Grijp dan nu je kans! Wij breiden namelijk ons team bestaande bouw uit met een: Commercieel Binnendienstmedewerker Pandomo Makelaars is een van de grootste NVM-makelaars van de stad Groningen en richten ons op de particuliere woningmarkt. Wij bemiddelen bij de aankoop, verkoop, verhuur & beheer en ook bij de financiering van bestaande en nieuwbouw huizen. Alles onder één dak en met een professioneel en gedreven team van medewerkers. Ons kantoor onderscheidt zich door haar moderne en vooruitstrevende werkwijze. Wij werken zo persoonlijk mogelijk en toch voornamelijk digitaal.

Wil jij ook werken bij hèt full-service makelaarskantoor van Groningen?

Dit is wat de functie inhoudt:
Als binnendienstmedewerker maak je deel uit van een team van 4 makelaars/adviseurs en 2 andere binnendienstmedewerkers. Je bent de rechterhand van de makelaar(s) en nauw betrokken bij aan- en verkoopopdrachten. Je hebt veel contact met onze particuliere opdrachtgevers, bent daarin pro-actief, betrokken en meedenkend. Daarnaast leg je snel verbanden tussen verschillende telefoontjes, e-mails en gesprekken, waardoor je perfect in staat bent de juiste ondersteuning te bieden aan onze klanten. Ook ben je mede verantwoordelijk voor de agendaplanning van de makelaars, begeleiding van onze interne processen en informatievoorziening naar onze opdrachtgevers toe.

Ben jij die ‘duizendpoot’ waarnaar wij op zoek zijn?
Het is voor jou een uitdaging om de woningdossiers compleet te maken voordat de woning te koop wordt aangeboden. Je volgt de bezichtigingen en klantervaringen nauwgezet. Het hele proces rondom de woningverkoop of

-aankoop verloopt mede door jouw bijdrage vlot en correct. Je bent betrokken bij de organisatie daarvan en vindt het leuk om het team waar nodig te ondersteunen bij open dagen en evenementen. Werken in een hectische omgeving spreekt jou aan en je houdt daarin het overzicht en weet prioriteiten stellen. Met jouw actieve hands-on mentaliteit en uitstekende sociale vaardigheden draag je bij aan onze prettige werksfeer. Ben jij bovendien communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk) en iemand die snel verbanden ziet en weet te benutten? We realisteren ons dat we dus eigenlijk een handige duizendpoot zoeken. Ben jij dat?

Erg fijn als je - ook nog : ) -  de volgende kennis, interesses en ervaring meebrengt:

 • Een (relevante) afgeronde opleiding op MBO+ of HBO-niveau
 • Affiniteit met de makelaardij
 • Ervaring met werken in een hectische omgeving
 • Uitstekende beheersing van het Nederlands en goede beheersing van het Engels (mondeling en schriftelijk)
 • Goede beheersing van het Microsoft Officepakket en ervaring met administratiesystemen
 • Kennis van Realworks? Dan heb je een extra streepje voor bij ons!
 • Ervaring binnen een makelaarskantoor is niet noodzakelijk, maar natuurlijk wel erg handig!

Wat wij jou bieden:  

 • Marktconform salaris en 8% vakantiegeld
 • Goede pensioenregeling
 • 33 vakantiedagen (op basis van een fulltime werkweek)
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, nieuwe ideeën en initiatieven, ongeacht welke rol je hebt
 • Een leuke en informele werksfeer met gezellige collega’s
 • Jaarlijks bedrijfsuitje plus regelmatig een gezellige borrel bij ons op kantoor of daarbuiten

We kijken uit naar jouw reactie!
Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie voor (minimaal) 32 uur per week? Mail dan je brief en CV voor woensdag 15 mei, onder vermelding van ‘Vacature Binnendienstmedewerker’, naar info@pandomo.nl. Spreekt jouw sollicitatie ons aan, dan nemen we spoedig contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Wij kijken daar alvast naar uit!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gerben Cazemier (NVM makelaar & taxateur) via telefoonnummer 050-8533733 of mail info@pandomo.nl.

Gerelateerde berichten

  Geen resultaten gevonden