat uw woning is verkocht.

Wat staat er in een taxatierapport?

Een taxatierapport moet altijd worden opgesteld door een onafhankelijke taxateur. Een aantal belangrijke punten in dit rapport zijn: de ligging en grootte van de woning, het soort woning en de staat waarin hij verkeerd.

Hoe snel krijg ik het geld op mijn rekening na de verkoop?

Als uw woning is verkocht, duurt het nog een aantal dagen voordat u uw geld ontvangt. Heeft u het geld nodig voor het kopen van een nieuwe woning, dan wordt het bedrag meteen daarvoor gebruikt. Blijft er na de koop een restant van het bedrag over, dan ontvangt u dit daarna op uw rekening.

Wat zijn de risico’s van een huis verkopen zonder makelaar?

Ten eerste kost het heel veel tijd, omdat u alles zelf moet doen. Daarnaast dient u zelf de onderhandelingen uit te voeren, waardoor dit uiteindelijk enorm kan tegenvallen. Ook met vragen of onzekerheden heeft u geen stok achter de deur. U moet potentiële kopers verzamelen via uw eigen netwerk, maar dit betekent niet dat dit ook de beste bieders zijn. Kortom: er zitten heel wat risico’s aan het verkopen van een huis zonder makelaar. Ons advies is om alle zaken uit handen te geven aan een ervaren NVM-makelaar.

Contact opnemen

Een huis verkopen in Oranjebuurt? Met Pandomo Makelaars sta je sterker in jouw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag jouw ideeën en wensen.

Full-service makelaardij in Groningen

Heeft u nog vragen over de verkoop van uw woning in de Oranjebuurt? Of hoe de woningmarkt er in Groningen nu bij staat? Pandomo is meer dan alleen een verkoopmakelaar, we denken graag met u mee en bieden u een full-service-pakket aan. Kijk ook eens bij onze andere diensten:

Verkoop uw woning in de Oranjebuurt

Heeft u de knoop doorgehakt om uw huis in de Oranjebuurt te verkopen? Neem contact met ons op voor het inplannen van een eerste gesprek. Vervolgens kunnen we al snel stappen zetten om uw woning succesvol te verkopen. Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan met een van onze NVM-makelaars. Stuur een appje of bel ons via 050 853 37 33 of mail uw aanvraag naar info@pandomo.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Een huis verkopen in Oranjebuurt? Met Pandomo Makelaars sta je sterker in jouw schoenen. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. Wij bespreken graag jouw ideeën en wensen.

Waarom kiezen voor Pandomo Makelaars Groningen?

Onze klanten waarderen ons op Funda gemiddeld met een9,2

Bekijk alle beoordelingen

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

*

Contact opnemen

Jouw huis verkopen in Groningen? Met een verkoopmakelaar van Pandomo Makelaars sta je sterker. Vraag vrijblijvend een gesprek aan. We bespreken graag jouw ideeën en wensen en delen onze kennis en ervaring met plezier.